Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kasa önerisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kasa olarak
thermaltake armor mx vh8000 mi
thermaltake element v black edition mu tercih edeyim

sizce hangisi (tabi tercih sebeplerinide belirtirseniz sevinirim)
Mesaj tarihi:
senko said:

mimari harika resmen

500 dolar bide kdv istiyolar utanmadan

yok aga zaten sisteme monitor dahil 3000-3500 lira arası birşey harcıyorum 150 dolar üstü kasa beni aşar :D
Mesaj tarihi:
Ben 3 yıldır falan Antec P180B kullanıyorum. Sade, geniş, ferah ve sessiz kasa sevenler için ideal bence. Çok da şık.

Antec P180B

http://benchmarkreviews.com/images/reviews/cases/Antec%20P180B/p180b_q.jpg

Mesaj tarihi:
araştırdım başarılı kasaymış ama pc yi alacagım yerde yok malesef antec marka kasalar. bu iki model hakkında ne düşünüyorsunuz mirage,korax
Mesaj tarihi:
sw0d said:

:) peki

bide neden dedigini açıklarsan iyi kötü yanlar olarak cok mutlu olacagım :)

kasa olayı tamamen tercih meselesi. armor çocuk kasası görüntüsünde... 100tane bedava versen 1tanesini bilgisayarımda kullanmam.

gerçi keser, biçer falan adam ederim ben onu. dolaylı yoldan kullanılmış sayılır o zaman.
Mesaj tarihi:
thermaltake kullanıma ve performansa yönelik yaptıgından cok artisliğe yaptıgı şeylerden para alıyor
bu nedenle gereksiz pahalı.
kaliteli olmayan kasaları bile ederinden yüksek fiyata satıyor.
Mesaj tarihi:
Valla ben Fractal design diye bi kasa kullaniyorum. Cok memnunum, icinde 3 tane 140x140 4 tane 120x120 kasa fani var. Cok serin calisiyo hersey, ve baya sessiz. Onun disinda kizakli hddler, kablolari ordan burdan dolastirmak icin yerler falan var baya, rahat bi görunum var kasanin icinde baya.

Turkiyede varmi bilemiyorum, ama buna benzer bisey bulabilirsen kesinlikle dusunme al derim ben 150 lira gibi bi fiyata aldim.
Mesaj tarihi:
alet cok rahat, fiyatina göre zaten inanilmaz bisey cikti, mediamarkette gezerken buldum atladim direk ehueh hem sade, garip grup sekillerde degil, cok fazla yer kaplamiyo, sessiz, bide okadar fandan bildigin odanin isisini normal sartlara dönduruyo alet :D o gercekten guzel bisi, soguk olunca ayaklarimi koyuyorum ustune pufur pufur isiniveriyo 3-5 dakkada :D
  • Yeni Oluştur...