Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lider susuz araç temizlik markasının İstanbul - Etiler Bayiliğini devrediyorum


synthesizer

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Bundan 6-7 ay önce bir susuz araç temizlik markasının Etiler Bayiliğini almıştım.
Şimdi ise devretmek istiyorum

Sebep olarak, çok dürüstçe yazacağım;
1) acemilik
2) çeşitli olumsuzluklar
3) ailemin baskısı

Yeni üniversite mezunu olarak, eleman yönetimini tahmin ettiğim kadar başarılı yapamadığım, stratejik yanlış kararlar aldığım ve fizibiliteyi yeteri kadar özenli yapamadığım için vaktimi ve paramı verimsiz kullandım. Ailemin desteğini de almamış olduğum için daha fazla vakit harcamak istemiyorum.
Her nekadar doğru yolu görmüş olsam da o yola ulaşacak kapitalim kalmadı, bu yüzden devretmek istiyorum.

Firma kendilerinin de beklemediği bir hızla kurumsallaşarak büyümekte ve gelecek vaadetmekte. İstanbul bayiliklerini daha deneyimli ve teçhizatlı isimlere devrettiler ve artık PR için ağırlık vermeye başladılar. Sanırsam AutoShowdaki birkaç markanın veya tamamının temizlik ihalesini bizim marka aldı.

Doğru yapıldığı takdirde gelir elde etmesi zor olmayan bir iş kolu.

Bayiliği bütün teçhizatıyla devredeceğim.
Firmanın fiyatı 12000TL
ben 9000TLden devretmek istiyorum.

İlgilenen, ilgilenebileceğini düşündüğünüz yakınınız var ise bana ulaşabilirsiniz çekinmeden.
Her türlü detay, marka ismi, fiyatlar, doğru strateji, firma hakkında bilgiyi özelden anlatabilirim.


Troll allahın emri, ama rica ediyorum topiği garbage a düşürmeyelim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

etiler bayilik hakkını devrediyorum, çok açıklayıcı olmamış galiba
depo olarak kullandığım alkentin karşısında bir bodrum katım var kirada olduğum

sistem mobil hizmet, bu yüzden bir dükkanım olmadı.
ama dükkanlı çalışmak kuaför hizmetini daha kapsamlı ve hızlı verebilmek açısından tercih edilebilir bir cözüm.

ben 6-7 aydır Etiler Bebeköy Mars Athetic Companynin otoparkıyla anlaşmalı olarak çalışmaktaydım, kışla beraber oranın işleri azalacagi ve oraya baglı kalmamak adına oradan cıktım. dolayısıyla etiler içinde mobil çalışmışmadım.


9000tlnin içerdikleri; etiler bölgesi içinde çalışma hakkı, standart bayi başlangıç pakedi içeriği solüsyonlar, şişeler, makineler, bezler, personel kıyafetleri gibi eşyalar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte bende merak ettim ondan sordum.siteye baktımda uzun geldi her paragraf arası araba resmi koymuslar :)

dükkanlı bayi almak daha iyi olur gibi sanki

bu mısır tezgahı gibi bişi sanırım

adreste yıkama var mesela o güzel bişi.onu yaptınmı sen mesela.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anca başka markalar etilerde çalışabilir.
bizim markamız altında çalışma bölgeleri belirlenmektedir ve o bölgelerden gelen aramalara, bölgenin sorumlusu bayi hizmet vermektedir.
dolayısıyla etiler bölgesinden bir müşteri levent bayisini ararsa levent bayisi bu aramayı etiler bayisine yönlendirir. levent bayisi ekibini yollayıp etiler bayisinin bölgesinde araç temizleyemez. sözleşmede bu yönde maddelerle belirlenmiştir.

9bin lira verdiğiniz zaman bu markanın etiler bayisi ben değil siz olmuş olacaksınız, devir işleminden sonra. bu da size istediğiniz elemanlarla istediğiniz şekilde etiler bölgesi içinde markayı ve temizlik metodunu kullanarak mobil temizlik hizmeti verme hakkını verir.

2. soruyu anlayamadım?
ekibinizi kuruyorsunuz, altlarına motor veriyorsunuz, broşrlerinizi, kartvizitlerinizi, magnetlerinizi dağıtıyorsunuz. sonra evlerden, işyerlerinden, galerilerden, cafelerden vs. aranıp çağrı üzerine gidip aracı olduğu yerde temizliyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

işte bende merak ettim ondan sordum.siteye baktımda uzun geldi her paragraf arası araba resmi koymuslar :)

dükkanlı bayi almak daha iyi olur gibi sanki

bu mısır tezgahı gibi bişi sanırım

adreste yıkama var mesela o güzel bişi.onu yaptınmı sen mesela.
hangi siteye baktın :D

bu sistemin asıl faydası, dükkanda oturup insanların size gelmesini beklemektense iş potansiyelinizi arttırmak amacıyla insanların evinin önüne gidip, insanların gelip sizin dükkanınızda bekleyerek vakit harcamak istememe sebebiyle kaçıracağınız işleri de almanızı sağlamasıdır.

aracınızı temiz olarak gitmek isteyeceginiz bir yere gitmeden once, o bayinin dolulugundan da haberdar olmadan bir yikamaya gidip 30dk, şanslıylsanız, bekleyip sonra gideceginiz yere gitmektense, bu sistemi arayip araciniz siz evinizde hazirlanirken evinizin onunden ayrilmadan temizleniyor olacak.



soruya gelince: hayır, yeterli kapitalim kalmadi, başta yazdıgım sorunlardan ötürü tükettigim icin. ben bebeköy macte sabit olarak hizmet verdim.
ama anladim ki yanlis yapmisim, mobil olmak lazimmis.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mobil başlamadığım için çıkaramadım :)
ben de diyodum, diğer bayiler nası yapıyo ben yapamıyorum.
mobil olmadığım için :P

etiler bebeköy çok az bir trafige sahipti, o yuzden yetmedi.
mobil olmadigim icin o otoparktan disari da gidemedim, ve kapitalimi dedigin gibi maasa harcadim.

dogru yolu buldum ama gidemiyorum artik, ailemin de baskilari yuzunden. git masa basi ise gir sonra masterini yap gel delirtme bizi nidalarıyla :)

ilgilenen birine yazdığım fiyat ciro tahmininden alıntı

Benim Bebeköy’de uyguladığım fiyatlar: Binek 20tl Jipler25tl idi, ama etiler semti için 17 ve 22 daha makul olacaktır. Tabi istediğiniz fiyatı uygulamakta serbest olacaksınız. Bir aracın ortalama temizlik süresi, tabi ki eleman performansıyla değişkenlik gösterebilir, 25 ila 35 dakika arası. Araçlar arası en uzak mesafe olarak 10 dakika süre konulduğu vakit bir araç 45 dakikada halledilmiş ve yenisine başlamak için hazırlanılmış olunuyor. Bu da tam kapasite işe çalıştığınız varsayılınca 12 saatlik bir mesaide 16 araç eder, bu da günlük araç temizlik cirosu olarak 288TL etmekte.



günlük 4 araç ortalama masrafı kurtarıyor 2 eleman ve bir motor işlemiyle.



sabit yıkamacılar düşük fiyat ve sürümden kazanıyor. burda yer kirası vermeden ve aracını yıkamacıyla goturmeye usenen veya yikamacilarla muhattap olmayi istemeyen bayanlar gibi etilerde bol bulunan musteriler hedef :)

ben dedigim gibi bayiyim zaten, ve bu sirketin istanbul icinde ve diger illerde gayet guzel isleyen baska bayileri mevcut.

cevahirin otoparki bizim bayimiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

acikcasi boyle bir hizmeti ilk defa duydum, ankarada oturdugum yere boyle bi hizmet verilse hep tercih edecegim bisey olurdu.

aracla ilgili en nefret ettigim seylerden birincisi arac pis gezmek, ikincisi araci yikatmak icin yikamacida beklemek , veya avm ye girip zaman oldurme opsiyonu kazanmak karsiliginda kaziklanmak.

devir isleminde iyi sanslar, basarili pazarlanirsa potansiyeli olan bi is gibi duruyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:



9000tlnin içerdikleri; etiler bölgesi içinde çalışma hakkı, standart bayi başlangıç pakedi içeriği solüsyonlar, şişeler, makineler, bezler, personel kıyafetleri gibi eşyalar.


şimdi sormak istediğim bu makineler e ne dahil sen etiler hakkını devredicem diyorsun ok onu anladım fakat sen hangi makinelerle bu işi uyguluyosun adamlarının altına bi araç mı veriyosun kullandığın malzemeleri resimle koyarmısın

ayrıca susuz nasıl temizleniyor bunu normal bi parkta uygulayabiliyormusun yoksa sadece avm içleri mi onu da açıklarsan sevinirim sana özel msg dan no mu atıyorum olmadı bi ara konuşalım ilginç fikirlerim var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...