synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 evet tutamayacagın soz vermenin alemi yok. simdi yollladim yarin geliyo birazdan atiyorum diyecegine, yogunluk oldu 3 gun sozu yatti, ahmet seninki 8 gun sonra mehmet seninki 10 gun sora desen en azindan her gun beklemez gleip buraya laf etmezdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Yorum bile yazamadım ya şuan =) hiçbişey diyemiyorum artık ne diyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ztn adamda yazamıyor merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 email gelmiş dün.siparişiniz teslim edilmiştir diye wut kime teslim edilmiş bende merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 way anasını nasıl teslim edilmiş ya ayrıca bana neden gelmiyor e-mail falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bayram girdi bi de araya gg gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 adam dolandirici olsa kapidan ödeme olayını önermezdi, beceriksiz çıktı sadece ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bence de degil tabi de bu kadar ilgi beklemiyordu. bir anda eli ayagına dolasmıs. kargo konusunda biraz sıkıntı cekmis de asar onları da. elinize gecerse alın iste niye geri gonderiyosunuz. acil ihtiyac degil bise degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 istesemde alamam kargo adresinde kimse yok şimdi, yer değiştirdiler ^^ ekstradan 3 gün beklediler adreste almak için tekrar yollarsa iletişime geçip alırız tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ilk 6 sayfada oluşan süper olumlu izlenim son 2 sayfada cart diye silindi bende :D ama arkadaşın kötü niyetli olduğunu zannetmiyorum, bi kötü durumlar geldi başına herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 aa hatırlattıgın iyi oldu :) siparişi gelen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ben de daha once arkadastan bir siparis vermistim, urun aynı istedigim gibi geldi, fakat persembe gelecek demisti sali almistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ben snaırım 21 ekimde verdim abi siparişi 1 ay oldu yani.bayram geçti dün bugun gelir herhalde dedim ama yine gelmedi.bi ara almam diyodum fakat bayramdan sora hemen gelirse alırım lan dedim kendi kendime :) diğer arkadaşlardan ne haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Bugün geldi, emek var diyip dayanamayıp aldım ama memnun değilim yani. Kargoyu açtığımda farkettim ki adam gibi gerilmemiş bile tablo. Hayatımda gördüğüm en başarısız işletme sanırım, yani bu kadar bekledik bari adam gibi bişey gelseydi elimize sonuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 benim gelmedi.gelirsede yanlış adres dicem bu mesajdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 yazik oldu o zaman ben 3-4 tane yaptiricaktim, hazir tadialt var cok sukela olacakti diye umitlerim vardi, sureyi beklerdim soru ndiilde kotu kaliteli yolladi ise yalan olur cidden :/ simdi disarda mal gibi ariycaz meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 işin garibi adamdan da ses yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 50 lira boşuna indirim yapmamıslar demek kötü diye ahha şöyle nette bakındım 100 liraay falan yapan yerler var.kredi kartıyla direk ödeyenlere üzüldüm açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 kapıda ödemeyi çıkarandan allah razı olsun tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 adam kaybolduguna göre suçlu oldugu belli yoksa gelip falan filan oldu özür dileriz halletmeye calısıcam gibisinden bilgi verseymiş en azından iyi olurdu hem kalitesiz hemde 1 ay gecikmeli ürünü kim napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 yaw belki bayram tatilinde kaza geçirdi öldü adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 uniross siparşini aldıgına göre ölmemiştir :) ben ekimde verdim siparişi.aralıktayız nerdeyse ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 hacım adamın iletişim bilgilerini almadınız mı? gerçi kapıda ödeme yapacaklara dert yok tabii sdfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ben direk siteden sipariş verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tess Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Bana mail attı 2 gün önce, yoğunluktan yanıtlayamadım, kargonuz geri geldi, büroda duruyor dedi...Tekrar yollayabilirim dedi, bende posta takip numarası verirseniz verin tekrar dedim ama adam yine kayboldu...Bizde almayalım o zaman kapıya gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar