Buddha Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Birde Fisher+Blake+Kobe toplam 3 asist. Oda enteresan hemde takımda 2 tane kule varken.
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 butler muhtemelen sezonu kapamış. bakalım dallastanbi nası bi hamle gelicek. şimdilik bi hamle dusunmuyoruz rotasyon oyuncularımıza guveniorz tarzı bi açıklama yapmıslar. marion ilk 5e yerleşicektir. ufakta olsa bi hamle bekliorm ama ben. cunku butlerın sezonu kapadığı kesinleşirse butlerın salarysinin yarısı açılmış olucak.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Abi Dallas boşuna adam almasın artık, senelerdir aynı terane bir kere yaklaşmışlardı onda da Wade ezmişti, Messi'yi bile alsalar şampiyon olamazlar
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 hido bugün top çalmada careerhigh yaptı yanlış anlamadıysam bi de şimdi attığı üçlükle triple double koydu cebine. takım baya kastı ama el ele heheh
Pha Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 J.J. e attığı 3lük pasıyla geldi triple-double.
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Minnesota'nın da oyun kaybettiren molası muhteşemmiş.
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 olm adam orlandoya geldi bi anda allstar kalitesine yukseldi. maharet orlandoda heralde asdsaas
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Spidee said: Minnesota'nın da oyun kaybettiren molası muhteşemmiş. şunu izledimde. takım sahibi olsam sabahı beklemeden sopayla kovalardım o koçu. nası bi maldır asdadsada ek: http://www.nba.com/magic/photos/turkoglucelebrate_670_010311.jpg
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 tmac'in triple double istatistiğini nasıl atlamışım. HE IS BACK BITHES!! 1 reb eksik ama ben veriorm o eksiği ona. raad olsun.
Pha Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Lan siz nasıl Lakerslısınız Rambis reisin arkasından atıp tutmalar falan.
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Spidee said: Minnesota'nın da oyun kaybettiren molası muhteşemmiş. ahah bunu görünce baktım nba.comdan da, nasıl bir başarısızlık örneğidir bu ya hahahaha
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Pha said: Orası ayrı Pistons'a kasa girdim bu akşam.GSW ilk yarılarda çok iyi. düşünmek lazım :)
Pha Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Iddia bölümü açılsa sizi zengin edicem de işte, 600 patlattım çektim, bi de fantasy basketball money liglerinden 100-150 dolar alırım heralde, gelir kapımız nba.
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 yanlız cuban yargılamış resmen: said: Mavericks owner Mark Cuban apparently didn't appreciate Lakers coach Phil Jackson offering his opinion about the impact of Caron Butler's knee injury. "He just leaves a vacuum that's going to be very hard for them to fill," Jackson said, according to the Los Angeles Times. Cuban was a bit more talkative while jabbing at Jackson, poking fun at the coach's relationship with Lakers owner Jerry Buss' daughter and team executive VP, Jeanie, in the process. "I love that Jeanie Buss' boy-toy had something to say about us," Cuban said while sweating on the stair-stepping machine in the Mavs' workout room. "I don't know if it was his thought or Jeanie's thought, but it's nice to know that she lets him speak in public about other teams." http://realgm.com/src_wiretap_archives/70949/20110105/cuban_pokes_fun_at_jeanie_buss_boy_toy/#ixzz1A9wcQUNI
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 minnesota gm'i kahn, darko ilerde allstar seviyesine gelebilir demiş. http://pic.phyrefile.com/n/na/narf/2010/06/14/facepalm.jpg
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Bu arada smaç yarışması wildcardları; McGee Ibaka Jennings ve ve ve Blake Griffin yine boktan
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 nate gelseydi keske yine adamin ucuslarini seyretmek zevkli oluyor
Holy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ciddi olmadığını varsayıyorum. ciddi isen bölümden banlanmanı talep ediyorum.
Öne çıkan mesajlar