Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İmamlar din dersine girdi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bedenci girse daha mı iyi olacaktı.

bu ülkede senelerdir din kültürü ve ahlak bilgisi hocaları imam hatip mezunu, ağır müslüman adamlar zaten. neyini yadırgadınız bu haberin
Mesaj tarihi:
bizim dincimiz dünya üzerinde tanıdığım en mükemmel insandı. dünyadaki bütün müslümanlar onun gibi olsa dünya muhteşem biyer olur.
ccc kamil gündüz ccc
Mesaj tarihi:
Rerore said:

http://egitim.uludag.edu.tr/dinkab/dersler.html
Islam her yerde

2006 - 2007 Eğitim Öğretim yılında Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığınca Eğitim Fakültesi Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümü kurulmuştur

ondan önce irandan getiriyorduk özel eğitimli öğretmen.

ha bi de ilahiyat mezunları değil adam gibi eğitmenler bu dersi versin diyen yine bu hükümet. anlamadım ben.
Mesaj tarihi:
Milli terimi ilk olarak bulunduğun hudutları kapsar, başka anlamlar için kastedilen hudutların da isim tamlamasına dahil edilmesi gerekir örn; İtalyan Milli Takımı, İtalyan Milli Güvenliği. "Ben milliyetçiyim" diyen adama soruyor musunuz hangi milletin milliyetçisisin diye? Adamın etnisitesini biliyorsan o söylemden anlarsın zaten neyin milliyetçisi olduğunu.

Din ise bir olgudur, düşünsel yolla sahip olunur. Din kültürü diyorsan insanlara Müslüman olmayı değil din olgusunu, insanların neden dinlere ihtiyaç duyduğunu ve başlıca dinleri öğretmek gerekir.

İslam Türkiye'de yaygın olan dindir Türkiye'nin dini değildir. Türkiye'nin 99%u Müslüman olabilir ama 100%ü Türkiyeli.

Ki 0 99% geyiği de yalan, nüfus cüzdanında İslam yazan ama Müslüman olmayan benim gibi adamları da katıyorlar o önermeye. O 1% de binlerle ifade edilen Ermeni ve Rumlar herhalde.
Mesaj tarihi:
kolu açık kadın görünce adamın dişleri gıcırdıyormuş abi hisseder tabi. herkes küfür ediyor ben acıdım herife. adamı kaçırıp çıplaklar kampına bıraksan inme iner valla.
Mesaj tarihi:
milli guvenlik derslerinin en guzel yani, dersin cok cabuk trollenebliyor olmasiydi.
her ders basortu olayini atardim ortaya, sonra arkaya gecip nintendo ds oynardim.
Mesaj tarihi:
milli güvenlik dersinde su katılmamış askeriye propagandası alırdık yalnız doğrudan albaydan. bir yandan aleviler müslüman olamaz diyen din öğretmenleri bir yandan neden hedef türkiye belgeselleri izleten albaylar. liseyi özlemişim be sdf
  • Yeni Oluştur...