Eros_Oleary Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Ben Staff a Katılabilirim.Amentes Ve Xphyre uo Shardda Stafflık Yaptım.Msn de Konuşalım Bu Konuları Tabi İstersen[signature][hline]Ultima Online Hayat Offline... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 msn yaziyim ben buraya staff basvurusu icin gelcekler gelsin xharloan bende commodore 64 var yetmez mi(yanlışyazdım galba)[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 grandmaster sosisçilerin evden açıp hede höde shardı acıldı yok sponsor yok staff yok wm alıncaktı dıyen yerde oyun oynanır mı? tabi ki oynanmaz..[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Server Su anda aciktir girebilirsiniz serverin durumunu saat bası burdan bildiririm[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 kendine idare edecek bir site yap onuda yapmak zor değildir yani server açmışsın. burada haber vermen kimseyi ilgilendirmeyecektir.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamline Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Şuan için sana yeterli olacak bir site yapabilirim..Staff'ında görev almak isterdim ama Sindarin Staff'tayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Staff Basvurusu Bitmistir Artık Nolur Staff Basvurusunda bulunmayin[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Hotdog, 19 Ağustos 2004 19:14 tarihinde demiş ki: Evet allahın izni ile serveri açtım fakat şimdi en zor kısmı başlıyor sponsor bulmak,webmaster bulmak,scripter bulmak ve tabiki staffa adam bulmak birde player olması lazım ben şimdi buraya ip yi yazarak reklam hakkımı kullanıyorum istiyen girsin denesin umarım memnun kalırsınız. İp:195.174.94.86;2593 Serverim Sphere Serverdir ama runuocu arklarıda bekleriz Eğer Bana Msn Adresini Verirsen Görüşebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamline Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 servera gm topuk ve pvp alani eklenmistir aksam gm topuk yarismasi duzenleyebiliriz gelmek istiyenler icin soyluyorum accler freedir accaunt icin biryere basvurmaniza gerek yok zefkli yarisma olucak herkesi beklerim[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Burasi sizin internet siteniz mi ? 1 kere reklamını yapmışın serverde gelişen olayları,turnuvaları falan da mı yazıcaksın ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend The Lost Age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 server = 0[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Genor, 20 Ağustos 2004 14:04 tarihinde demiş ki: server = 0 :p format c: y buda ek :P[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 staff başvurusu bitmiş :([signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 uzulme basvursan zaten almazdim[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ben baştan kaybetmişim desene dragonlance gibi :( ps.son mesaj[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 oh helesukur son mesaj[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bir web sitesi açarak oradan bildirirseniz,forumun amacı olan forumluktan cıkıp abukluga gırmesını onlemıs olursunuz.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Keşke Dragonlance adını zedelemesen bab the kenklerin , gm topuk yarışmalarının olduğu bir serverda ;( Yanlış anlama hiçbir zaman kimseye köstek olmak istemiyorum ama Dragonlance adını alakasız şeylerde kullanması komik.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Ultima'nın haline bak, kimlerin eline düştü..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend The Lost Age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: TheCoder, 20 Ağustos 2004 21:12 tarihinde demiş ki: Server açmak kavramı sphere çalıştırmak değildir.. hm, doğru laf[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: TheCoder, 20 Ağustos 2004 21:12 tarihinde demiş ki: Bu server açmak mı bizde boşa sevindik bunca zaman server açtık diye Server açmak kavramı sphere çalıştırmak değildir.. Son nokta diyebilirim..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 The Coder Hll Güzel Bir Açıklama +1 [Bu mesaj P3ace tarafından 21 Ağustos 2004 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 merak etmeyin yakında kurtuluyorum forumlarimiz acilicak brook senin eline dusmesinden iyidir!!![signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Hayret bizim serverde inj açmaya çalışlan ve benimde banladığım playerler gibi konuştun. Niye acaba ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE The Lost Age Developer Brook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar