forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Madagaskar'dan TOKİ'ye 300 bin konut talebi 26 Ekim 2010 20:20 Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan konutlara yabancı ilgisi sürüyor. Türkiye'nin toplu konut alanında yaptığı çalışmaları yerinde incelemek için Ankara'ya gelen Madagaskar heyeti TOKİ konutlarına hayran kaldı. Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesini gezen Madagaskar Toprak Yönetimi ve Ademi Merkeziyet Bakanı Hajo Herivelona Andrianainarivelo, benzer bir projeyle kendi ülkelerine 300 bin konut yapılmasını istedi. Daha önce IMF görevlileri ile İtalyan, Fransız, İspanyol, ABD, Suriye, Cezayir ve Demokratik Kongo Cumhuriyeti heyetleri tarafından incelenen ve İran'da düzenlenen uluslararası yapı fuarında hakkında konferans düzenlenen TOKİ Sistemi, Afrika'nın doğusundaki ada ülkesi Madagaskar'ın da ilgisini çekti. Türkiye'den 7 bin kilometre uzaklıkta ve Hint Okyanusu'nun ortasında yer alan 20 milyon nüfuslu Madagaskar'ın Toprak Yönetimi ve Ademi Merkeziyet Bakanı Andrianainarivelo ve beraberindeki heyet TOKİ konutlarını gezdi. Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamına yapılan konutlara hayran kalan Bakan Andrianainarivelo, "İlk kez böyle bir proje görüyorum. Bize satmazlar mı biz de bu konutlardan alsak" diyerek hayranlığını dile getirdi. Konuk bakan ve beraberindeki heyet konutlarla birlikte okul ve diğer sosyal donatıları da gezerek, Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesini yürüten TOBAŞ Genel Müdür Yardımcısı Vasfi Baygın ile Halkla İlişkiler Müdürü Şule İşçi'den bilgi aldı. devlet olmuş zaytung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 iş ödeme kısmına gelince kesin limanı kapatır bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 http://www.mediafire.com/imgbnc.php/45a0edc495ee30e14386783a5cdc53280ead56d07cc60c4b4b8ecc72d3950e584g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ya ben koycaktım öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ShadowFury said: iş ödeme kısmına gelince kesin limanı kapatır bunlar. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ben madagaskarda bi sene çalışmak isterim aslında bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 tropik hastalıklar + börtü böcek + iğrenç iklim.. uzak dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bunelan! http://bulletproofglace.files.wordpress.com/2008/04/madagascar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Hao said: tropik hastalıklar + börtü böcek + iğrenç iklim.. uzak dursun presiden madagascar var orda bişey olmaz gerekirse ormanı kapatır iklimi kapatır hiç bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 veba bile var madagascar'ın doğu ormanlarında. garip bi yer gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 allah belasını versin madakasgarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 hayvanolu hayvanlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 oyundan çıkmışlar hep zamanında ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Norak said: bunelan! http://bulletproofglace.files.wordpress.com/2008/04/madagascar.jpg anaa gecko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 niye kastım bilmiyorum sdffsd http://www.mediafire.com/imgbnc.php/45a0edc495ee30e14386783a5cdc53280ead56d07cc60c4b4b8ecc72d3950e584g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ahuahuhauahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Overseer said: Norak said: bunelan! http://bulletproofglace.files.wordpress.com/2008/04/madagascar.jpg anaa gecko aaa ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 avrasya cini sempozyomu vardı gecende boyle elinizde dunya haritasi varken bile bulamayacaginiz ulkeler hayran kaldi turkiyedeki sanayiye -___-' nereye dogru gidiyoruz hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 hani daha absürd bi seyi anlarımda, haritada madagaskarı bulamıyorsan öküzsün. afrikanın dağındaki adamsı şey arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 madagaskar neresi abi. risk veya gizli hedef oynarken askerleri yigdigimiz yer. daha da oteye gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Ardeth said: Hao said: tropik hastalıklar + börtü böcek + iğrenç iklim.. uzak dursun presiden madagascar var orda bişey olmaz gerekirse ormanı kapatır iklimi kapatır hiç bişey olmaz AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 lan hayırsız! seneler boyu açtığın kalemin, yazdığın rotringin uçları buradan geldi.. adamlar grafit deposu olarak hizmet verdi dünyaya.. gerçi şimdi, hindistan,çin, brezilya domine ediyor ama olsun.. az grafiti tüketmemişizdir.. hb, b, 2b.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 madagaskarda ev olur mu dediler ben yaptım oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 inşaata başladık bile ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar