gecko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 donla şarköyün sahilindeki denize giriyordum sonra kocaman kocaman yosun tutmuş taşların üstünden atladım lisedeki hocamla karşılaştım bana ceket verdi sonra biraz ilerledim arka sokaklar ekibinin dizi çekimi vardı yangın yanmaktaydı yangını boşverip yanındaki parktan geçtim, kadıköy iskelesinin önünde cadde önüme belirdi taksiye bindim kendimi karavanın içinde buldum pasta yedim sıkıldım ve uyandım uydurmasyon atmasyon değildir az önce gördüm bunları bana neler oluyor?
Arma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 gecko said: donla şarköyün sahilindeki denize giriyordum sonra kocaman kocaman yosun tutmuş taşların üstünden atladım lisedeki hocamla karşılaştım bana ceket verdi sonra biraz ilerledim arka sokaklar ekibinin dizi çekimi vardı yangın yanmaktaydı yangını boşverip yanındaki parktan geçtim, kadıköy iskelesinin önünde cadde önüme belirdi taksiye bindim kendimi karavanın içinde buldum pasta yedim sıkıldım ve uyandım uydurmasyon atmasyon değildir az önce gördüm bunları bana neler oluyor? hayır hala lisede
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ben her gece atraksiyonlu rüyalar görüyorum.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 gördüğüm rüyaları yazıya döksem çok sağlam aksiyon gerilim romanları çıkacak ortaya
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 dün gece burnumdan kara fatma çıktı böyle dışında kozamsı bişeyle. sonra kanatlanıp uçtu gitti. o sırada evde seks partisi dönmek üzereydi. rüyamda. burnumdan derken, sivilce çıkıyo burnumun ucunda, onu sıkınca bayaa böcek çıkıyo sivilcenin içinden.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 gecko said: yangın yanmaktaydıuyuduğun yerin yakınında ölü ölmüş olabilir.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 dun gece sag elim kesilmisti, nedenini bilmiyorum, uzun bi ruya boyunca hayatima sag elim olmadan devam ettim, normal gunluk hayat isleri filan, cok enteresan.
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 lol sağ el olmadan nası sıvazladın lan :(
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 allah iki el vermis de ruyamin kapsami icinde o yoktu.
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 TheRiverBelow said: gecko said: yangın yanmaktaydıuyuduğun yerin yakınında ölü ölmüş olabilir. Mortred 2200 critic vuruyor ve geckonun üzerinde bm olmadıgı için hepsini alıyor içine sonuç gg
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Arka Sokaklar dizisi? Kabusa gel uyandırsın biriiiiiiiiiii
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 havuzda yüzerken boğuluyodum artık dayanıcak gücüm yoktu uyandı ve nefes nefeseydim ????? benim de elim yoktu bi rüyada uyandıgımda elimin üzerine yatmışım uyuşmuştu....... bi kaç kere de böle ani çarpmalardan çıkan yüksek gürültüyle uyandığım oldu hani damper kapağı çarpar ya o sesi rüyada duyuyomuşum tabi ben gerçek diye uyanıodum........ benden bukadar
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 geçen rüyada ancelina coli ileydim.Bugun Evime Christina aguleira geldi.Birazdan yatacam bakalım ne görecem.Şahin k gelmesinde asdfhasdhf
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 aga :( Ismail YK çıktı rüyamda :'( ühüh
Öne çıkan mesajlar