BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ben gelmek istiyorum da kaburgamı çatlatmışım gelirsem gizli geleiblirtim hani "arkadaşlarla internet cafeye gidiyoruz" diyerek fln.. neyse yarın doktor bi baksın ilaç milaç yazsın korse takma ihtimalim de varmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 AMA KARI GİBİ SIZLANMAK YERİNE KIRIK KABURGAYLA OYNAMAYI YTERCİH EDEN BİR ERKEĞİM BEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 o zaman sana milan baro$ diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 BabacumMostors said: ben gelmek istiyorum da kaburgamı çatlatmışım gelirsem gizli geleiblirtim hani "arkadaşlarla internet cafeye gidiyoruz" diyerek fln.. neyse yarın doktor bi baksın ilaç milaç yazsın korse takma ihtimalim de varmış :Pkorse takıp biraz da kilo alsan çok fena giderin olur ildeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 BiTcH_oFBaT said: Ayrıca serhat çok bağırıyosun, benim başım şişiyor dasdasende bagır kanka ben takımı ateslemek icin herseyi yaparım bi de yigite atarım war atarlanırım cunku ben onu yalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 asdas uzaktan bakınca kanser mi oluyor ateşliyor mu belli olmuyor ama :D şaka diyom tabiki bağır istediğin gibi :p ben cin gibi modeliyim. Sessiz sakin böyle kimsenin beklemediği yerlerden çıkıyorum. Sertaç'a sorabilirsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Kaleye talibim agalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Holy said: BabacumMostors said: ben gelmek istiyorum da kaburgamı çatlatmışım gelirsem gizli geleiblirtim hani "arkadaşlarla internet cafeye gidiyoruz" diyerek fln.. neyse yarın doktor bi baksın ilaç milaç yazsın korse takma ihtimalim de varmış :Pkorse takıp biraz da kilo alsan çok fena giderin olur ildeniz birbirimizi o kadar çıplak görmenin bir etkisi elbet olacaktı artık "hamam" buluşmaları da düzenleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 yanınızda odun bulundurun, patronun oğlu saldırabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Tenekeadam said: yanınızda odun bulundurun, patronun oğlu saldırabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 geliyorum hala yer varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bjk maçına gitmeyip geliyorum bende. ayrıca sanırsam o almanya forması uğursuz geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Boş yer kaldıysa bende gelmeye çalışabilirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 benim olmayışım kesinleşti canlarım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Spidee Tora Sertaç Murat screwy BoB tolga Khelben fizban Esh LucifeL tnkt NoS Pha Kaspar Kermit Eser oyunda oynar heralde bu hafta Lucifel kaleye geçer. Buna göre takımları kuralım ama Esh kesin gelicekmi bir de nasıl ve hangi mevkide oynuyor onu yazın da ona gore takım kurmaya çalışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Kale benim abi biliyorsunuz kaledeki hünerlerimi özledim sizle top oynamayı zatn gelicem full time kaledeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 valla esh satar son gun. onu bilir onu soylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patpoker Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Beyler kusura bakmayın siz beni yazmışsınız ama ben gelemicem bu hafta çok önemli bir işim var. Herkese bol şans... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 obaaa oyundayım yani. şimdi ben oyundayım ya takımlarda forvet akar böyle gene zorla defansa gitmek zorunda kalırım dasdsa sol açık yazın beni rezil olalım az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Evet artık kadroları kursak kim kimden bilelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 yazarız ya acele yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Spidee Tora Sertaç Tora+1 screwy BoB tolga Khelben fizban Esh LucifeL tnkt NoS Pha Kaspar Kermit LucifeL,tora,fizban,Spidee,Tora+1,Esh,Kermit,Pha screwy,tolga,khelben,NoS,tnkt,Kaspar,BoB,Sertaç Bizim takım biraz güçsüz oldu sanırsam :) eshi hiç bilmiorum bir de gelicekmisijn tekrar mesaj atarsan iyi olur bu akşam saat 8e kdr msjını beeklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 esh ortasaha da baya kondüsyonsuzdur o simdi. bizde bu kadar defans varken ben de forvet olmak isterim ama 3 def 1 ortasaha 3 forvet oluruz o zaman o da olmaz. bizden biriyle kaspar degismeli bence, ortasahasız çaresiziz resmen. ustune denge adına khelben - spidee de degisilebilü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar