Aiko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ben bişe anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanwaeldaien Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Hepsi şişman -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Ahahaha çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 kapıları kilitleyip mekanı ateşe vereceksin. ondan sonra al sana cataclysm. LOKTAR YA KODUUMUN EMBESİLİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Soris said: Şu Blizzcondaki her soru sorma bölümünden sonra ciddi ciddi wowu bırakmayı düşünüyorum. ben oynamıyorum ama bu saatten sonrada oynamayı düşünmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 fhasuhfasuhhahauha cok ii lanan asfhausfhuausf bu ne be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar