Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Regular Season

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu kadar kötü bir yönetim görmedim ben. zaten bir avuç adamız şurda nba takip eden, 20 farklı topic takip ettiriyorlar insana.

resmen forumun en kötü yönetilen bölümü burası ve tek sorumlusu da nicki d ile başlayan moderatör
Mesaj tarihi:
Bu arada denver dayak yiyor resmen indiana'dan.

5:21 var maçın bitimine ve skor 96-128. Mike Dunleavy kariyerinin en iyi maçını oynuyor olabilir, 2-3 sene önceki halinden bile iyi adam.
Mesaj tarihi:
indiana kafayı yemiş. 3. çeyrekte 54 atmışlar. 144 sayı toplamda. oha lan. 20/21 atmıslar 3. çeyrekte butun oyuncular...

ahaha ezik miami 46 yemiş millsap'ten sadasdad
Mesaj tarihi:
milvaki newyork maçında bill walker'ın smacı izleyin kesinlikle. adam bogutu poster yapmıs.

http://www.nba.com/games/20101109/NYKMIL/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000104#nbaGIboxscore
Mesaj tarihi:
Dikkat ettinizmi bilmiyorum ama 3 tane de 3 lük atmış Milsap .. Biraz şansıda yaver gitmiş evet ama bu sene inanılmaz iyi oynuyor ..

Not: Bogut un üstünden güzel smaç koydu canlı izledim .. gel görki o smaçtan sonra gaza gelip 2 3 kez Hücüm faul yaptı :)
Mesaj tarihi:
maimi boşa gaza gelip bosh almıs onun yerine benchi genişletseymiş daha verimli olurmus adam millsapı durduramadı yahu-gerci adam üçlük atacak olsa bende boslarım ama geri kalan 37 sayıyı nasıl attı bilemicem-
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

walker olm o milsap değil.

Eh tamam bende onu dedim zatende walker yazmayı unutmuşum .. Mil de 3 oyuncum varda değişmeli maçları izledim .. Wade ve milsap bende olunca .. Utah&Miami maçını .. bogut delfino ersan da bende olunca Mil&Newyork maçını değişmeli izledim ..
Mesaj tarihi:
Players of the Game
ATL - Z. Pachulia (Pts:16, Reb:5, Ast:1)
MIL - E. Ilyasova (Pts:17, Reb:10, Ast:2)

heh, Türk pasaportlu bir oyuncumuz bir takımda, diğer Türk oyuncumuzda diğer takımda maçın adamı oluyor. Üstüne üstlük bir NBA maçı,

nedense çok mutlu oldum :)
Mesaj tarihi:
utah orlandoya ya da geriden geldi
deron w. 30 sy 14 ast 5 reb
al jeff 21 sy 8 reb
milsap 23 sy 5 reb

utahın yedekleri cok kötü ama sadece asları dinlendirmek için oyunu giriyorlar heralde . C miles sadece cok süre alıyor gerisi hep 5dk cıvarı süre alıyor
Mesaj tarihi:
Chris Bosh'ta açılacak. Hep böyle gitmez. Ama Lebron ve Wade varken savunmaya ağırlık vermesi lazım daha çok. Alışacak oda en zayıf halka olmaya :) İşin ucunda yüzük var yerse artık :)
  • Yeni Oluştur...