Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: said: #ICS for #GALAXYSII will be available today in Europe including Poland, Hungary, Sweden, & Korea, & gradually roll out to other markets. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 xeo kullandim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 şimdi mirror eklediler indiriyorum. bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ICS'de fark çok, Sony'nin rom mesela epey farklı. OS arabirimi olarak da, applar olarak da (kullandığım appların yarısının gui ve performans değişti iyiye doğru - google applar mükemmel oldu mesela), genel bir window manager tarzı bir estetik olarak da, teknik altyapı olarak da (özellikle developer options'da ve setcpu ayarlarında iyi bir güzelleşme var), klavye-ekran-ses gibi klasik ayarlarda da epey gelişme var. Lock screen'de artık tüm müzik programlarını aynı widget olarak görebiliyorum çalarlarken, ICS ile gelenlerden bu da. Daha var bir sürü, bir ics review ara oku bence. Samsung yazılımı hakkındaki görüşlerimi tekrar söylememe gerek yok ama sanırım. Cyanogen 9'u ya da başka bir AOSP'yi dene bir. Hybrid bir rom çıkar yakında, ona atlarsın ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Sırf 4.0.0'dan sonra gelenler bile saymakla bitmiyor: http://en.wikipedia.org/wiki/Android_version_history#v4.x_Ice_Cream_Sandwich Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 arayüz yine aynı ama geçişler ve açılış animasyonu yumusamış ayarlar falan daha kolaylaşmış ilk izlenimlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ben orjinal olan versionu yukledim bugun. su avrupa icin cikanini.. 4.0.3 un.. baya guzel olmus ama wipe ettmeme ragmen telefonun herseyini, yine kameradaki sacma sapan asiri dusuk kontrast ve ortadaki pink spot isini cozemedi.. sinir sahibi oldum.. varmidir bunun cozumunu bulan ya, millet deistirip durmus cihazlari, eskiden yoktu bu, bir kac ay once artik ne olduysa oldu boyle bir asiri brightness yuksek cekiyor bu camera herseyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 samsung basmis igrenc tw yi ustune yok olmus ortam. bi boka benzemiyor bu sayede yeni major surummu yoksa ufacik gornumeyen detaymi belli diil. ne klavye ne dialer hepsi eski surum tw gibi duruyor iste. kazma bunlar.. eski kullandigim check rom bile bundan daha iyi ics idi :) 2.3.6 da ics skin ve bazi nesnelerle superdi. neyse olmadi geri donerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 orda burda bugciklar var.. ekran kararip force close vs oluyor. yapacagin ise sammy :) doneyim ben bizim customculara geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Resurrection 9.7 ics cok daha iyi sammyninkinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 samsung klavyesinde "ğ" yok yüz tanıma hedesi yok şu telefon rehberi kayıtları fena karışıyor hala sadeleştirme soz konusu değil. yok facebook yok gmail hesapları yok sim yok telefon hafızası derken telefon rehberi allak bullak oluyor. bi de tonla merge için uğraşıyorsun ölme eşşegim ölme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 görünüş bakımından güzel, htc kıvamında, deneyimlediğiniz 4.0.3 custom rom varmıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 The Verge'de yazdığına göre çok görevli yürütüm menüsü dışında, ev basılı tutunca çıkan, ICS'den görsel bir şey almamışlar: "[ICS] has been made to look as similar to the Android 2.3 TouchWiz interface as possible. Widgets can't be resized, there's no unified app and widget drawer, and no Roboto. Samsung has taken a colossal update and turned it into an iterative one, with barely a hint of Google's Holo theme retained" (The Verge). Work Cited The Verge. Samsung Galaxy S II with Android 4.0 hands-on video. 14 Mart 2012. < http://www.theverge.com/2012/3/13/2867950/samsung-galaxy-s-ii-android-4-0-video > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Touchwiz'i begenmediyseniz CM9 var. Ayrica CM9 yuklemeden ICS kullandim demeyin(:P) Camcorder harici ciddi bir bug yok ve kesinlikle daha stabil. Bir bakayim dedim LPQ'ya lanet ettim geri dondum CM9'a. Aosp uygulamalarini ve holo temasini isteyenler bir bakin derim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ics icin siddetle omega 5.0 custom romu oneririm. muhtesem kusursuz. inanilmaz pil omru ve asiri iyi herseyiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Kanuni bide link falan ver de görelim neymiş ne değilmiş. ICS dediğiniz android 4 mü şimdi? Ben geçmedim çalışan şeyi bozmayalım diye ama makul müdür geçmek? Hayspat buna bi yorum yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Galaxy'deki durumunu bilmiyorum ama OS olarak daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 axedice said: Kanuni bide link falan ver de görelim neymiş ne değilmiş. ICS dediğiniz android 4 mü şimdi? Ben geçmedim çalışan şeyi bozmayalım diye ama makul müdür geçmek? Hayspat buna bi yorum yapsın. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1489197 aletin rootlu olmasi lazim, full wipe eder telefonunu yedeklemen gerekir titanium backup ile falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ICS icin youtube da inceleme&tanitim videolari vardir ama en iyisi ugrasip kendin denemen. Ben daha begenmeyeni gormedim. Begenmezsen tipatip eski haline getirmen zaten 5 dk ni alir. Getirdigi yenilikler daha iyi multitasking ve multi-core destegi, HW accelerated UI gibi onemli seyler. Bu HW UI'yi sadece launcher kismi olarak dusunme, yeni API yi destekleyen tum uygulamalar bu destege sahip olacak ve uygulamalar daha da hizlanacak. ICS yukleyeceksen iki secenek var: 1) Official Samsung LPQ -> Cop. Samsung tarafinda stabil bir ROMa daha 2 ay var. 2) CyangenMod 9 -> Stabil ve hizli. Video recording calismiyor. Video recording senin icin onemliyse beklemeni tavsiye ederim, degilse CM9 kur gitsin :) Ben nasil CM9 yuklenecegini yazayim, belki yukleyecek cikar 1) Marketten Titanium Backup uygulamasini indir, ac ve Menu -> Batch -> Backup all user apps ile uygulamalarinin yedegini al. Alternatif olarak Appbrain kullanilabilir. Sync ederek telefonda bulunan uygulamalarin listesini alir; bunlari marketten tekrar indirip yukler. TB ise direk SD'ye yedek alir. 2) Kernel'i indir. CM9'u ve Google Apps'i indirip telefona at. 3) Driverlerin kurulu oldugunu varsayiyorum. Odin'i indir. Kies'i kapat. Windows 7 kullaniyorsan Odin'i yonetici olarak calistir. PDA kismina kerneli goster. 4) Telefon kapaliyken volume down + home + power tuslari ile download mode'a al. Devam etmek istiyorsan su tusa bas gibi birsey diyecek, devam et. 5) USB ile bilgisayara bagla, starta bas ve yukle. Successful dedigine emin ol. Telefon acildiginda About phone -> Kernel version kisminda siyah vs yazmasi ve CWM ile Superuser uygulamalarinin yuklenmis olmasi lazim. Buraya kadar yazdiklarim sadece "CWM Recovery" yuklemek icin yapilan islemler. Bir daha rom yuklemek istediginde bunlara gerek kalmayacak. 6) CWM uygulamasi ile Reboot into recovery'i secerek veya telefon kapaliyken volume up + home + power ile recovery'e gir 7) Backup and restore -> Backup ile yedek al. Daha sonra restore ile tipatip eski haline getirebilirsin. 8) Data wipe yap. 9) Install from SD card ile once CM9 sonra Google Apps'i kur. 10) Reboot yap 11) İlk acilis biraz uzun surebilir. Telefon acildiktan sonra TB veya AppBrain ile uygulamalarini restore edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Desteklemeyenlerde de GPU rendering sağlanabiliyor. Force edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Yedek alma olayını tavsiye etmiyorum. ICS'ye ilk geçtiğimde aşırı kararsızdı neredeyse tüm applar, küfüt ediyordum. Sonra kararsız appları tekrar silip kurmaya karar verdim yedeklere güvenmek yerine, çok güzel çalışıyorlar şimdi. OS değişiyor yani, yedekleme pek iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Stabilite sorunları ortaya çıkabiliyor Force Rendering ile. Bazı uygulamalar FC verebiliyor. O yüzden pek tavsiye etmiyorum ben. Desteklemiyorsa desteklemiyordur yani zorlamaya gerek yok (:P) Edit: Backup olayı için TB ile App+Data yerine App only seçerek restore edebilirsin veya AppBrain kullanabilirsin. Bende 90 civari uygulama var. Hepsini tek tek yüklemeye kalksam içinden çıkamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 appbrain + wifi iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 kies den yükleyebiliyormuyuz şuan ics yi ? birde bu odin ile yüklenen versiyonda stock fm çalışıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ahah 1 metreden yere dustu alet paramparca oldu ekrani. degistirme zamani gelmisti zaten. nasil bir sans ise artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar