sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ama korsan olarak. arkadaşım netten download ediyomuş bittorent ile. benim ps2'm yok da. insanlara haber vereyim dedim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 indirio da o winning 8 çıkmaz bence might and magic 8 falna çıkar :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 komiksin ama yanlışsın... official release'e şunun şurasında 1.5 gün kaldı. ve doğru yani winning eleven 8 çekiyo.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 arkadaşın bahsetmek istediği winning eleven 8 yazıp pro evolution soccer cikma ihtimali heralde..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 suprnova daki winning eleven linkinin infosunda verilen bi forumda uzun uzun yazilmis, ss ler koyulmus. Lakin forum komple japonca oldugu için hiçbirsey anlamadim. Yanliz ss ler we7 yada pes e ait degil. Eline gecen olursa buraya bi haberçakin hemen oyuncuma çigliklar atarak kosayim.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: theKingpin, 03 Ağustos 2004 22:27 tarihinde demiş ki: arkadaşın bahsetmek istediği winning eleven 8 yazıp pro evolution soccer cikma ihtimali heralde.. benim de bahsetmek istediğim fake olma ihtimali %0 (sıfır)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 valla oynamış bulunduk hayırlı and the uğurlu olsun. japoncayı söktük.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 230 takim felan diyo millet dogruysa kirar gecirir bana ps2 aldirir 2. el[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Ben daha yeni oynadım :) Oyunda biçok yenilik ve değişiklik var Özellikle kanatlardan ortalar tam muz orta :) kesme diye tabir ettiğimiz vuruşlar :P Git gide daha gerçekçi olmaya başladı oyun Fakat 3 büyükler olcak dendi ama fb yok bitürlü göremedim Bu arada full japonca oyun sadece menüler ingilizce İngilizce patch çıkmadan tam verim alınmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 of bende alcaktım almadım ıng patch olsun dıye gıttım onımusha yı aldım :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bi sürü takım daha güzel grafikler aşırtma değişmiş daha güzel olmuş atak oyuncularının çalımı defansların ise top kapması gelişmiş paslarda bi sorun var, istediğin adama atamıosun herhalde mod çıkınca düzelir.. ha bi de japonca ya hehe.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: nonos, 15 Ağustos 2004 21:37 tarihinde demiş ki: Ben daha yeni oynadım :) Oyunda biçok yenilik ve değişiklik var Özellikle kanatlardan ortalar tam muz orta :) kesme diye tabir ettiğimiz vuruşlar :P Git gide daha gerçekçi olmaya başladı oyun Fakat 3 büyükler olcak dendi ama fb yok bitürlü göremedim Bu arada full japonca oyun sadece menüler ingilizce İngilizce patch çıkmadan tam verim alınmaz bence Umarım pro evolution soccer winning eleven karışımı oyun değildirde sırf winning elevendir benim burda derdimi anlayan yok galiba böhüü.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 kingpin sen de bizi iyicene armut yerine koydun merak etme anlıoruz o kadar.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 menüler yine aynımı? Değiştirmeleri lazım artık çürük yumurta tadı verdi menüler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 estağfurullah .. da simdi benim winning eleven diye benimsediğim ya sizin başka ise :d öle bi paradox oluyor.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 oynadık nihayet ben oynanış açısından 7'den pek bi farkını göremedim ilk oynayışta alıştım ve acemi fizbana sıraladım gollerimi ehem işte grafikler doğal olarak gelişmiş, nitekim ceza sahasına yaklaşınca ps2 tıkanıyo yavaşlıyo falan ahaha ondan sora free-kick teki şekillere hasta oldum yok işte 2 kişili kullanma, üzerinden atlama vs. kısaca winning furyası tam gaz devam ediyo :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 of bende ındıdım de buralarda (tuzla) 800mb lık cd bulamadım kadıkoy e gıtmem lazım off[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 w.e 4 ün grafiklerini toparlayıp aynı motorla ps2 ye sunsalar o oyuna varya taparım tapar. ps1 de günde 12 saati buluyodu oynadıgımız ps2 de sanırım kendimi kapatırım[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: fizban, 18 Ağustos 2004 09:20 tarihinde demiş ki: jankis - "acemi fizban'a sıraladım gollerimi" ??? çaylak takımlar seçmediğimde gelen durumları inceleyelim mümkünse. e o zaman, ben çaylak fizban'a sıraladım golleri =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 sıcağı sıcağına yeni özel harektler videoları da indirin iyice belleyin. şu çekik gözlüler oyuna bir de onlie play koysalar valla japon vatandaşı olurum :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 jaan walla saolasın vıdeolar cok hos[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Jaan süper bir sayfa teşekkürler valla[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar