Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Is Ilani - Software Developer

Sereglin

Öne çıkan mesajlar

Calistigim Digitouch firmasi alt kurulusu olan Gelir Ortaklari Affiliate Marketing sirketi software developer ariyor.

Ilgilenenler olursa bana ulasabilirsiniz veya direkt mail'e onyazinizla beraber cv yollayabilirsiniz. Aklinizda olsun. Benle de iletisime gecebilirsiniz. Is yeri Istanbul, Levent Kanyon tarafindadir.

Daha Fazla Bilgi : www.gelirortaklari.com

Junior Software Developer

We are in search of a junior software developer to join us at new and existing in-house development.

Please do NOT apply unless you have intermediate level English language skills.

Responsibilities:
* Developing web LAMP applications using PHP, MySql, Javascript & jQuery.
* Strong foundation in HTML and CSS manipulation.
* Able to quickly learn high-volume and high-availability software engineering techniques.
* Keeps informed of status of projects and makes recommendations as necessary.
* Ensures software projects are completed according to product specifications, time lines.

Required Qualifications/Education
* At least 2 years of recent hands-on LAMP development experience.
* Knowledge of Version Control Systems; Subversion in particular.
* Knowledge of relational databases, SQL and database design. Normalization techniques will be appreciated.
* Have heard of MVC concept or smarty template engine.
* Excellent planning and communicating with team members.
* Ability to multi-task when required.
* Strong desire to learn emerging technologies and to innovate new solutions

[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Madem konuyla alakalı bir topic var. Bu işleri bilen birilerine sormak isterim:

Stajerdende ziyade hiç maddi bir beklenti olmadan iş öğrenmek için çalışanları da fazlaca rahatsız etmeden böyle yerlerde takılabilme şansımız varmı tanıdık filan mı olmamız gerekli yoksa öyle olsak bile giremezmiyiz veya bu işlerle ilgilenip projelerimizi gösterip bize güvenilmesini mi sağlamalıyız böyle birşeye adım atmak için ?
Sosyal ağlarda paylaş

stajyerden de niye ziyade? onu anlamadım.

tanımın karşılığı daha çok stajyere denk. maddi beklentisi minimum düzeyde ve iş öğrenmek isteyen kişi.

ve iş öğrenmek istiyorsan, her türlü oraad çalışanları az/çok rahatsız etmek durumundasın. zira yer yer onlarla çalışacaksın ve onlarla çalışırken de işle ilgili eksik bilgin, onları az/çok rahatsız eder. önemli olan buna tahammül göstermeleri aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Saga sola office boy seklinde kosturmasinlar diye oyle demis heralde arkadas.

Abi oyle eleman olmak isteyen varsa benim elemanim olsun, egiteyim, ilerde zengin olalim. =P

Evet aynen ondan dolayı :) Stajer tanımını şu yüzden yapamıyorum stajer olarak lisansda okuyanlar başvurabiliyor ben yüksekokul bitirdim. Dolayısıyla stajer olarak giremiyorum bir yere programlama bitirdiğim içinde bu alanda kendimi geliştireyim diyorum maddi beklentim yok. Kısacası şöyle diyorum :

Yazılım alanında ki gelişim sürecimi başlatmak ve başlayacak olan bu süreci mümkün olduğunca uygun süre içerisinde sonlandırmak ve "çözüm üretebilme" aşamasına geçebilmek için bu başvuruyu yapmaktayım.

B)
Sosyal ağlarda paylaş

lan bi ara staj icin gorusmeye gittim,
adam bana dediki tek basina internet sitesi yapabilirmisin,
adamin suratina baktim, baktim,
baktim....
biraz daha baktim..

ve su bakisi atarak;

http://www.popiler.org/users/44228ab3-ecdb-4c74-8089-880755e420a1/popi_images/0653d42d-c624-427f-a746-6103139c6b48_2b48c.jpg

yangin merdivenleri su taraftamiydi diye sorup kosarak uzaklastim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...