Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Regular Season

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
The Magic are still open to making trades, reports Brian Schmitz of The Orlando Sentinel.

Schmitz writes that the Magic still like both Chris Paul and Carmelo Anthony -- they are partial to Paul -- and they'll trade anyone but Dwight Howard for either All-Star.

Orlando knows they need a big-time scorer to compete with Miami and Boston and might even be willing to take a brief step back to reload if they were to add Paul or Anthony.

Read more: http://realgm.com/src_wiretap_archives/70299/20101128/magic_open_to_trades/#ixzz16ckqa29V

paul + howard ikilisi muhteşem olur hakkaten.
Mesaj tarihi:

stockton - malone geldi direk aklıma.

daha bile efektif olabilirler belki diyecektim ki basketbol tanrılarının beni çarpacağını düşünüp sustum.

ustaya saygı

Mesaj tarihi:
Josh Smith kariyerindeki 3. triple-double'ını yapmış bu arada.

Altın çocuğum benim. Blokla yapmıştır herhalde diye açtım haberi, sonra üzüldüm biraz.
Mesaj tarihi:
Lakers yine yalan olmuş :) Blake 5-3 ile oynamış 9 sayı 3üde 3lük gayet iyi bence. Hiç savunma yapmayan Fisher 29 dk oynamış 8 sayı. Bence Blake'in sürelerinin artık artması Fisher'ın düşmesi lazım. Gerçi Blake 4 faul almış o kadar sürede maçı izlemediğim için bişeyde diyemiyorum, erken mi aldı sonra mı aldı o faulleri bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Blake varken hala Fisher daha fazla süre alıyor. Pardon Phill'i eleştirmek yasaktı burda. Ama bakıyorum 21 dakika Blake 5 asist 5 ribaunt 2-1 üçlük. Fisher 27 dk 9-2 5 sayı 1 asist 2 top kaybı. Ve bakıyorum Blake sadece 2 faul almış faul gibi bir sorunda yok.
  • Yeni Oluştur...