goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 yahu arıyorum arıyorum bulamıyorum, arkadaşlar ali sami yen civarında var ded, ama halı saah değil ufak. bilen gören var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 köprünün altında simit sarayları var. onun tam arka sokagında var bitane gidin oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 google mapsta sağ tık ile BU NEDİR diyerek koordinat alabilir misin:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bi apartmanın çatısında var.6. kattan görünüyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Teknosa'nın bulunduğu caddeden gir, ilk sola dön karşında. Bolulu Hasan Usta'nın yanında var bi mini saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar