DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 musanın kutusu Eğlenceye mi açsam bilemedim, ama yurdum insanı sözünün eri ilginç yani :) deliriyoruz heralde artık.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ondan sonra bi de utanmadan evrim yok diyolar. alın işte, en güzel örneği survival of the fittestin, aptallar eleniyo :)
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Survival of fittest olayi oyle degil yanliz. Istersen dunyanin en zeki ve saglikli insani ol Turkiye'de survive edip edemeyecegin pek belli olmaz =P. Hangi bolgeye gore fittest olduguna bakiyor(Em azindan hayvanlarda oyle), insanlarda boyle bir olay var mi bilmiyorum ama buyuk ihtimalle buna benzer bisi vardir hangi kulture gore fittest'sen orada daha rahat bir hayat yasarsin.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 oha adam atlamış ciddi ciddi asdfeaef
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Sylian said: Survival of fittest olayi oyle degil yanliz. Istersen dunyanin en zeki ve saglikli insani ol Turkiye'de survive edip edemeyecegin pek belli olmaz =P. Hangi bolgeye gore fittest olduguna bakiyor(Em azindan hayvanlarda oyle), insanlarda boyle bir olay var mi bilmiyorum ama buyuk ihtimalle buna benzer bisi vardir hangi kulture gore fittest'sen orada daha rahat bir hayat yasarsin. E tamam işte, adamın zekası genel olarak hiçbir bölgede yeterli olmadığı için böyle bir aptallık yaparak eninde sonunda kendini öldürüyor, o öldürmese oğlu torunu yapıyor, soyu kuruyor orada. O kadar aptal olmayanlar da bu tür saçmalıklar yapmıyorlar :)
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Adam söz vermiş yapmıs helal delikanlı adammış çocuklarınada iyi örnek olusturmus!
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ya abi biz hastayı, salağı çok çok koruyoruz. "kardeşin olsa aptalsa bırakıcaksın canı yanarsa yansın. zarar veriyorsa da biletini keseceksin" düzeni olsa huzurlu olur dünya, gelişir çok misal bu adamın başına gelen olaydan sonra oturup tv izlemeye devam etmeli insanlar. hastane falan masraf yapmaya gerek yok.
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 adamın kutusundan çıkmış derken kazanmış mı adam yoksa kazanabilicekken kazanmamış mı ? yani çok sevindi de mi atladı yoksa allah belanızı versin diyip mi atladı
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Adam 2. kattan atlamis, en fazla bilegini burkmustur.
Öne çıkan mesajlar