Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragonlance Uo Shard Hizmet Vermeye Başladı(Staff alımı var)

Hotdog

Öne çıkan mesajlar

grandmaster sosisçilerin evden açıp hede höde shardı acıldı yok sponsor yok staff yok wm alıncaktı dıyen yerde oyun oynanır mı? tabi ki oynanmaz..[signature][hline]Aranel Elanessë
|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hotdog, 19 Ağustos 2004 19:14 tarihinde demiş ki:
Evet allahın izni ile serveri açtım fakat şimdi en zor kısmı başlıyor sponsor bulmak,webmaster bulmak,scripter bulmak ve tabiki staffa adam bulmak birde player olması lazım ben şimdi buraya ip yi yazarak reklam hakkımı kullanıyorum istiyen girsin denesin umarım memnun kalırsınız.
İp:195.174.94.86;2593
Serverim Sphere Serverdir ama runuocu arklarıda bekleriz

Eğer Bana Msn Adresini Verirsen Görüşebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Burasi sizin internet siteniz mi ?
1 kere reklamını yapmışın serverde gelişen olayları,turnuvaları falan da mı yazıcaksın ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook [/i] / My best friend
The Lost Age
Sosyal ağlarda paylaş

Keşke Dragonlance adını zedelemesen bab the kenklerin , gm topuk yarışmalarının olduğu bir serverda ;( Yanlış anlama hiçbir zaman kimseye köstek olmak istemiyorum ama Dragonlance adını alakasız şeylerde kullanması komik.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

Krynn Online Project Owner and Core Developer
Sosyal ağlarda paylaş

Ultima'nın haline bak, kimlerin eline düştü..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Brook [/i] / My best friend
The Lost Age
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCoder, 20 Ağustos 2004 21:12 tarihinde demiş ki:
Bu server açmak mı bizde boşa sevindik bunca zaman server açtık diye

Server açmak kavramı sphere çalıştırmak değildir..

Son nokta diyebilirim..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
Sosyal ağlarda paylaş

Hayret bizim serverde inj açmaya çalışlan ve benimde banladığım playerler gibi konuştun.

Niye acaba ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
The Lost Age
Developer Brook

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...