Holy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 soğansız ton balığı yapılmaz bence. beraber olmak için yaratılmış gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 fede said: ben ton balıklı sandviçi sucukla yapıyorum çok güzel oluyo. ton balığı koymuyorum ama içine zuhaha koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ton paluunun yağı süzülür. süzülmüş ton tuz ve mayonezle ezerek karıştırılır. bu esnada mayonez sevmeyenlere dil çıkarılır. opsiyonel olarak taneli hardal, çok minik kesilmiş kornişon ve/veya capari eklenebilir. karışım ekmek arasına veya üstüne yayılır. marul, domates veya salatalık dilimleri ile lezzet dengelenir (taze bir malzeme olmazsa ağır oluyor). süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Ton balığı kutusundaki yağ balığın kendi yağı değil sadece, ayçiçek yağı falan var dardanellerde mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 feci şekilde ağzım sulandı buzdolabına bakmaya gidiyorum, umarım ton vardır. edit: offfff yok! hamsi var dardanel'in neyse onunla idare edicez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar