Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.33

Holy

Öne çıkan mesajlar

MAÇ PAZAR GÜNÜ; 17:00-18:00

31 Ekim 2010
17:00 - 18:00
8v8
göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı)
google maps'te yer: http://bit.ly/bEvTyF
adam başı 4TL
10TL verenden 1TL, daha fazla verenden 2TL haraç işine devam edicez=)

yoklama başlasın

belki gelirim diyenler cuma akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onları yok sayıcam

yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir.

Halısahalar ile ilgili son duyurular için;
http://forum.paticik.com/read.php?29,5132412,page=8#msg-5144685
Okuyun lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

serhat-ben-öncü-yiğit-hakan-tunkut-güneş-birde ileride hızlı koşucak pres yapçak adam olsun bizim takım

eser-sercanın arkadaş-tora-sertaç-murat-sercan-saygın-kermit

Böyle nasıl?bence sertaç bayağı bi güç katar size, hatta bence biz güçsüz olduk, üzerinden oynarız
Sosyal ağlarda paylaş

tolga said:

serhat-ben-öncü-yiğit-hakan-tunkut-güneş-birde ileride hızlı koşucak pres yapçak adam olsun bizim takım

eser-sercanın arkadaş-tora-sertaç-murat-sercan-saygın-kermit

Böyle nasıl?bence sertaç bayağı bi güç katar size, hatta bence biz güçsüz olduk, üzerinden oynarız

saygın ve kermit'i aynı takıma koymayın abi. Aynı tipte iki adam aynı takımda olmasın. Setaç - kermit - saygın fotvet oyuncusu. Yarı sahalarına pek dönmezler. Eşit dağıtmak lazım aynı tipteki kişileri. Mesela bana sorarsanız yiit ve öncü de aynı takımda olmasın. İkiside mücadele gücü yüksek oyuncular ve onlar kadar orta sahada basan ve mücadele eden kişi yok. Karşılıklı oynarken eşitliyolar birbirlerini.

şu an dikkat ettimde 2. takım her atağı 4 vs 1 filan yer ve ben tellere tırmanırım kaçmak için abi.

Ayrıca şunu genel olarak söylemek istiyorum: oyuna ya da topa küsmeyin. Oyundan düşmekle kalmayıp, takımıda düşürüyosunuz. Bu kadar duygusal olmanın anlamı yok çünkü. Ayrıca serhat çok bağırıyosun, benim başım şişiyor dasda
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bir kemik kadro olmalı artık, her hafta çok değiştiriyoruz, bir de kendim açımdan konuşayım, laf dinlemeyen adamla oynayamıyorum ben, yada aşırı sinir yapıp kendi kendine oynayanlarla. Sertaç forvet değil, kermit hiç değil. Şöyle bir kadro yazayım bence daha kafana yatar Eser;

kalede serhat(eser)-hakan-güneş-ben-öncü-tnkt-saygın-birde çok koşan defansif bir adam

eser(serhat)-tora-sercan-seren-kermit-sertaç-murat-yiğit

Bence bizim +1de oturursa fena kadrolar değil, zaten geçen haftaya göre daha ne kadar değiştirebiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

Kafamda şöyle bir eşleşme var; (Tabiki de eleştrilere açık :) )

serhat - eser
yiğit - öncü
saygın - kermit
tolga - tora
güneş - hakan
sertaç - murat

en sık gelen arkadaşları böyle bir eşleşmeye tabi tuttum. Geri kalan kişiler homojen olarak dağıtılabilir.

Tunkut ve fizban'ın eşlerini bulamadım :p

edit: oha sercan'ı unutmuşum dsadsa

sercan'ı öncü'nün yanına, tunkut'u yiğit'in tarafına koyabiliriz mesela.

yiğit'e karşı olmak isterim bu arada artık. Kendimi geliştirmek amaçlı tabi, başka bişey düşünülmesin. İlhan'ın yokluğunda rakip arıyorum dasda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...