Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 MAÇ PAZAR GÜNÜ; 17:00-18:00 31 Ekim 2010 17:00 - 18:00 8v8 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) google maps'te yer: http://bit.ly/bEvTyF adam başı 4TL 10TL verenden 1TL, daha fazla verenden 2TL haraç işine devam edicez=) yoklama başlasın belki gelirim diyenler cuma akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onları yok sayıcam yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir. Halısahalar ile ilgili son duyurular için; http://forum.paticik.com/read.php?29,5132412,page=8#msg-5144685 Okuyun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ben şimdilik yokum diyeyim, hafta içi yazarım gelip gelmediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ben varım elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 meanwhile in soviet russia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ben varım suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 screwy said: ben varım suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Geliyorum, yiğit gelmezsen döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Spidee said: Ben varım elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 varım varsın var varız varsınız varlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Geçen haftaki kadrolar birebir yada yaklaşık aynı adamlar geliyosa, Tunkut'u bizim takıma alalım, karşı tarafta pek anlaşamıyo, onun dışında duruma 1 değişiklik daha yapabiliriz bence kadrolar adaletsiz denilirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Şöyle söyleyeyim, bizim takım iyiydi ama 2 kişi eksik oynadık, hatta fasülye eksik oluduğu gibi, kaleye giden topları da engelledi sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 lütfen takımlar gözden geçirilsin. hani 1-2 kişi değişiklik olsun en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 serhat-ben-öncü-yiğit-hakan-tunkut-güneş-birde ileride hızlı koşucak pres yapçak adam olsun bizim takım eser-sercanın arkadaş-tora-sertaç-murat-sercan-saygın-kermit Böyle nasıl?bence sertaç bayağı bi güç katar size, hatta bence biz güçsüz olduk, üzerinden oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Ben yokum bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 iyilesip gelmeye calisacam. gelirsem torayla ayni takimda top gecer adam gecmezcilik oynicam. yeri gelir fabio luciano gibi rakip kaleye giderim yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 tolga said: serhat-ben-öncü-yiğit-hakan-tunkut-güneş-birde ileride hızlı koşucak pres yapçak adam olsun bizim takım eser-sercanın arkadaş-tora-sertaç-murat-sercan-saygın-kermit Böyle nasıl?bence sertaç bayağı bi güç katar size, hatta bence biz güçsüz olduk, üzerinden oynarız saygın ve kermit'i aynı takıma koymayın abi. Aynı tipte iki adam aynı takımda olmasın. Setaç - kermit - saygın fotvet oyuncusu. Yarı sahalarına pek dönmezler. Eşit dağıtmak lazım aynı tipteki kişileri. Mesela bana sorarsanız yiit ve öncü de aynı takımda olmasın. İkiside mücadele gücü yüksek oyuncular ve onlar kadar orta sahada basan ve mücadele eden kişi yok. Karşılıklı oynarken eşitliyolar birbirlerini. şu an dikkat ettimde 2. takım her atağı 4 vs 1 filan yer ve ben tellere tırmanırım kaçmak için abi. Ayrıca şunu genel olarak söylemek istiyorum: oyuna ya da topa küsmeyin. Oyundan düşmekle kalmayıp, takımıda düşürüyosunuz. Bu kadar duygusal olmanın anlamı yok çünkü. Ayrıca serhat çok bağırıyosun, benim başım şişiyor dasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bence bir kemik kadro olmalı artık, her hafta çok değiştiriyoruz, bir de kendim açımdan konuşayım, laf dinlemeyen adamla oynayamıyorum ben, yada aşırı sinir yapıp kendi kendine oynayanlarla. Sertaç forvet değil, kermit hiç değil. Şöyle bir kadro yazayım bence daha kafana yatar Eser; kalede serhat(eser)-hakan-güneş-ben-öncü-tnkt-saygın-birde çok koşan defansif bir adam eser(serhat)-tora-sercan-seren-kermit-sertaç-murat-yiğit Bence bizim +1de oturursa fena kadrolar değil, zaten geçen haftaya göre daha ne kadar değiştirebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 2. takımda yiit'i son anda gördüm yalnız :) Sercan'ı defansa yazıyosunuz da adam durmuyor abi defansta. Bi yerden sonra geri gelmiyor. İşte olduğumdan ve çekim olduğundan burada kafamı toparlayıp aklımdaki kadroyu yazamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 sertaç gayet forvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ben gelebilirim var mi yer asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Kafamda şöyle bir eşleşme var; (Tabiki de eleştrilere açık :) ) serhat - eser yiğit - öncü saygın - kermit tolga - tora güneş - hakan sertaç - murat en sık gelen arkadaşları böyle bir eşleşmeye tabi tuttum. Geri kalan kişiler homojen olarak dağıtılabilir. Tunkut ve fizban'ın eşlerini bulamadım :p edit: oha sercan'ı unutmuşum dsadsa sercan'ı öncü'nün yanına, tunkut'u yiğit'in tarafına koyabiliriz mesela. yiğit'e karşı olmak isterim bu arada artık. Kendimi geliştirmek amaçlı tabi, başka bişey düşünülmesin. İlhan'ın yokluğunda rakip arıyorum dasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 @esh, kac kez sattın lan. ben son maclarda forvette top alamamaktan baydıgım icin defans oynicam bi sure. eşsiz bi adam olduum için eşleşmem kimseyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ne satcam olm bodrumdayim 6 aydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Geçen gece rüyamda top oynuyordum. Çok özledim futbolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Esh said: ne satcam olm bodrumdayim 6 aydir vay anasini bi de nispet yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar