Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 http://modmyi.com/images/Messany/apple_money.jpg http://gamrfeed.vgchartz.com/story/82516/rumor-apple-to-acquire-sony/ ozetlicek olursak apple in elinde 50 milyar dolar var ve yatirim yapmak istiyor, Disney EA ve Sony arasinda gidip gelen tahminler hem kendi uretim tesisleri oldugu ve apple in hala en buyuk sorunu uretim oldugu icin Sony agirlik basiyor sonynin hisseleri artmaya baslamis soylentiden dolayi, sahsen ben inanmasamda direk kabus gibi seneryo ehueheu http://www.scroll.com.tr/wp-content/uploads/2010/05/steve-jobs-money_bb.jpg.jpeg bu yasimdan sonra microsoft ile nintendo arasinda bir secim yapmak istemiyorum :((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 nintendoyu alsın işte ve ya ea yi alsın, kurtulalım tam manasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 umarım sony i seçer :))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 oha, cok uzulurum lan, capon efsanesi amerikan kapitalizmine yenilmemeli............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 of ps3leri de itunesa bağlamak gerekcek desenize veyahut pspleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 abi sony i alirsa sictik ya ps3 de herseye para oderiz abi oyun oynaren reklam cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 her yıl bir ps düşünemiyorum. geçen yıl 250 gb bu yıl 300 gb! devrim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 pspye her yıl 1 mp fazla kamera koyarlar oh yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 abi o bisey diil, microsofttan bile kotu konsol piyasaya cikarip beyaza boyar, sisirmeden oyunlar cikarttirir ondan sonra gerizekali amerikalilar kosar peynir ekmek gibi satin alirlar endustride standart bu olur ifail efsanesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 sırf apple a inat gider kinect alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 apple disneyi alamaz orayı gecelimde, eayı alsın hipsterlar oynasın beraber toptan eliyelim o tarafı kurtulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 asil disneyi alabilir su anda dunyada disneyin en buyuk ortagi %7 hisse ile stiv abi, pixarda bunundu zaten disyeney satin aldirtti filan bana ole geliyorki disneyin daha fazla hissesini toplicak, keske EA i alsada kurtulsak harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 disney'i belki alır, digerlerini nah alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Sony'den uzak dursun da ne yaparsa yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 eayı alsınlar sonra batsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Flassh said: eayı alsınlar sonra batsınlar bunu demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Viktor said: asil disneyi alabilir su anda dunyada disneyin en buyuk ortagi %7 hisse ile stiv abi, pixarda bunundu zaten disyeney satin aldirtti filan bana ole geliyorki disneyin daha fazla hissesini toplicak, keske EA i alsada kurtulsak harbi yok disney cok büyükve güclü bi şirket, piyasa hakimiyeti olarak. EA nın hatta sonynin bile öle bir gücü yok. ve disneyin hisselerine sahip insanlar disneyi gibi bir aracı bırakmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Aman abi sony den uzak dursunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Kriz EA'e baya koydu, 2008'de 1 milyar dolar zarar yapti simdi de yeni yeni toplaniyor diye biliyorum. Eski tekel gunlerinden eser kalmadi her alanda kapisma var artik bu da yedi baya income indan. Cok rahat alirlar yani EA'i isteseler, ve Battlefield serisi olmasa alsinlar beraber batsinlar dicem de BF ye kiyamiyorum =( Bence Sony'i alamaz, Disney'i zaten hic alamaz ortaklik payini artirir ama tabi. edit: O degil de Sony'nin yillik net kazanci cok dusuk yahu 500 milyon dolar mi ne, kopek gibi yatirim yapiyolar demek ki, zira total asset 150 milyar dolar mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Yavaş alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Nah alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 kim çıkarttı ise bu dedikoduyu şimdi paracıklarını sayıyordur, gülerken karnı da oynuyordur bu şişkonun! evet kesin şişkodur bak. kötü adam kedisi de vardır hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 sony yi alamaz da inşallah EA ı alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Kojiroh said: Yavaş alsın ben de bunu dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 sony, apple'ı alır mı bu dedikodu'dan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar