Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Regular Season

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi televizyonu kırıcam simdi ya rose'un insan olma ihtimali yok adam 1adım alıp zıplıyor kafası neredeyse çemberde napmış bu adam nası bi çalışma ürünüdür bu.
Mesaj tarihi:
Birileri artık kafayla blok yapsın da spora renk gelsin. Jeneriklerden inmesin. Böyle dan diye kafayı vursun gelen topa, ağzına yapıştırsın o turnikeyi atmaya çalışanın.
Mesaj tarihi:
sezon sonu takip etmiyorum pek ya. play-offlarda ak göt kara göt meydana çıkar zaten. lakers'ın üzerinden dozerle geçtiler onu bile 5. maçta öğrendim.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

15ine kadar league pass beleş bu arada haberiniz ola.

wuf!

esas bu league pass playoff pakedi fena kaşıntı yapıyor bende bu ara. eninde sonunda girecek o 90 dolar sanki, ama taksit bile yapmıyor namussuzlar
Mesaj tarihi:
Jermaine O'neal gençliğinden esintiler sunuyor resmen. Çok iyi bir smacın ardından bir de güzelinden blok yapıştırdı. Play-off'da böyle oynarsa Doc Rivers zevkten deliye döner heralde.
Mesaj tarihi:
Pha said:

1 .hafta önce sezonun geri kalanı + playofflar 65 dolardı.
Sen premium diyosun Tolga ama çok gerek yok, normali yetiyor.

normalini alayım madem ya, league pass'e alışınca netteki çamur görüntü hiç tat vermiyo
Mesaj tarihi:
Bu gençler bu kadar aptalca hataları sezon sonunda bari yapmasalar da playoff oynasalar :) Daha da garbage time dışında göremeyiz Wafer'i playofflarda.
  • Yeni Oluştur...