DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ceso said: Ya ben Fenerbahçeliyim cidden takip edemiyorum çok sebebini bilmiyorum ama Biri bana bu ismail köybaşının neden oynatılmadığını anlatabilirmi beşiktaşın sol kanadı bildiğin kulvar oldusol kanadı değil de sağ kanadı atatürk uluslararası terminali gibiydi, hilbert hiç olmadı oraya olmayacak da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 toggie said: insallah fener bursa'yı, gs'de trabzonu yener. ilk sıraları buyukler paylassın lan. yeter bursa'nın bu kadar lider kaldıgı. hele bi sampiyonluk daha hic cekilmez. bi 2-2'yi daha kaldirmaz bu yürek diyosun haaa ?? eheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ya okadarda değil Elbet serilerin sonu geliyor .. Hiç bi takım 34 hafta aynı çizgide gidemiyor elbet düşüşe geçecekler 3 büyüklerde yükselişe .. 30. Hafta itibari ile Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ın ilk 5 içinde olacağını düşünüyorum. Bursa'dan ziyade Kayseri bence daha önde bitiricek ligi ayrıca Trabzon ciddi anlamda Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaşın rakibi olacaktır şampiyonluk yarışında Galatasaray - Beşiktaş maçı sonrası bi takımın lider ile puan farkı 14-15 olmadığı sürece ligden kopmazlar ilk devrede lider ile arasında (liderin kayseri bursa yada trabzon olacağını düşünürsek) 8-9 puan bırakırsa 3 büyükler ligin son haftalarında direnci kırılan anadolu takımlarına karşı üstünlük kuracağını düşünüyorum.. Şampiyonluk geliri (her sezon başında verilen) 5 e bölündü yeterince yara aldı büyük takımlar ama bir Kayserili olarak .. Umarım şampiyon kayseri olmaz çünkü Gelir 4 ten 6 ya bölündüğünde 2 sene içinde yara çok daha büyür ve Anadolu kuluplerinin bu denli iddiaları olmalarıda ligin seyir zevki açısından çok hoşuma gitmio . Benim şampiyonluktaki rakibim Galatasaray - Beşiktaş olmadığı sürece o şampiyonluktan zevki bile alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 durum kötü lan harbiden. sorun bir tek quaresma nın olmayışı değil yani genel olarak futbolcularda bi isteksizlik vardı bugün mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 applev0dka said: toggie said: insallah fener bursa'yı, gs'de trabzonu yener. ilk sıraları buyukler paylassın lan. yeter bursa'nın bu kadar lider kaldıgı. hele bi sampiyonluk daha hic cekilmez. bi 2-2'yi daha kaldirmaz bu yürek diyosun haaa ?? eheuhe ne alaka anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 applev0dka said: Ceso said: Ya ben Fenerbahçeliyim cidden takip edemiyorum çok sebebini bilmiyorum ama Biri bana bu ismail köybaşının neden oynatılmadığını anlatabilirmi beşiktaşın sol kanadı bildiğin kulvar oldu köybasi hücüm yönü > savunma yönü olan bir futbolcu.. ibo biraz daha dengeyi kuruyo ve tecrube hırs fln filan hala ismaile göre agir basıo bazi konularda.. sol kanadin kulvar olmasnin nedeni klasik 4-4-2 oynamadk baklava tarzi oynadk ve sol acik mevkisnde adam yoktu bu nedenle orta sahada oyunu karsilayamak kanattan gelen hucumcular direk bekler ile kafa kafaya geldi budur ;)Tamamda hucum zaten günümüz futbolunda savunmanın büyük bir kısmını karşılıyor.. Hani Sol kanat oyuncusu bindirdiğinde zaten ön libero veya sol açık onun mevkisini yeterince kapatıo o denli bi sorun olmuo .. O yüzden ismail köybaşı neden tercih edilmedi dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 toggie said: applev0dka said: toggie said: insallah fener bursa'yı, gs'de trabzonu yener. ilk sıraları buyukler paylassın lan. yeter bursa'nın bu kadar lider kaldıgı. hele bi sampiyonluk daha hic cekilmez. bi 2-2'yi daha kaldirmaz bu yürek diyosun haaa ?? eheuhe ne alaka anlamadım. alaarmmmmmmm :p fenerlisn sandm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 @Ceso simdi söyle bi durum var solda q7 oynadgnda cok extra durumlar disinda savunmaya gelmio.. hani kaptrdgi topa kosuyor fln ama.. adamiyla bilkte gelmio gerii.. bide arkasnda köybasi oynarsa iyice sol kanat yalan olur o yüzden ibo'yu kullanıyor... q7 olmadgi zmanlarda daha hücüm gücü zayif rakiplere karsi kullanılcak bi oyuncu ismail.. sol kanatta seni cok zorlamıcak ama kayseri gibi kanatlardan bindren bi takıma karsi yanlis tercih olurdu.. ibo ile bile cok pozisyon verdik yani.. haa bende ismaili görmek isterm ama biraz daha kendni gelstrmesi lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 lan biz kac kere sampiyon olduk cl'ye bir kere bile direkt katılamadık. uefa aldık, super kupa aldık, ceyrek finale cıktık yok. adamlar ilk defa sampiyon olup hop diye gruplara kaldılar. bi de fener katılamadı diye cuvalla para goturduler. adaletin bu mu dunya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 applev0dka said: @Ceso simdi söyle bi durum var solda q7 oynadgnda cok extra durumlar disinda savunmaya gelmio.. hani kaptrdgi topa kosuyor fln ama.. adamiyla bilkte gelmio gerii.. bide arkasnda köybasi oynarsa iyice sol kanat yalan olur o yüzden ibo'yu kullanıyor... q7 olmadgi zmanlarda daha hücüm gücü zayif rakiplere karsi kullanılcak bi oyuncu ismail.. sol kanatta seni cok zorlamıcak ama kayseri gibi kanatlardan bindren bi takıma karsi yanlis tercih olurdu.. ibo ile bile cok pozisyon verdik yani.. haa bende ismaili görmek isterm ama biraz daha kendni gelstrmesi lazmRıdvanda demin dedi köybaşı nie yok die .. hani dediğim gibi Galatasaray'ı takip ediyorum onlara daha çok hakimim beşiktaşı teknik olarak çok takip edemediğim için sordum saol cevap için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 o dielde macı izleyemedim 15. dakkada uyuya kalmısım o kdr da heveslenmiştim izlemeye şimdi bir şey sorucam guti hakem 2 top varken oynatmaya devam etti gol yeidk dior schuster hakeme karsı da oynadık dior ne vardı macda hakemle ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hiç bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Hiçbişi yoktu hakemle ilgili. Kayseri temiz yendi, futbol bu, bazen yenilebilirsin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 guti hakemi gerizekalı zannetmis gercekten o yuzden sarı kart gorduyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 guti pozisyon olay su bahsedilen.. sahaya 2. top atıldıgnda hakem neden durdurmadi die gidio guti.. hakem dudugu agzna görürüp calmams fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yok artık, harbiden bu kadarı da fazla. 10-0 kazansanız yine hakeme suc bulursunuz ama su posizyonda iki top var diye gol gecersiz olmalı diyosanız harbiden pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 dostum ne bu gaz... kim dedi burda gol gecersiz olmali fln die.. ne sacmalıosn çözemedim.. arkads pozisyonu görmems ne oldugunu sordu.. ben de video'yu koyup altna olayin ne oldgnu acıkladm allah allah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Iverson : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 2. topun oyuna hiç bi etkisi yok denilio hiç bir oyuncuyu etkilemiomus ne alakası var, kurallar beli saha 1 top olucak yan hakemler uyumamalı gol iptal olması lazıdı (fenerliyim) edit : maçın hakemi pozisyonu görmüş ya... devam ettirmesi saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yok iste bisi demedim. diyecek olan cıkarsa onceden hazır olsun mesajım diye :) guti'ye yakıstıramadım. dudugu de agzına goturmus olabilir. ikinci top sahaya girmeden once zaten tac atısı kullanılmıstı. pozisyon devam edince calmamıstır duduk. oyuna etkisi olsa zaten hemen durdururdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ayrica arkadas hakli.. oyuna etkisi olsun olmasin.. 2. top sahaya girdgnde oyun durur.. kımse zaten bunu bahane olarak ortaya sürmüo beraberlgi bile hak etmedk ama kural ortada.. guti'nin itirazi da buna.. öyle hakemi geri zekali sanms fln filan atıp tutmak gereksz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ahaha lan hata ettim su futbol bolumune girmekle harbiden. neyse isim gucum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 toggie harbi girme bu bölüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar