Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirimli Kanvas Tablo 70x105cm -- 50 TL

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet tutamayacagın soz vermenin alemi yok.
simdi yollladim yarin geliyo birazdan atiyorum diyecegine, yogunluk oldu 3 gun sozu yatti, ahmet seninki 8 gun sonra mehmet seninki 10 gun sora desen en azindan her gun beklemez gleip buraya laf etmezdik
Mesaj tarihi:
bence de degil tabi de bu kadar ilgi beklemiyordu. bir anda eli ayagına dolasmıs. kargo konusunda biraz sıkıntı cekmis de asar onları da. elinize gecerse alın iste niye geri gonderiyosunuz. acil ihtiyac degil bise degil.
Mesaj tarihi:
istesemde alamam kargo adresinde kimse yok şimdi, yer değiştirdiler ^^

ekstradan 3 gün beklediler adreste almak için

tekrar yollarsa iletişime geçip alırız tabi.
Mesaj tarihi:
ilk 6 sayfada oluşan süper olumlu izlenim son 2 sayfada cart diye silindi bende :D ama arkadaşın kötü niyetli olduğunu zannetmiyorum, bi kötü durumlar geldi başına herhalde.
Mesaj tarihi:
ben snaırım 21 ekimde verdim abi siparişi

1 ay oldu yani.bayram geçti dün bugun gelir herhalde dedim ama yine gelmedi.bi ara almam diyodum fakat bayramdan sora hemen gelirse alırım lan dedim kendi kendime :)

diğer arkadaşlardan ne haber
Mesaj tarihi:
Bugün geldi, emek var diyip dayanamayıp aldım ama memnun değilim yani.
Kargoyu açtığımda farkettim ki adam gibi gerilmemiş bile tablo.
Hayatımda gördüğüm en başarısız işletme sanırım, yani bu kadar bekledik bari adam gibi bişey gelseydi elimize sonuç olarak.
Mesaj tarihi:
yazik oldu o zaman

ben 3-4 tane yaptiricaktim, hazir tadialt var cok sukela olacakti diye umitlerim vardi, sureyi beklerdim soru ndiilde kotu kaliteli yolladi ise yalan olur cidden :/

simdi disarda mal gibi ariycaz meh
Mesaj tarihi:
50 lira boşuna indirim yapmamıslar demek kötü diye ahha

şöyle nette bakındım 100 liraay falan yapan yerler var.kredi kartıyla direk ödeyenlere üzüldüm açıkcası
Mesaj tarihi:
adam kaybolduguna göre suçlu oldugu belli

yoksa gelip falan filan oldu özür dileriz halletmeye calısıcam gibisinden bilgi verseymiş en azından iyi olurdu

hem kalitesiz hemde 1 ay gecikmeli ürünü kim napsın
Mesaj tarihi:
Bana mail attı 2 gün önce, yoğunluktan yanıtlayamadım, kargonuz geri geldi, büroda duruyor dedi...Tekrar yollayabilirim dedi, bende posta takip numarası verirseniz verin tekrar dedim ama adam yine kayboldu...Bizde almayalım o zaman kapıya gelirse.
  • Yeni Oluştur...