Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni shard

arbay_gamers

Öne çıkan mesajlar

said:
arbay_gamers, 20 Ağustos 2004 23:10 tarihinde demiş ki:
ewt coder a teklif ettim ama o biraz daha farklı şey istedi bizim dusuncemiz server çalıştıktan sonra maaş şeklinde.

tüm staffı parayla çalıştıracaksınız yani.. hmm güzel de, neden? parayı nerden buluyorsunuz? sponsorlar kapıda hazır değil herhalde?[signature][hline]who is tazmanyak?
Sosyal ağlarda paylaş

tazmanyak: öncelikle sponsor istemiyoruz. reklam alma taraftarıda değiliz. bikaç reklam teklifini geri çevirdim rakamı sormadan. maddi problemimiz yok. makine ve bağlantı problemimiz de yok. seer lara tabiki bişey verilmiyecek ama gm den başlıyarak admin owner scripter ve web tasarımcılar ve coder lar seviyelerine yaptıkları işe ve çalışmalarına göre maaş alıcaklar. maddi kaynaklarımız bi sure gizli tutulacak. bu konuda soru sormazsanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackhand_, 21 Ağustos 2004 17:59 tarihinde demiş ki:
Türkiye'de bir ilk mi olucak yoksa yeni bir canerg mi doğuyor bunu sanırım zaman göstericek.
Başarılar dilerim.

:) ben akın canerin her$eyi ile ben ilgileniyorum artık, tum sunucuları bana bıraktı tatile gitti. Sizede zamanında şans tanıdığını duymu$tum, kısmet.[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arbay_gamers, 21 Ağustos 2004 15:52 tarihinde demiş ki:
seer lara tabiki bişey verilmiyecek ama gm den başlıyarak admin owner scripter ve web tasarımcılar ve coder lar seviyelerine yaptıkları işe ve çalışmalarına göre maaş alıcaklar. maddi kaynaklarımız bi sure gizli tutulacak. bu konuda soru sormazsanız sevinirim.

bana biras havadan söyluyosun gibi geldi ama?[signature][hline]Aranel Elanessë
|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
arbay_gamers, 22 Ağustos 2004 12:54 tarihinde demiş ki:
eheehhee nasıl karar verdin anlıyamadım yurtdısı oldugun ben tr deyim ustelik niğdedeyim serverlarla aramda 2 metre var su anda. yutdısı biraz daha uzak olması gerek sanırım. :)

makinalarla aranda 2m varmı$ iyi güzelde, madem TR ping attığım zaman 150-160'a kadar pingler alıyorum, kendi makinama attığım zaman ise maximum 45 ping alıyorum ( makinam Sabancı Telekomdadır ).

Eğer dediğin gibi Frame Relay varsa oldukça dü$ük bi ping değeri vermelidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...