derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Igrenc bi pazar günü! wow account'umu 2 hafta önce kapadim oynamiyim diye. Simdi de canim sikiliyo. Yapicak hicbisey yok (ders calismak disinda) Gidip oyun film de alamiyorum pazar hersey kapali. Sikintidan ölücem az sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 millet maç izliyo şimdi 15 gün onun geyiği geçecek benim canımı sıkan da bu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 pazar günü nasıl heryer kapalı?köydemi yaşıyosun ashduash. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Hayir almanyanin en büyük sehirlerindne birinde. Ama pazar günü her yer kapali. Ölü ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 en iyi alman ölü alman değil mi zaten? git çıplak koş sokaklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ALAAAAAAAAARRRRRRRMMMM diye de bağır tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 daha orjinal fikirler beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bilekleri kesip souk suya yatabilirsin her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 sonra ölünce de ALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ALMANYANIN EN BUYUK SEHRİNDE YAŞIYORUM DİYE BAĞIR CIPLAK CIPLAK SONRADAAAAAA ALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 derFremdeSohn said: daha orjinal fikirler beyler. aga bana gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 :D 8 senedir bu sekilde yasadigim icin artik isyan bile edesim gelmiyo, ben de onlar kadar ot oldum. cok patetik. yok ya o kadar degil galiba. olabilir de ama bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 çıplak koşarken ALAAAAAARRRMM diye bağırmayı denedin mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 baya patetik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 cemss said: pazar günü nasıl heryer kapalı?köydemi yaşıyosun ashduash. talihsiz bir yorum olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 dasaaa said: çıplak koşarken ALAAAAAARRRMM diye bağırmayı denedin mi peki? evet her sabah kafamda huniyle tuna nehri dolaylarinda yapiyorum o islemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 vaniLLe said: :D 8 senedir bu sekilde yasadigim icin artik isyan bile edesim gelmiyo, ben de onlar kadar ot oldum. cok patetik. yok ya o kadar degil galiba. olabilir de ama bilmiyorum. hakkaten ya, bugün aç kaldım lan resmen. ekmek kalmamış odada, alacak yer yok lan, bakkal yok nası iş lan bu? gebersem gelmicek itler "bıra almanya pazar günü çalışmayuk" diye bırakıcaklar ortada gibi geliyo. ekmek aramaya çıktım, yakında bi maç gördüm halı sahada, yerel bi maç varmış 8.lig falan herhalde, gittim oranın büfesinden ekmek dilendim lan, nası iştir bu. pazar günü napıyosunuz siz, nası insanlarsınız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 patetik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 evet patetik. nooldu? büyük sehir en azindan daha cekilir bi konumda da kücük sehirler cok bayik. bi de benzin istasyonundan gidip almak durumunda kaliyoruz biz pazar günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ALAARM ALAAARM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 istanbuldan sonra, imkanı yok hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 almancıyız gururluyuz zirvesi yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 alem futbol der ben fusbal, kınamayın dostlarım almanım bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bahnhof'a gittim (türkceye cevirmuyorum hah garizmayim) pazar günleri acik hbf'deki LiDL acik oluyo bare gidim abur cubur alim dedim. Varya o kuyruk tüm reyonlari dolasiyodu. tüm kasalar acik. Markette adim aticka yer yok. Baslarim böyle ise dedim gittim Mc Cafe'den cokkie aldim. Dönerken de Kiosk a girip biriler daha aldim. Birazdan Harry Potter7 var Pro7'da Pazartesiyi düsünüp mutlu olmaya calisiyorum suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar