mardox Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 neye dayandırarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 önceki tecrübelerime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 peki... neyse önce icraat görmek lazım. böyle boş sözle bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 mardox said: Turkceplease said: abi şunu gördüm gerçekten insanlar ne yapsa yaranamıyor. Ateistlerin ülkede yeri yok dese.Hepiniz söverdiniz. Ateistleride kucaklamak istiyoruz desede sövüyorsunuz. çünkü ortada yapılmış bişi olmamasından kaynaklanıyor bu kadar tepki. milletin kuru lafa karnı tok. tek amacı sevimli gözüküp prim yapmak. ben inançlı bi insanım ama basitçe bi düşününce var mı ateistleri kucaklayan bi icraatı? hadi nüfus cüzdanınıdan "DİNİ" ibaresini kaldırmak için bi girişim yapsın, o zaman burda ateistler kızıyorsa şu yakarda yazdığının anlamlı bi nedeni olur. +1 müslümanlarla- müslüman olmayanlar dost olamaz. kuranın içinde geçen ayetlere bi bakalım Maide Suresi 51. Ey iman edenler! Yahudileri ve hıristiyanları dost edinmeyin. Zira onlar birbirinin dostudurlar (birbirinin tarafını tutarlar). İçinizden onları dost tutanlar, onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğuna yol göstermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 kimin çevirisi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 hoca ateistlerden bahsediyoruz yahudi ve hristiyan diyen oldumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 adam kuranda bug buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Turkceplease said: hoca ateistlerden bahsediyoruz yahudi ve hristiyan diyen oldumu ok Al-i İmran 28. Müminler, müminleri bırakıp da kâfirleri dost edinmesin. Kim bunu yaparsa, artık onun Allah nezdinde hiçbir değeri yoktur. Ancak kâfirlerden gelebilecek bir tehlikeden sakınmanız başkadır. Allah, kendisine karşı (gelmekten) sizi sakındırıyor. Dönüş yalnız Allah'adır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 maide, ali imrandan sonra indiğine göre maide geçerli. kafirlerle dost olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 allaha inanıyorlar lolol mallara bak dediğiniz adamların sizi dost edinmemesi sizi neden bu kadar çok üzüyor onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ahmedinejad said: allaha inanıyorlar lolol mallara bak dediğiniz adamların sizi dost edinmemesi sizi neden bu kadar çok üzüyor onu anlamadım %99 müslüman ülkede yaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ee o %99'a bıyık altından gülüp alay ediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 http://www.antisiyonizm.com/siyonizm.net/kuran_yahudiler.htm ayrıca şuraya da bakabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ahmedinejad said: ee o %99'a bıyık altından gülüp alay ediyorsunuz? sen alay etmiyormusun %99 diye birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 fede said: maide, ali imrandan sonra indiğine göre maide geçerli. kafirlerle dost olabilir kuranın tek harfi bile değişmemiştir ve değişmeyecektir kıyamete kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ben değişmiştir dedim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Hagii said: ahmedinejad said: ee o %99'a bıyık altından gülüp alay ediyorsunuz? sen alay etmiyormusun %99 diye birşey var mı? %99 u sen söyledin %90 olsa ne farkeder, diyorum ki alay ettiğin aşağıladığın adam sana dost olmuyor diye niye kahrettin kendini bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ya sonra neden müslümanlara lololo yapıyosunuz diyosun da şu verdiğin cevaba bak. bot gibi resmen. keywordü görünce yapıştırıyon cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 (BAKARA SURESİ / 34) Allah katından yanlarında olan (Tevrat)ı doğrulayan bir Kitap geldiği zaman, -ki bundan önce inkâr edenlere karşı fetih istiyorlardı- işte bilip-tanıdıkları gelince, onu inkâr ettiler. Artık Allah'ın laneti kafirlerin üzerinedir. bu örnekler çok sanırım az bi araştırma ile buraya yığınla ayet koyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ahmedinejad said: Hagii said: ahmedinejad said: ee o %99'a bıyık altından gülüp alay ediyorsunuz? sen alay etmiyormusun %99 diye birşey var mı? %99 u sen söyledin %90 olsa ne farkeder, diyorum ki alay ettiğin aşağıladığın adam sana dost olmuyor diye niye kahrettin kendini bu kadar? her şeye dini yönden bakma ateist te türk müslüman da . ikisi de askerlik yapıyor. türkiyeyi bir arada tutan şey sadece din mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 o ayetleri buraya koyman bişeyi ispatlamıyo yalnız. çoğu yalnış çeviri onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Valla abi.Diğer yandan islamiyette başkasının diniyle alakadar olmadığıda var. Kafirun Suresi meali "De ki:'Ey kâfirler! Ben sizin taptiklariniza tapmam. Siz de benim taptiklarima tapici degilsiniz. Ben asla sizin taptiklariniza tapacak degilim. Siz de benim taptigima tapacak degilsiniz. Sizin dininiz size, benim dinim banadir" Kaynak: Samil Islam ansiklopedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 fede said: ben değişmiştir dedim mi kuranın özelliklerini biliyoruz evrenseldir ve tek harfi değişmemiştir. e o zaman önce sonra inen sure kavramı yok önceden kafirlerle dost olun sonra düşman olun diye birşey yok şayet varsa çelişki var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 var zaten öyle şeyler. çok kurcalamamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Hagii said: fede said: ben değişmiştir dedim mi kuranın özelliklerini biliyoruz evrenseldir ve tek harfi değişmemiştir. e o zaman önce sonra inen sure kavramı yok önceden kafirlerle dost olun sonra düşman olun diye birşey yok şayet varsa çelişki var demektir. Kuran aynı da abi çeviriler farklı olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar