Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Evet allahın izni ile serveri açtım fakat şimdi en zor kısmı başlıyor sponsor bulmak,webmaster bulmak,scripter bulmak ve tabiki staffa adam bulmak birde player olması lazım ben şimdi buraya ip yi yazarak reklam hakkımı kullanıyorum istiyen girsin denesin umarım memnun kalırsınız. İp:195.174.94.86;2593 Serverim Sphere Serverdir ama runuocu arklarıda bekleriz[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Isyankar aha sana server geldi =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 :P Eklemeyi Unutmuşum İsyankar isimli sahış dısında herkesi staffa alıyoruz[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Belirteyim.DragonLance Uo Shard ile Krynnonline projesinin ilgisi yoktur.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 evet krynn online ile dragonlance uo yu karıştırmayınız lütfen[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Şimdi iyi güzel yapmışsınız da, böyle Yüzüklerin Efendisi, Dragonlance, Forgotten Realms gibi bilindik dünyaları oyuna taşımak biraz iddia gerektirir. Sırf 3-5 kitap okuyup gaza gelip bi sphere server açarak ismini böyle yapmakla olacak iş değil bu. Bu dünyalar hakkında çok fazla bilgi, oyuna yansıtılmış detay ve quest yapmalı, eğer böyle iddialı bir projeyle yola çıktıysanız bu ismi haketmelisiniz. Umarım 1-2 kitapla sınırlı kalan bilgiyle böyle bir proje yapıp gaza gelip de ilgi çekmek için de ismi Dragonlance koymamışsınızdır.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 rewendor ejderha mızrağının suanda yayındaki tüm kitaplarını okudum ayrıca dragonlance koydum die oyun icindeki yerleri de oraya benzetmeye calısmıcam aklıma gelen ilk isim buydu[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Evt rewendor'a katılyıyorum çok büyük bi alt yapı gerektirir 'ki staff burada arıyarak kaybediyorsunuz zaten ginede başarılar[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... [Bu mesaj rexx tarafından 19 Ağustos 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Sosaria haritasıyla bence zor yansıtmak. Ama genede başarılar.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Abi hiç bişeyi yansıtmaya calısmıyorum yani serverin adı Osman olsa ayni seyi yapcaktım Dragonlance oluncada ayni seyi yapcam[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Çalışmicamı çalışıcam diye gördüm. Sorry :) Krynn Online Project Owner and Core Developer [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 19 Ağustos 2004 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Hotdog, 19 Ağustos 2004 19:55 tarihinde demiş ki: Abi hiç bişeyi yansıtmaya calısmıyorum yani serverin adı Osman olsa ayni seyi yapcaktım Dragonlance oluncada ayni seyi yapcam Ama o zaman daha özgün bir isim kullansan daha iyi gibi, isme ayıp olur çünkü. Yanlış anlama, köstek olmaya çalışmıyorum yoksa zaten bu tarzla konuşmazdım.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bilmiyorum Düşünebilirim neyse boşwerin gelin servera editliyem :P[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Hotdog, 19 Ağustos 2004 19:14 tarihinde demiş ki: Evet allahın izni ile serveri açtım fakat şimdi en zor kısmı başlıyor sponsor bulmak,webmaster bulmak,scripter bulmak ve tabiki staffa adam bulmak birde player olması lazım ben şimdi buraya ip yi yazarak reklam hakkımı kullanıyorum istiyen girsin denesin umarım memnun kalırsınız. İp:195.174.94.86;2593 Serverim Sphere Serverdir ama runuocu arklarıda bekleriz Bunların hicbiri yoksa sen niye server açma sevdasına kapılıyorsun ki?Anlamsız..[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır. www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Eger irk koycaksan Drowlara Hide in Shadow verip 10snye gorunmez kalmasini saglamak gibi ozellikler yapabilirim diyorsan super olur.....tabi bu aklima gelen en basit ayar...bunu gibi seyler ekle eger UGRASCAKSAN ....[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Hotdog, 19 Ağustos 2004 19:14 tarihinde demiş ki: ...açtım fakat şimdi en zor kısmı başlıyor sponsor bulmak,webmaster bulmak,scripter bulmak ve tabiki staffa adam bulmak birde player olması lazım... bu neee? *!lol*[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bunların hicbirisinin olmadigi olmicagi anlamına gelmez said: Neronn, 19 Ağustos 2004 21:44 tarihinde demiş ki: said: Hotdog, 19 Ağustos 2004 19:14 tarihinde demiş ki: Evet allahın izni ile serveri açtım fakat şimdi en zor kısmı başlıyor sponsor bulmak,webmaster bulmak,scripter bulmak ve tabiki staffa adam bulmak birde player olması lazım ben şimdi buraya ip yi yazarak reklam hakkımı kullanıyorum istiyen girsin denesin umarım memnun kalırsınız. İp:195.174.94.86;2593 Serverim Sphere Serverdir ama runuocu arklarıda bekleriz Bunların hicbiri yoksa sen niye server açma sevdasına kapılıyorsun ki?Anlamsız.. [signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 server şuan kapalımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 evet kapalı ama isterseniz açarım[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 açarsan sevinirim serverı denemek istiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 srverı acarsanız sevinirim denemek istiordum birde eger acarsanız actıgınızı buraya yazarsanız ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 sadece arkadaşın yazdığı yazıyı okudum (hotdog) sizde ne var acaba? webmaster yok scripter yok şu yok bu yok pc varmı pc ?[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-dante- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Adam çok büyük zorlukları aşmış geriye staff alımı , webmaster,scripter,sponsor kalmı$ çok iyi l0l[signature][hline]NoRegrets.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bence Sponsor, Scripter, Wb, bikaç GM, az biraz player, web master bulduğu zaman çok güzel olur. Kolay gelsin.. lol bide açmassan hiç birini bulamıcaksın gibi geliyo bana, başarılar.[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera7 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bu osman lafı cok gulduruyoru yazuahahah HotDog alemsin walla[signature][hline][spo1=Antares Uo Shard]www.lominadze.com[/spo] [Bu mesaj Chimera7 tarafından 19 Ağustos 2004 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar