applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 arkadaslar paticik icine konulan videolari yada herhangi bir sitedeki video'yu izleyemiorum.. beyaz ekran cıkıyor sadece.. sag tıkladgm zman film yüklü diil diye biseyle karsılasıyorum.. nedenini ve çözumunu bilen var ise yardim edebilr mi acaba... cok sinir bozucu bisey :S
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 o beyaz videolar youtube videosu.. youtube da ülkemizde yasaklı. haliyle göremiyorsun.. bir başkası da yasağı nasıl aşacağını anlatsın. internet bölümünde var ilgili topic. oradan bakabilirsin.
S-H Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 heh bende böyle bir topic arıyodum yeni topic açmadan burdan sorayım,arkadaşın beyaz gördüğü kısımları ben video olarak görebiliyorum ,play'e tıklıyorum ,daha sonra bu hatayla karşılaşıyorum . eskiden böyle olunca tıklayarak youtube sayfasından izliyordum fakat artık o öylede olmuyor üstteki hatayı veriyor nasıl düzeltebilirim.
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 hosts dosyana youtube'un video sunucularının ip'lerini girmelisin.. zira youtube.com sadece front-end tarafı.. videolar dağıtılmış olarak ayrı ayrı sunucularda.
S-H Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 dediğin gibi yaptım şu an youtube sayfasından izleyebiliyorum fakat hala forum sayfasından izlenmiyor
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 benm eski dns ayari 4.2.2.1 4.2.2.2 ile giriodm youtube smdi dns degstrdm oldu .d
Öne çıkan mesajlar