dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 önce şişman ölür. hele gözlüklüyse.. zaten şişman diye ölmesi normal de hani sonra zenci, japon ya da gözlüklü ölür. sonra sarışın güzel kız ölür. katil öldü sanılsa bile son bir atak yapar. cevabım önce şişko, gözlüklü, çirkin zenci ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 yok, sevişenler önce ölüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 lan! hem gozuluklu hem sisko hem caponum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 resim ya da inanmayız O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 önce hep şişko ölür.. sevişenler 3-4. sırada ölürler arkadaşım.. wes craven'le birlikte katıldık teen slasherların konferasına ve ben yazdım o teen slasherların kuralllarını!!! ödülüm var benim! saksı değilim ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 en ukala adam en kotu sekilde olur bide. bende vardim o konferansta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Ben hamam böceği gibiyim ölemiyorum arkadaş O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 tobe hooper'la birlikte "japonların amerikan filmlerindeki ölümlerinin sosyolojik açılımları; karına saplanan trabzan/katana ilişkisi" sunumunuzu ilgi ile izlemiştim. şişman, gözlüklü, zenci gospel söyleyebiliyorsa ölmez o.. tanrıya saygısızlık olarak algılanabilir amerikan camiasında. o dokanılmazdır! sinirli sinirli parmağını sallarken kafasını da -gerdan kırarak- sallayabilir ama bu karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 şişko çok konuşan biri değilse ölmüyo genelde. gözlüklüyse ölüyo. ama sevişenlerin şansı yok; direk ölüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 vaniLLe said: smarthan said: ben ölürsem nil üzülür mü acep deneyelim. ölürüm ben sana gız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 polat alemdarın lafı söylendi mi topikte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sene 2005te benim imzamdı sdflkşs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ölüm dediğin nedir ki gülüm wara geç resliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 soulberry said: çoğu insanın aklından geçmiştir belki bi dönem. en sevdiğiniz kişiyi baz alıp yanıtlarsanız iyi olur. sevgiliniz olur, anneniz olur, babanız olur, kardeşiniz olur; kim kalmışsa hayatınızda artık. onlardan önce mi ölmek isterdiniz? yoksa tam tersi mi? sanırım kendimi daha çok seviyorum öteki insanlardan. o sebepten onlar ölsün ben üzüleyim seçeneğini seçtim. bu arada demin gözümün önünde sevgilisiyle kavga eden elemanın ayağına işedim. şans eseri olmadı parkta işerken baktım adam benim tarafa doğru yürüyor adama yöneldim ve işedim. ciddiyim. Teşekkürler iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 kırmızı giyen ilk ölür. onun dışında çok gotik gibi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bay serin ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ne farkeder üzülmeyin arkedaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 http://www.eselondon.ac.uk/magazine/wp-content/uploads/2010/08/Cover-Die-Schule-f%C3%BCr-G%C3%B6tter7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 shaggy ölmüş bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ne ben ölcem lan, sevdiklerim ölsün ben üzüleyim Ailemi kestiremiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ben öleyim, sevdiklerim üzülsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 oylayamadım ya.. çok zor bi karar oy durumu nedir ? oylayan biri sölesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 50 bencil 32 saftirik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ortası da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar