Hotdog Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 chicago güçlü takımları bir bir devirmeye devam ediyor, biz geliyoruz playofflar , drose4mvp
Holy Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Chicago'nun tek bir MVP'si vardı ve öyle kalacak Eray. Çok zorlama :P
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Holy said: Lakers çok iyi takım ya inanılmaz oynuyorlar gerçekten! totem totem burdan sora allah olsa çeviremez maçı.
Spidee Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Holy said: Chicago'nun tek bir MVP'si vardı ve öyle kalacak Eray. Çok zorlama :P Yalnız bu sezon Rose veya Nowitzki benim de MVP adaylarım, Kobe değil yani.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://oi55.tinypic.com/nl1l42.jpg HAHAHAHAHAHAHA
Holy Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Spidee said: Holy said: Chicago'nun tek bir MVP'si vardı ve öyle kalacak Eray. Çok zorlama :P Yalnız bu sezon Rose veya Nowitzki benim de MVP adaylarım, Kobe değil yani.Ben de Rose alsın istiyorum ama Eray görmesin. Eray Kobe falan aldı diye bilsin, gizliden Rose'a versinler ödülü.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 1 2 ay once arkadaşla iddaa ya girdik o rose dedi ben durant dedim mvp için. sanırım rose alıcak bole giderse :/
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi yalnız söyle bir şey var ne kadar rose fanboy'u olsam da nowitzki de bu ödülü sapına kadar hak ediyor. nowitzkisiz dallas ile nowitzkili dallas arasında dağlar kadar fark var zar zor play-off yapacak bir takımı tek başına şampiyonluk adayı yapabiliyor o yüzden nowitzki alsa ses çıkarmam.
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bu arada yatmadan zaaaaaaaanobili (adamın forması falan var gerçi, severim de ayıp oldu ama kendime hakim olamadım :( )
Holy Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Teledünya'nın NBA TV'de verilecek olan Suns-Thunder maçına yazdığı info : Nash ve arkadaşları, Durant'e karşı!
knox Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 wade 5-1 lere devam aynen haci daha çok kaybediceniz
lucretia85 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Miami bu kafayla iyi takımlara karşı hep takılır. Şu chicago maçında doğru düzgün oyun kurulduğunu, düzgün set hücumu yapıldığını göremedim. Perdededen çıkıp şut atma ve şikagonun top kayıplarından dolayı olan fast breakler dışında başka bir şey yok. İlk yarı bittiğinde Lebron-Wade-Bosh üçü chicagodan fazla sayı atmışlardı ama diğerleri armut topluyor. Üstelik ilk yarı Rose oldukça pasifti. Hele Boozer hiç yoktu ortalarda zaten 12 sayı ile bitirmiş. Allah'ından bezmiş Dampier ve Ilgauskas, hiç özgüveni kalmamış Mike Miller, ligin savunma açısından belki en kötü guardı Bibby'le işleri zor.
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 lucretia85 said: ligin savunma açısından belki en kötü guardı Bibby http://cache.daylife.com/imageserve/04lv3LEeYD3wr/610x.jpg
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 playofflarda yine o suratı yapar basın toplantılarında fisher sdf herif rahat 3 senedir yatıyor normal sezon boyunca
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 abi yedeğinde blake var hiç olmazsa. bibby'nin yedeği kim? chalmers ahahah
Buddha Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Blake ama şuanki formu Fisher kadar en fazla. Bayadır 3lük sokamıyor adam. Fisher'ın yedeği olunca o seviyeye düştü heralde adam paslandı :D
Holy Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Fisher'in savunmasını al, Blake ile Bibby'e vur. 3'ü de aynı bokun sarısı, kırmızısı ve pembesi. Chalmers biraz daha iyi savunma konusunda en azından.
oldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Ömer asık ile ilgili soru cevap nba.com/chicagodan Has there been any improvement in Asik's free throw shooting? If I recall correctly, he was somewhere in the 30% range for his career in Europe. If he continues at this percentage, isn't he too much of an offensive liability to play in the regualr season? Jason Chmara Sam: First of all, I don’t think he’s going to be finishing many games. He was shooting 31 percent going into Tuesday’s game, and then he was three of four. I’m not sure why he’s been a 30 percent shooter, but I believe he’ll be much better. First of all, he is a hard worker. But Wilt and Shaq worked hard and never improved much. The bigger thing is Asik appears to have a good shooting stroke. I won’t compare them, but when Derrick Rose came to the Bulls the word was he was a poor shooter. But when I first saw him with the Bulls it was clear he had a good stroke. And when you have a good stroke you can become a good shooter. I don’t expect Asik to make 80 percent, but I believe he’ll get much better. He doesn’t shoot the ball like orange seeds shooting out from between his fingers like Shaq, or out of a contortion like Chris Dudley. I don’t believe there will be a major issue in the long run.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 http://farm6.static.flickr.com/5180/5505895135_d8aeb0d894_b.jpg ahaha geberdim
Pha Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Krallar da ağlar AHAHAHA. Tolga'da Chalmers> Fisher yazmış da heralde orda savunmaları karşılaştırmış, playoff da normal sezonu 1 sayı 1 asistle bitiren Fisher'ı 20 sayı 10 asistle tamamlayan Chalmers veya Bibby'ye tercih ederim.
Holy Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Heat'in tek eksiği Robert Horry bence. Kaldırsınlar evinden getirip imza attırsınlar lan. Son dakkalarda bu kadar beceriksiz olabilir ancak bir takım. Üstelik Lebron ve Wade beceremiyorlar.
Öne çıkan mesajlar