Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kasisler

forgiver

Öne çıkan mesajlar

"ben her yere bu lüks araçlarla gidiyorum. şantiyeleri bile rolls-royce ile dolaşıyorum. kullanmayacaksam, hakkını vermeyeceksem niye bu kadar para verdim ki. ben otomobillerin markasını, frenini, direksiyonu bilirim. teknik çok anlamam. mesela yolda lastik patladı mı değiştirmek için hiç uğraşmam. araç beni götürene kadar gerekirse jantın üstünde giderim. kaldığı yerde aracı bırakırım. anlamadığımdan değil, uğraşmam. bazıları araçlarını sevgilisi gibi sever ben ise en ücra yerde bırakırım gerekirse. ben kullanmayı severim. mesela çukurlarda herkes frene basar ben gaza basarım, düşünmeden geçerim. o parayı veriyorum o araçların hakkını vermem lazım. yok çukurda yavaşla, yok tümseğe dikkat et. hiç uğraşamam."

Adam haklı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

bence eleştirildiği kadar kro değil, önce ekşideki züğürt çenesi temalı yorumları okudum önyargı kazandım sonra yaptırdığı işe baktım bildiğin inşaat işte tasarım iyi, sağlamlığı da iyiyse legal
şu kasis olayıyla sempatimi kazandı ama ön takımları fazla zorlamamak lazım
yavaşlanır işte veya jantın üstünde araba sürüp kenara atılmaz
Sosyal ağlarda paylaş

dun bu adamın garajını gosterdıler bırde bı haber sıtesınde lıstelemıslerdı.

2 range rover
2 cl 600
3 tane bentley conti. gt gtc bırdaha bısı vardı
2 rolls royce (hadı bunlar degıl)

aynı aractan 2 3 tane alan insana ben gormemıs dıycem artık.Kaldıkı 20 25 ınden sonra parayı bulmus bırı bu dıe dedıkodu var.
Sosyal ağlarda paylaş

Bahane bol. Ben de kullandığım araba ucuz diye acımıyorum. Tekerleklerle ilgili tek kazam, aşırı hız ile sokağa giremeyip kaldırım taşından destek alıp arabayı iki tekerlek üzerine kaldırmam olmuştu. Burada bile tüm hasar, servisin bir sonraki bakımda değil de iki sonraki bakımda anlayabildiği ufak bir bilye çatlağı ve jant eğrilmesinden ibaretti.

Arabanın ilk sahibi ve bakımlarından sorumlu insan ben olmadığım için şikayetlerimi söyleme fırsatım olmamıştı.

Vurun gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada açıklık getirmek bakımından, el yapımı olanlarda ben de yavaşlıyorum. Hatta çaprazlama geçmeye bile kasıyorum. Arkamda taksi varsa da hiç sektirmeden yanımda açılan döt kadar boşluğa sokuyor kafasını.

Benim bahsettiğim, eğlendiğim şeyler yolda kendiliğinden oluşmuş göçükler. Daha doğal bir eğimleri oluyor en azından. Yağmurda falan dibini görmediğim su birikintilerine de bodoslama girmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi ağzıyla söyledi adam (: aha

kısaca demiş ki:

"Avazım çıktığı kadar bağırıyorum. İstanbul konut inşaat sektörünü en iyi bilen isimlerden biri olarak söylüyorum ki; mevcut yapı stoğunun yüzde 70'i deprem açısından güvenli değil. 1970'li yıllarda İstanbul'un Anadolu yakasında yapılan yapıların büyük bir kısmına inşaat malzemesini ben sattım. Kumları Marmara Denizi'nden demirleri hurdadan çektik. O zamanın şartlarında en iyi malzeme buydu. Sadece biz değil tüm firmalar aynı şeyi yapıyordu. Deprem olursa İstanbul'a ordu bile giremez, ölen şanslıdır"
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
"o kadar para verip kasiste frenmi yapıcam" çok iyi :D kasislerin amacı senin arabana verdiğin parayı aşağılamak değil ki. yayaları koruma amaçlı ilkel hız düşürme tekniği. ve unutma o kadar para verip bindiğin araçtan indiğin zaman sende yayasın. al sana sosyal msj :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...