LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Pickles said: Görende matematik derslerine imam soktular sancak ha farketmez ki. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi o dersin adı. İslam Bilgisi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 aramızda gençlik kollarından arkadaşlar var takım tutar gibi parti savunan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 abvblizzard said: onu geçtim burnundaki sümükle top oynayan çocuğu nasıl müslüman hristiyan diye ayırırsın ki? neyi geçtin kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 10u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bedenci girse daha mı iyi olacaktı. bu ülkede senelerdir din kültürü ve ahlak bilgisi hocaları imam hatip mezunu, ağır müslüman adamlar zaten. neyini yadırgadınız bu haberin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bi anda imam diye okuyunca gerildik pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bizim dincimiz dünya üzerinde tanıdığım en mükemmel insandı. dünyadaki bütün müslümanlar onun gibi olsa dünya muhteşem biyer olur. ccc kamil gündüz ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 olm sen kafir değilmisin. nası iyi lan sizin dinci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 http://www.facebook.com/group.php?gid=241443724467 http://www.facebook.com/group.php?gid=222841532550 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Rerore said: http://egitim.uludag.edu.tr/dinkab/dersler.html Islam her yerde 2006 - 2007 Eğitim Öğretim yılında Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığınca Eğitim Fakültesi Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümü kurulmuştur ondan önce irandan getiriyorduk özel eğitimli öğretmen. ha bi de ilahiyat mezunları değil adam gibi eğitmenler bu dersi versin diyen yine bu hükümet. anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 şu adam derslere girmeli http://www.facebook.com/video/video.php?v=410555597275 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 adam iyi konusuyor yalniz, garip bi hitabet yetenegi var. sonuna kadar dinledim adami yani, sonra hadi leyn dedim gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 aksine vurguları çok yanlış bence. bayağı bir şekilde kelimeleri uzatmak, tekrarlamak falan hiç iyi bir konuşmacı değil benim fikrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Milli terimi ilk olarak bulunduğun hudutları kapsar, başka anlamlar için kastedilen hudutların da isim tamlamasına dahil edilmesi gerekir örn; İtalyan Milli Takımı, İtalyan Milli Güvenliği. "Ben milliyetçiyim" diyen adama soruyor musunuz hangi milletin milliyetçisisin diye? Adamın etnisitesini biliyorsan o söylemden anlarsın zaten neyin milliyetçisi olduğunu. Din ise bir olgudur, düşünsel yolla sahip olunur. Din kültürü diyorsan insanlara Müslüman olmayı değil din olgusunu, insanların neden dinlere ihtiyaç duyduğunu ve başlıca dinleri öğretmek gerekir. İslam Türkiye'de yaygın olan dindir Türkiye'nin dini değildir. Türkiye'nin 99%u Müslüman olabilir ama 100%ü Türkiyeli. Ki 0 99% geyiği de yalan, nüfus cüzdanında İslam yazan ama Müslüman olmayan benim gibi adamları da katıyorlar o önermeye. O 1% de binlerle ifade edilen Ermeni ve Rumlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 hissediyor abi yalniz konustugunu, o vurdu beni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 kolu açık kadın görünce adamın dişleri gıcırdıyormuş abi hisseder tabi. herkes küfür ediyor ben acıdım herife. adamı kaçırıp çıplaklar kampına bıraksan inme iner valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 milli güvenlik dersi baya saçma. şöyle saçma, kızlar aynı ders saatinde sandviç yapma dersi almalı milli güvenlik yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 abazaligin son safhalarinda adamcagiz, bi sevisse rahatliyacak ama onu da beceremiyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 milli guvenlik derslerinin en guzel yani, dersin cok cabuk trollenebliyor olmasiydi. her ders basortu olayini atardim ortaya, sonra arkaya gecip nintendo ds oynardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 milli güvenlik dersinde su katılmamış askeriye propagandası alırdık yalnız doğrudan albaydan. bir yandan aleviler müslüman olamaz diyen din öğretmenleri bir yandan neden hedef türkiye belgeselleri izleten albaylar. liseyi özlemişim be sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 milli güvenlikçi pilottu bizim, sürekli yunan uçaklarıyla girdikleri it dalaşı olaylarını anlatıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ahah TURKIYEYI BOLMEG ISTIYOLAAR rage'inde giriyordu derse milli guvenlikciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Rahat birakin cocuklari ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 leave the kids aloneeeee!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Gelecek size bir tık kadar yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar