Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Regular Season

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arenas sonunda adam gibi bir pota altında uzun ile oynayacak.
bakalım top sevdasından vazgeçip howard'ı oynatabilecek mi?
en çok bunu merak ediyorum şu anda.
Mesaj tarihi:
Çok şaşırdım bu takasa doğrusu.İki takım için hangisi iyi yaptı derseniz Phoenix için daha iyi oldu sanki.Zaten Phoenix'in kaybedecek pek fazla bir şeyi yok ama Orlando için kafamda soru işaretleri var.Belkide şampiyon olamayacaklarını düşündüler bu takım ile.

Şimdi hem Nelson hem Arenas hatta Richardson varken Hidayet nasıl pas alacak Hedoyu bırak top Howard'a bile gelmeyebilir.Gerçi Lewis yerine Arenas tercihi daha iyi bence.Yoksa Carter yerine mi Arenas desek?Karıştı işler valla ama kesin bir şey var bu rotasyon J.J Reddick için iyi olmadı :D
Mesaj tarihi:
Arenas da artık biraz değişmiştir ya. Iverson mesela sürekli topu kendi kullanan bir adamdı 76ers'ta, Denver'a gidince resmen paslaşmayı öğrendi adam. Olgunlaşınca birazcık törpülüyorlar o özelliklerini.

Ayrıca Washington'ın Arenas'ı takaslaması doğru olur zaten. John Wall onlara yeter de artar. Bir de yeni bir ball hog var zaten adamlarda. Nick Young ile aynı mevkide oynayıp 0 asistle maç tamamlayan kaç adam vardır acaba :P
Mesaj tarihi:
chicago lac maçında inanılmaz şeyler oldu. clipper 4 sayı ondeyken ve maçın bitmesine 40 sn varken topu kenardan çıkarırken kaybettiler ve şimdi fark 2 sayı. ne mal bi koç lan bu del negro.
Mesaj tarihi:
ovv sure bitti ama rose'a faul var. 2sinide atarsa maç uzuyo. bitmemiş 0.8sn kalmıs. bakalım rose yetebilicek mi?

yetemedi lan adam. ben atar diyodum. 2.yi kaçırdı gg.
  • Yeni Oluştur...