Holy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 soğansız ton balığı yapılmaz bence. beraber olmak için yaratılmış gibiler.
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 fede said: ben ton balıklı sandviçi sucukla yapıyorum çok güzel oluyo. ton balığı koymuyorum ama içine zuhaha koptum
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ton paluunun yağı süzülür. süzülmüş ton tuz ve mayonezle ezerek karıştırılır. bu esnada mayonez sevmeyenlere dil çıkarılır. opsiyonel olarak taneli hardal, çok minik kesilmiş kornişon ve/veya capari eklenebilir. karışım ekmek arasına veya üstüne yayılır. marul, domates veya salatalık dilimleri ile lezzet dengelenir (taze bir malzeme olmazsa ağır oluyor). süper olur.
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Ton balığı kutusundaki yağ balığın kendi yağı değil sadece, ayçiçek yağı falan var dardanellerde mesela.
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 feci şekilde ağzım sulandı buzdolabına bakmaya gidiyorum, umarım ton vardır. edit: offfff yok! hamsi var dardanel'in neyse onunla idare edicez artık.
Öne çıkan mesajlar