gecko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 donla şarköyün sahilindeki denize giriyordum sonra kocaman kocaman yosun tutmuş taşların üstünden atladım lisedeki hocamla karşılaştım bana ceket verdi sonra biraz ilerledim arka sokaklar ekibinin dizi çekimi vardı yangın yanmaktaydı yangını boşverip yanındaki parktan geçtim, kadıköy iskelesinin önünde cadde önüme belirdi taksiye bindim kendimi karavanın içinde buldum pasta yedim sıkıldım ve uyandım uydurmasyon atmasyon değildir az önce gördüm bunları bana neler oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Üniversiteye geçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 gecko said: donla şarköyün sahilindeki denize giriyordum sonra kocaman kocaman yosun tutmuş taşların üstünden atladım lisedeki hocamla karşılaştım bana ceket verdi sonra biraz ilerledim arka sokaklar ekibinin dizi çekimi vardı yangın yanmaktaydı yangını boşverip yanındaki parktan geçtim, kadıköy iskelesinin önünde cadde önüme belirdi taksiye bindim kendimi karavanın içinde buldum pasta yedim sıkıldım ve uyandım uydurmasyon atmasyon değildir az önce gördüm bunları bana neler oluyor? hayır hala lisede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ben her gece atraksiyonlu rüyalar görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 gördüğüm rüyaları yazıya döksem çok sağlam aksiyon gerilim romanları çıkacak ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 gecko said: yangın yanmaktaydı -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 liseli alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 dün gece burnumdan kara fatma çıktı böyle dışında kozamsı bişeyle. sonra kanatlanıp uçtu gitti. o sırada evde seks partisi dönmek üzereydi. rüyamda. burnumdan derken, sivilce çıkıyo burnumun ucunda, onu sıkınca bayaa böcek çıkıyo sivilcenin içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 gece sırtını falan iyi ört. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 gecko said: yangın yanmaktaydıuyuduğun yerin yakınında ölü ölmüş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 göt açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ölü ölmüş ne lan fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 dun gece sag elim kesilmisti, nedenini bilmiyorum, uzun bi ruya boyunca hayatima sag elim olmadan devam ettim, normal gunluk hayat isleri filan, cok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 lol sağ el olmadan nası sıvazladın lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 allah iki el vermis de ruyamin kapsami icinde o yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 rüyada sıvazlarsan çok zor işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 asdfasdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 TheRiverBelow said: gecko said: yangın yanmaktaydıuyuduğun yerin yakınında ölü ölmüş olabilir. Mortred 2200 critic vuruyor ve geckonun üzerinde bm olmadıgı için hepsini alıyor içine sonuç gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Arka Sokaklar dizisi? Kabusa gel uyandırsın biriiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 havuzda yüzerken boğuluyodum artık dayanıcak gücüm yoktu uyandı ve nefes nefeseydim ????? benim de elim yoktu bi rüyada uyandıgımda elimin üzerine yatmışım uyuşmuştu....... bi kaç kere de böle ani çarpmalardan çıkan yüksek gürültüyle uyandığım oldu hani damper kapağı çarpar ya o sesi rüyada duyuyomuşum tabi ben gerçek diye uyanıodum........ benden bukadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 geçen rüyada ancelina coli ileydim.Bugun Evime Christina aguleira geldi.Birazdan yatacam bakalım ne görecem.Şahin k gelmesinde asdfhasdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Chemical said: göt açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 seks yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 aga :( Ismail YK çıktı rüyamda :'( ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar