THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bende vipteydim birader bentley aston ferrari maserati lampo rolys porsh bunlarin hepsi rezervasyon istiyordu. ben astonda ferrariye ve msaeratiye binebildim.rezervasyonsu onunden gecemiosun bu markalarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Somon said: yeşilköy civarında oturanların gitmemesi gereken yer adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 gec oldu ama iki sene sonra kullanirsiniz ben astonda kimseyi tanimiyordum, kiligimda normaldi. kapiya geldim bu rezervasyon sacmaligini soyledir, ben baktim ok rezervasyon falan dedi, dedim cagir satiscini bekletme hemen kapi acildi. kendinize guvenin yeter porscheye gittim , adam sirayla aliyoruz bekleyin, icerdekiler ciksin sonra sizi alacaz dedi ben dondum ac su kapiyi sirami bekliyecem araba bakacam diye cikisinca kapi acildi. Kendinize guvenin baska bir olay degil THARKAS said: bende vipteydim birader bentley aston ferrari maserati lampo rolys porsh bunlarin hepsi rezervasyon istiyordu. ben astonda ferrariye ve msaeratiye binebildim.rezervasyonsu onunden gecemiosun bu markalarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bende senin dediginin biraz daha kibar versiyonu ile girdim arabalara bitek astona isim yazdirmistim garanti olsun diye ama bakmadilar bile randevunuz varmi dedi var dedim buyrun dedi aldi iceri. ama asil merak ettigim rolys rolyse du ona giremedik vallla. bentleyide zorlamadim onada girebilsem iyi olacakti. porshda banada sira var dediler ben de gittim beklemedim. ferrariler muhtesemdi gerci senin pek ilgini cekmemistir matama:) ama benim gozumde fuarin yildizi yine mercedes ve jaguar. 3 seferdir butun arabalari herkese acik en yogun saatlerde bile. aku maku bitene kadar calistiriyorlar degistiriyorlar kisme basinda durmuyor falan cok hos. mercedes butun arabalarini getirmis zaten hepside ayni renk. g kasa jipi inceleme firsatim oldu ki hastasiyimdir. yeni clsye baktik eskisi kadar sportif degil ama guzel. slsden 5 dakka inmedim zaten ahhaha. audi r8 i kapamis kimseyi almiyor...bu olay cok enteresan geliyor bana. adamlar 2 hafta once driving experiance a davet ettiler gittik...4 tane r8 rs5 s5 falan kullan istedigin gibi diye hepimize verdiler. yanimdaki adam(pilot) yavas gidiyorsun daha sert kullanabilirsin falan dediginde 180 le gidiyordum falan. sonra fuarda arabayi kapatiyorlar. 3 gunluk driving experianceda bizim verdigimiz zarardan nasil fazla zarar verebilir insanlar anlamak guc. sonracima range e ayar oldum ayni sekilde. butun arabalari acik 190 bin euroluk arabanin icinde tepinirsin istersen ama yeni getirdikleri 60 bin euroluk arabayi gostermiyorlar. 2 tane gavur koymuslar onune konustum ettim alamiyoruz falan diyorlar dedim hastamisiniz 60binlik yeni arabayi gostermicekseniz niye getirdiniz? adamlar reklam policemiz bu falan dediler. herhalde kapali olunca daha merak uyandiracak falan diye dusunuyorlar. amerikan arabalarinin oldugu bir bolum vardi hemen atladim girdim iceri zaten:) butun efsane oyunlarda gorup oynadigimiz muscle car lari koymuslar guzel koleksiyon olmus. icleri cop gibi ama dis gorunus bir harika. eminim kullanmasi cok keyiflidir. bmw cok sonuk kaldi sanirim super sport bir arabasi olmadigi icin ve 8 serisi yetismedigi icin fuara pek ilgi gormedi. aduide a7 ve r8 ve efsane bir a8 vardi (1 trilyonluk) mercedesde cls sls g ve s zaten cok ilgi gordu...bmw de hicbisey yoktu...belki m6 ve yeni 5. en fail marka bmw oldu gozumde. infinitiler cok hosuma gitti...hic ilgim cekmezdi ilk defa baktim ve bayildim. fiyat olarakta cok uygun geldi bana g37 coupe si. ici son derece dolu olan g37 yanlis hatirlamiyorsam 280 beygir 92 bin euroydu. ses sistemi koltuk hafizasi falan herseyi var bide. e coupe falan dusunen varsa g37ye baksin derim 5-6 bin euro fazla vererek daha guclu motorlu bir araba alabilirsiniz... e tabi ici bir mercedes degil ama genede on numara...bmwye basar oyle diiym. gelelim kizlara. porsh kizlari fuarin en iyileriydi zaten kizlara bakmaktan arabaya bakmaya gerek duymadim gel gorki mercedes bu konuda fail oldu. porshdan sonra lambo geliyor sonrada fermas bolumu:) orta segmenttete bir iki guzel kiza rastlayabiliyorsunuz o ayri tabi. yanliz tamami ukranya li ve rus onuda belirtmek isterim. ve cok az ingilizce biliyorlar. aklima kalanlar bu kadar 2 sene daha bekle simdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 infinityler güzel fakat elde patlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 yavas yavas gececek o problem de, distributorlugu de geldi zaten, servis vs de hazır artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 3.0 dizel motor yapmışlar bundan sonra patlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 fuarın en apaçi standı cherry değilmiydi ya... tharkas r8 olayına bende gıcık kaptım bide range rover in coupe suv sine bakılmamasına. rs5 e ilk defa bindim çok güzel,laguna coupe renault markası altında kaybolmuş güzel bir araç. mercedes g serisinin o kadar pahalı oldugunu bilmiodum :) favori aracım: x5 security plus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 biri mankenli oto fotosu koysa topic anlam ve önem kazanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Selam, Şu Audi kadar kazmasını görmedim. Driving experience diye kıçımı yırttım, arayıp haber vericez dediler ama ı-ıhh. Her seferinde Audi mi almak gerekiyor? Veya A4'ü sattığımı öğrendiler, pislik yapıyorlar :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ne sürmek istiosun tt mi rs5 i sürmeyi isterdim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Selam, S5 kullanmıştım ama bir RS5 fena olmazdı : Yakşalık 1 ay önce o kırmızı RS5 ve R8'leri taşıyıcıda giderken görmüştüm ve içimde oluşan derin sızı eşliğinde Doğuş'a sövdüğümü dün gibi hatırlarım :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Herkes yollarda zaten bi milyon tane olan arabaları mı görmeye gitti ? :( http://www.netgazete.com/News/736004/alfa_romeo_33_stradale_auto_showda_.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ben audiyi sattiktan sonra beni aradilar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 fotoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar