Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 http://i55.tinypic.com/29ohc8k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Eheehhe oyle bi hastaliklari var bu hayvanlarin. Bizimkilerden biri cikabiliyodu ama inemiyodu. Asagida durup kollarimi acip beklemem gerekiyordu cesaretini toplayip atlayabilmesi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 kendini masaimarada bir ağcın üstünde sanıyor. sizide antilop olarak görüyor olabilir. sorun şu ki çok şirinler :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ohaa çok iyi ya nasıl duruyor orda öyle o. benim kedi 6.5kg hayatta duramaz sanırım orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 of ne güzel bi hayvan o öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 süper heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 kapının üstünden dolap içine atlayan gördüm patide ne kediler daha var süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Sen niye insan gibi, güzel bir mesaj yazdın ki ? Salak salak mesajlar yazıp cool gözükmeye çalışırdın genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Lelouch said: Sen niye insan gibi, güzel bir mesaj yazdın ki ? Salak salak mesajlar yazıp cool gözükmeye çalışırdın genelde ahah bu ne ya. kedi efsane durmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Lelouch said: Sen niye insan gibi, güzel bir mesaj yazdın ki ? Salak salak mesajlar yazıp cool gözükmeye çalışırdın genelde sen kimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 muhtemel yörünge yolcusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 fistanın klasik cevabı ''sen kimsin'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 sen kimsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 işiniz gücünüz yok adamı mı takip ediyosunuz ya. ben nickini ilk defa görüyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bir birimizi takip etmek değilde, biriyle 8-9 yıl boyunca aynı forumda takılınca mesaj tarzı, ilgilendiği şeyler az çok öğreniliyor. Sen yenisin daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 haklısın kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Lelouch said: Sen niye insan gibi, güzel bir mesaj yazdın ki ? Salak salak mesajlar yazıp cool gözükmeye çalışırdın genelde asdas, fistanı tanıyamamış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ben 2004den beri burdayım olitere 3253246346.nesil hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 hatta bu fistan bi ara sevgili mevzusuna yok oldu sonra hiçbirşey olmamış gibi gelip kuul kuul mesaj atmaya devam etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 oha stalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ohoho o kapıyı bi kapıycaksın... şaka şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 di said: Eheehhe oyle bi hastaliklari var bu hayvanlarin. Bizimkilerden biri cikabiliyodu ama inemiyodu. Asagida durup kollarimi acip beklemem gerekiyordu cesaretini toplayip atlayabilmesi icin. abi boyun kaç 1.50 fln mi fasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=IYIz8aejqu0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Benim kedilerimin 2si de bayılıyordu kapı tepesinde takılmaya =) Bir de kendilerine süper bir güzergah yapmışlardı, böyle şifonyer-giysi dolabı- askılık-kaskın içi en son kapı. Nedense illa bu yoldan çıkıyorlardı =) Baya büyüyene kadar da aşağı atlamaya korktular illa gidip alıyordum. Özledim valla kerataları çok pis =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar