Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

markafoni - iade şartları


Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

said:
MADDE 5 - CAYMA HAKKI

ALICI, sözleşme konusu ürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa tesliminden itibaren 7 gün içinde hiçbir sebep göstermek zorunda olmaksızın cayma hakkına sahiptir.

Ancak, yılbaşı, sevgililer günü, anneler günü gibi belirli günlere yönelik ALICI’ya özel olarak hazırlanan, satışa sunulan ve/veya ithal edilen ürünlerde, kampanya ve promosyon ürünlerinde ürünün iadesi alınamamakta; ALICI bu şartları kabul ederek alışverişini gerçekleştirmektedir.


şimdi bu bold'lu yere göre proosyonu ürünlerin iadesi olmuyor. e ama tüm ürünler promosyon ve kampanyada değil mi yahu? nasıl oluyor bu iş birisi açıklayabilir mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bazi urunler bisey alana bisey bedava, veya ozel sinirli satis falan diye calistigindan emin olduklari elde kalan biseyi falan veriyorlar nadiren, onlarda boyle bisey yapiyorlardir.

yoksa iade aliyorlar normal kampanyalari tabiki, senin dedigin gibi olsa hersey elimizde patlardi asdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iade almıyolar gibi bişey..Bi saat yollamışlar saatin anası ağlamış..Mail attım tmm efendim ürünü yollayın sıze donucez dediler 2 ay geçti toplamda 6-7 kere aradım hep aynı hikaye...Şimdiden söyleyim ürün almaya niyetli bir kişi varsa hiç uğraşmasın 50 fazla versin adam gibi alsın..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diğer topic de anlattım. 2 ürün aldık. kız arkım kargoyu bi açmış 1 tanesi eksik. geri telefon etmiş markafoni'ye. Tedarikçiden temin edemedik paranızı iade etçez. Arayıp sormasan haberin bile olmicak yani. bu kafa ile çalışıyorlar. o da sayıp sözmüş, o zaman niye koydunuz oraya filan diye. Biz o gelene kadar kk kullanamadık limit doldu diye mesela. Ama umurlarında bile değil.

Ben grupfoni ile sorun yaşadım. Kırık plak gibi aynı cevabı veriyor her soruyor. ben a diyorum adam b filan diyor. Alakasız tipler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...