Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Regular Season

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko said:

lakers son maçların sinirini noh'tan çıkarıo. 2. çeyrek bitmesine 2 dakka var lakers 52 sayıda. sonunda bynum ilk 5 yerleşti. odomda 6. adam olarak katkı vericek. baya iyi haber bu.

Ama Kobe aynı tas aynı hamam 7 top kaybı.
Mesaj tarihi:
gary neal manyak gibi şut atıo. kim lan bu adam nerden çıktı nası bu kadar iyi şut atıyo?? ayrıca spurs (tu) bu sene 3luk yarışmasına kesin katılır gary neal.
Mesaj tarihi:
realgm said:

Phil Jackson says this is his "last stand" with the Lakers after coaching the team for 11 seasons.

Jackson was asked again if he could see himself taking some time off and coming back to coach.

"No," Jackson responded.

"I think I've put in my service time," he said. "I think I've done my due diligence that I set out to do, especially with this organization."

Jackson has won five of his NBA-record 11 championships with the Lakers.

He said he has "coached about as long as I want to coach."

http://realgm.com/src_wiretap_archives/70885/20110101/jackson_again_says_this_is_his_final_season/#ixzz19oXfNfYI
Mesaj tarihi:
Öyle üçlük atamazlar bence maç sonuna kadar ya.

10/12 nedir abi. böyle bir üçlük yüzdesi ile maçı tamamlarlar ise özel ödül falan versinler.

Gerçi miami'nin de eşşekliği tabi biraz, baya boş üçlük buldular.
Mesaj tarihi:
ersan da 17 rebo ile career high yaptı dallas'a karşı. tabi john terry'nin 14/3 gibi berbat bir yüzdeyle oynamasının da payı var çünkü ne zaman baksam terry kaçırıyo ersan ribauntu alıyodu.
Mesaj tarihi:
knox said:

2 dk spurs maçına bakayım dedim,tekrar bir açtım miami farkı indirmiş haydee
Oyunu üçlük üzerine kurulu amatör takımların kaderi bu işte :)

Orlando da mesela üçlük üzerine kuruyor oyununu ama üçlükler girmeyince içerdeki dev adama indiriyorlar topu ve ordan üretim yapıyorlar. GSW'nin üçlük dışındaki tek çaresi monta ellis ve stephen curry'nin içeriye girip bir şeyler yapması ama içerde de lebron ve bosh çakal gibi bekliyordu ilk yarıda. İkinci yarıyı izleyemedim malesef =/
Mesaj tarihi:
memphis staples'da 20 sayı farkla adeta harcadı lakers'ı

maçta bi istatistik geldi ekrana, son 6 sezonda 5 kez kazanmış memphis staples'da (en iyi 3.performans, ilk ikisi phx & sas 6'şar kez)

bunu görünce diyorum ki acaba gasol takasında söz mü verdi lakers normal sezonda yatarız size diye :P
Mesaj tarihi:
20 top kaybı 8i Gasol ve Kobe. Gasol 9-5 oynamış ama 5 top kaybı. Biraz daha zorlasa 10 olurmuş. Bynum'ın allahı var 5 block çakmış. Artest Gasol Odom hucumda yormamışlar bile. Bynum'da daha yavaş yavaş ısınıyor. Kobe ne yapsın abi diyecem oda 7-1 üçlük isabeti ile oynamış, bu sene adam atamıyor 3lük bildiğin.
  • Yeni Oluştur...