huun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 quuq said: abi nerden buluyor uyuşturucu için parayı?hadi ot falan olsa ucuz o. bu peynir olayını geçenlerde bir polis arkadaştan dinlemiştim ben de. toptan satışı 1 lira aletin. torbacılar 5 liraya satıyormuş; ama ne verirsen al gitmiş piyasası. eroin imalatından kalan atık maddeler diye anlattı arkadaş, pratikte 0 maliyetli zehir işte. 12-13 yaşında çocuklarla ilgili olaylar anlattı da sinirim tepeme çıktı. hele o kız çocuklarının başlarına gelenler şerefsizliğin de bi sınırı olmalı dedirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Hocam asıl konu eski temiz uyulturucuda yok herşey estetik ve sentetik(çok ciddi bu dediğim durum) dikkat edin ve ettirin fazla harap etmesin arladaşlar kendilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 quuq said: abi nerden buluyor uyuşturucu için parayı?hadi ot falan olsa ucuz o. Peynir ottan ucuz, gerçek eroinde değil aslında leş birşey. Asıl konuya gelmek gerekirse çok zor bırakması. Antalyada çok yaygın peynir 3-5 denk gelip muhabbet ettiğim elemanlar olmuştu. Nerdeyse çoğu durumun farkında ama tek amaçları para bulur bulmaz peynir almak. Sanki ara ara kafalarına dank ediyor gibi. Bence ilk bir tedavi edilsin yani şu kriz olayının ilk evresini atlatsın. Sonrada şehirleri araştırın her şehirde kolay bulunmuyor peynir. Düzcede yok mesela, öyle peynir bulunmuycak bir şehire taşınsın, biranlık gazla gidip bulamazsın. Ama cidden çok zor bir durum çocuğun teki vardı, mesela 5 lirası var atıyorum cebinde peynir alması lazım 20 km yol yürüyordu gidiş dönüş yol parası vermemek için. Aklı olan insan yürümez ama işte sırf ucunda peynir var diye yürüyordu elaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ben kaşar bağımlısıyım. barda görsem affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 iki kibrit kutusu kadarsa yararlı zaten,bir kadeh şarap gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 20km bişey değil ya, ben sucuk için edirneye gidip gelmiştim arabayla gece saat 1 de. baya ciddi bi durum ve sucuğun iyisini bu zmnda bulmak zor adam kazıklıyolar. neyseki sucuklarımı kendim yetiştiriyorum artık ve baharatları baya iyi. ismini LasVegasMavisi koydum sucuğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Su konuda bunu yazmak cok buyuk marifet. Bravo. Gerci imamligi Semih yapmis, cematte takip etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 BonePART said: abi peynir bagimlisi ne ya bende dedim heralde modlardan biri iste uyusturucuya ozendirilmesin felan diye editledi de yok abi adam ciddi ciddi peynir yazmis http://yurticiturizm.com/wp-content/uploads/2010/09/beyazpeynir.jpg en guzeli sert ve yagli olcak karpuzun yanina vurucan yarim kalibi ab bu nasıl bir İMAJ hahah stüdyo peyniri anatemmi anafermi öyle bir rehabilite merkezimiz vardı birde oraya gidin. ordanda cıkınca devam edicekse bırakın takılsın 3günlük dünya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ahahah peynir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 peynir niye o kadar komik geldi ki? harbi anlayamadım.. sarıkız, peynir, pudra, şeker.. öyle abuk subuk argo bir sürü şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Alpawhezen said: 20km bişey değil ya, ben sucuk için edirneye gidip gelmiştim arabayla gece saat 1 de. baya ciddi bi durum ve sucuğun iyisini bu zmnda bulmak zor adam kazıklıyolar. neyseki sucuklarımı kendim yetiştiriyorum artık ve baharatları baya iyi. ismini LasVegasMavisi koydum sucuğun. o sucukları kullanırken poşet tak muhakkak yoksa rectuma baharat felan gitmesin, mumbar olmasın sindirim sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 abi ama peynir bagimliligi komik bisi abi sarikiz bagimlisi desende soda koyardim oeeeh mineral wasser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Toffifee bağımlılığında mevcut olan varyasyonlar da var. Taco ve süt ile karıştırarak yersen duygusal patlama yaşıyomuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Pickles said: ben uyuşturucu bağımlılarına kaybedenler olarak bakmışımdır Penthesilea said: Xaenin said: .. abi haha elbet birakan vardir da, hayati boyunca miserable olur eroin bagimlisi olup da birakmis insan. değer verdiğiniz bir insan bu duruma düşmemiş hiç, belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 peynir olayı gayet yaygındır. biraz ortamlarda bulunduysanız bilirsiniz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 nası ortamlarda bulunuyosunuz siz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 said: değer verdiğiniz bir insan bu duruma düşmemiş hiç, belli. a. allah korusun b. acınası bir durum ne olursa olsun. hakir görülmesi çok da kötü değil. hatta bir yerde örnek bile teşkil edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bi kaç güzel sanatlarda okuyan eleman tanıodum. bi iki de bohem sarışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bizim tanıdıkların hepsi peyniri kahvaltıda yiyen adamlar olunca garip geliyor tabii.. bi de öğrenci evinde çekişmeli geçtiği de olur bu peynir yeme savaşlarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 öğrenci evinde peynir. nerenin öğrencisi lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 beşiktaş öğrencisi abi.. zengin hep onlar! ama çok da zengin değiller keza savaş oluyor eve peynir geldiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 biz de hep peynir var ama beşiktaşta değiliz bir problem mi var acaba bizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 nalet olsun adamım! buzdolabınız her an fight club'daki gibi bi patlamaya sebep olabilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 bizim evde pastırma var. 24 saattir bitmedi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ohaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar