Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragonlance Uo Shard Hizmet Vermeye Başladı(Staff alımı var)

Hotdog

Öne çıkan mesajlar

Evet allahın izni ile serveri açtım fakat şimdi en zor kısmı başlıyor sponsor bulmak,webmaster bulmak,scripter bulmak ve tabiki staffa adam bulmak birde player olması lazım ben şimdi buraya ip yi yazarak reklam hakkımı kullanıyorum istiyen girsin denesin umarım memnun kalırsınız.
İp:195.174.94.86;2593
Serverim Sphere Serverdir ama runuocu arklarıda bekleriz[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi iyi güzel yapmışsınız da, böyle Yüzüklerin Efendisi, Dragonlance, Forgotten Realms gibi bilindik dünyaları oyuna taşımak biraz iddia gerektirir. Sırf 3-5 kitap okuyup gaza gelip bi sphere server açarak ismini böyle yapmakla olacak iş değil bu. Bu dünyalar hakkında çok fazla bilgi, oyuna yansıtılmış detay ve quest yapmalı, eğer böyle iddialı bir projeyle yola çıktıysanız bu ismi haketmelisiniz. Umarım 1-2 kitapla sınırlı kalan bilgiyle böyle bir proje yapıp gaza gelip de ilgi çekmek için de ismi Dragonlance koymamışsınızdır.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

Evt rewendor'a katılyıyorum çok büyük bi alt yapı gerektirir 'ki staff burada arıyarak kaybediyorsunuz zaten ginede başarılar[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....

[Bu mesaj rexx tarafından 19 Ağustos 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hotdog, 19 Ağustos 2004 19:55 tarihinde demiş ki:
Abi hiç bişeyi yansıtmaya calısmıyorum yani serverin adı Osman olsa ayni seyi yapcaktım Dragonlance oluncada ayni seyi yapcam

Ama o zaman daha özgün bir isim kullansan daha iyi gibi, isme ayıp olur çünkü. Yanlış anlama, köstek olmaya çalışmıyorum yoksa zaten bu tarzla konuşmazdım.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hotdog, 19 Ağustos 2004 19:14 tarihinde demiş ki:
Evet allahın izni ile serveri açtım fakat şimdi en zor kısmı başlıyor sponsor bulmak,webmaster bulmak,scripter bulmak ve tabiki staffa adam bulmak birde player olması lazım ben şimdi buraya ip yi yazarak reklam hakkımı kullanıyorum istiyen girsin denesin umarım memnun kalırsınız.
Serverim Sphere Serverdir ama runuocu arklarıda bekleriz
Bunların hicbiri yoksa sen niye server açma sevdasına kapılıyorsun ki?Anlamsız..[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır.
www.pls.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

bunların hicbirisinin olmadigi olmicagi anlamına gelmez

said:
Neronn, 19 Ağustos 2004 21:44 tarihinde demiş ki:
said:
Hotdog, 19 Ağustos 2004 19:14 tarihinde demiş ki:
Serverim Sphere Serverdir ama runuocu arklarıda bekleriz
Bunların hicbiri yoksa sen niye server açma sevdasına kapılıyorsun ki?Anlamsız..
[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Sponsor, Scripter, Wb, bikaç GM, az biraz player, web master bulduğu zaman çok güzel olur.

Kolay gelsin.. lol
bide açmassan hiç birini bulamıcaksın gibi geliyo bana, başarılar.[signature][hline]| Mail | Lominadze
[spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...