axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Peki s2de stabil değil mi? Bide siyah kernel diye bişey gördüm xdada, dualboot falan diyor. Of çok yabancı geldi şimdi tonla forum guide falan. Telefona format atıp en yeni işletim sistemini yüklemek istiyorum ben, yok mu böyle dummy guide lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 ya ben de telefonu rootladım ama cwm falan yüklemedim. şimdi cwm yi nasıl yüklerim? acayip üşeniyorum custom rom kurmaya da ya. niye böyle üşengeç oldum sdf. cm9 stable değil hala rc si var falan. bi de bu aroma installer nedir? romların bazılarında aroma installer diye geçiyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Bilmem kaç milyon satmış telefon, yok mu bu paticikte gurusu. Şöyle hangisini iyi olduğunu falan söylese. Hatta abartıp link verip kurulumunu gösterse. Çok mu şey istedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 hay update yapan kafama gerizekalı kies telefonu görmüyor yine. Şu programı yazanları bulup ağzını burnunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Kies sorununu hallettim sonunda. Telefonu kapatıp SD kartı çıkarıyorsunuz, sonra kartı takmadan telefonu geri açıp kiese bağlayınca telefonu sorunsuz olarak görüyor. Forumlarda direk ICSye geçmeyin diyorlar. Özellikle 2.x.xten geçerken önce cache vs. silip fabrika ayarlarına dönüp öyle geçin deniyor. Wifi ile ilgili bi problem var bu arada, wifi bazen açılırken kilitleniyor. Şimdilik bi sorun yok gibi bende, bakalım bişey çıkarsa bilgi veririm burdan. Şu vidyo da siyah kernel nasıl yüklenir http://www.youtube.com/watch?v=ge42ibUOvaQ Gerçi daha rootla uğraşmadım, bi süre rootsuz falan kullanayım sonra illa ki ihtiyacım olacak. Vidyodaki hydrog3n mod da bu. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1530179 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 1 haftadır ICS kullanıyorum, wifi sorunu kalmadı. Pil ömrü gözle görülür derecede artmış o açıdan tavsiye edebilirim. Ekran kapalıyken (wifi açık ama) nerdeyse hiç enerji harcamıyor. Ki öyle pil ömrüyle ilgili falan da hiç bi app kurmadım. Automate it ne yazık ki yalan bizim telefonda, yine kapalı mekanlarda gps sinyali çok zayıf. Salondan yatak odasına geçince evden çıktım zannedip wifi kapatıyor falan. Da öyle forumlarda yazdığı gibi ciddi bi problem yok, gayet güzel çalışıyor şu anda telefon. Rootlamadım daha telefonu, rootlar mıyım bilmiyorum şimdilik ihtiyaç yok gibi. Bu arada yandex shell kullanıyorum launcher olarak, tablet versyonu var ayarlarda ve bu telefonda gayet güzel görünüyor onu da tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 lan gırdık telefonu ya. samsung toolkit ile cwm yükleyeyim dedim. brick oldu cihaz. şu an odin mode diye bişeye girebildim. downloading diyor ayrıca. napacaksam. bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Boot menüye girebiliyorsan sd karta bi kernel at sonra onu yükle menüden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 cwm yüklemeyi başardım odin ile. ama sdcard ı mount etmiyor. formatlayıp deneyecem şimdi sdcard ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 cwm da yamuk kurulmuş galiba. touch olanından yükledim. telefon açıldı. şimdi cm9 zamanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 3g acıkken piliniz ne kadar gidiyor normal bir kullanımda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 1.5 günde bitiyor. 3g wifidan çok daha fazla yiyor pili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Nette dolanarak falan mı yoksa telefon surekli idle durumda mı? Benim 10 saati bulmadı da. Cyanogen yukleme sonrasında battery calibration yapmadım ondan da olabilir gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Idle. Sürekli nette dolansan sanırım 1 günün altına iner 3g ile. Yalnız 10 saat de çok az. Calibration yap evet, bide 4+ kullanıyorsun dimi? Eskiye göre daha iyi pil ömrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Evet cm9 yukledim(ics). Eve gidince yapayım bi bakalım.olmadı battery monitor widget ile bi kontrol ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Batarya sorunum devam ediyor. Neler kullanıyor diye baktığımda android os ve android system in pili bayağı götürdüğünü gördüm.sizde de öyle mi acaba? Ona göre tekrardan kuracağım romu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Os %50, sistem %2. Baya az sistem, ara basamaklarda sesli çağrılar ırt zırt var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 cm9.1 çıkmış, dün onu kurdum. gözlemeyecem bakalım. önce OS ve system ikisi de fazlaydı bende. şimdi system tarafı düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 axedice said: Os %50, sistem %2. Baya az sistem, ara basamaklarda sesli çağrılar ırt zırt var gece 12den sabah 7ye kadar %15 gitmesi normal mi pilin? 3g açık sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 3G açıkken normaldir. Wireless açık olsa 7-8 anca gider, ikisi de kapalıysa 4-5 falan. 3G cidden çok çekiyor, nadiren açıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 hmm ok o zaman. lan nefret ediyorum bu işten ya. canavar telefon yapıp kıç kadar bataryaya mahkum ediyolar. 2g-3g geçişi yapıcaz artık kullanacağımız zaman. daha faydalı olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Yan sanayi ama daha güçlü pilller satılmıyor mu ? Yada samsung neden daha güçlü pil üretip onu satışa çıkarmıyor, extra kar ederler. Pil teknolojisi mi çok geri yoksa bir bildikleri mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Biraz daha kalın orijinal piller var, ona uygun arka kapakla birlikte geliyor. Dealxtremeden bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 cm9 da hspa ayarları var, umts falan ayarlanabiliyo. sadece umts olarak ayarladım bakalım bataryaya etki edecekmi. hsdpa-hsupa daha fazla pil harcıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 azmettim ve taşı deldim. S2 sahiplerine de bilgi vereyim belki bilmeyen vardır. S2 de fast dormancy diye bir şey var ve pilin çabuk bitmesine neden oluyor(telefonun deep sleepe geçmesine engel oluyor). stock ve custom romlarda bunu disable edebiliyorsunuz. custom romlar için play store da bi uygulama mevcut (s3 için diyor ama s2 de de çalışıyor). better battery stats programı parasını sonuna kadar hakeden bir uygulama. telefonunuzun pili az gidiyorsa kurun programı sebebini bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar