Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iste bu. Devlet O Cocugu Alir..

Uzun

Öne çıkan mesajlar

said:
Devlet çocuğu alır

İlköğretim çağındaki çocuklarını türbanlı olarak okula göndermekte ısrar eden ailelere TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Zafer Üskül'den uyarı geldi. Üskül, “Bu iş daha ileriye giderse, devlet o çocuğu alır ve öğrenim görmesini sağlar” dedi.

Devami

Aradabir de olsa boyle haberler gormek hosuma gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Zafer Üskül zamanında anayasa derslerimize girmişti, hatta sanırım geçememiştim. Türbanla ilgili bir soru sorduğunu da hatırlıyor gibiyim. Açıkçası AKP'de milletvekili olduğunda çok şaşırmıştım. Ama İnsan Haklari Komisyonunda yaptığı çalışmaları hep takdir ettim.

Ayrıca bundan daha sert açıklamalarının olduğu zamanlar oldu. Bir ayağı her zaman çukurda gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

demogratik yargi fiyaskosu gibi olur, BIZ HSYK DAKI KEMALIST DIKTA BITSIN DIYE DESTEK VERDIK ANCAK AKP NIN DERDI DIKTA ILE DEGIL KEMALISMLEYMIS SADECE Q_Q Q_Q Q_Q diye agliyor liberalfagler, keske destek evrmeseydik filan diyorlar "radikal unsur" ila nedildiler zate nbi kere lol

you faggots sure got told demek isterdim ama ozturkcesi varken muslumden hic kullanmaya gerek yok

son pismanlik neye yarar, herseyin bedeli var olmadi yaaaaaaaaaaaar

http://beestonia.files.wordpress.com/2010/06/george-osborne-0021.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

demogratik yargi fiyaskosu gibi olur, BIZ HSYK DAKI KEMALIST DIKTA BITSIN DIYE DESTEK VERDIK ANCAK AKP NIN DERDI DIKTA ILE DEGIL KEMALISMLEYMIS SADECE Q_Q Q_Q Q_Q diye agliyor liberalfagler, keske destek evrmeseydik filan diyorlar "radikal unsur" ila nedildiler zate nbi kere lol

you faggots sure got told demek isterdim ama ozturkcesi varken muslumden hic kullanmaya gerek yok

son pismanlik neye yarar, herseyin bedeli var olmadi yaaaaaaaaaaaar

http://beestonia.files.wordpress.com/2010/06/george-osborne-0021.jpg

butun liberalfagler agliyor herkes pismanmis gibi konusmussunda
seçimlerde anlasilir ancak liberaller agliyorlar mi Q_Q Q_Q diye
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru konuşmuş.

Kritik ve hassas bir dönemden geçerken siz üniversitelerde türbanın önünü açarken birileri tarafından " hadi şunu yap sana şu kadar para" diyebilecek böyle provasyon olaylarla zaten karşılaşırsınız. Türkiye'de en rahat örneğini taksim'de dolapdere olaylarında parayla iş yaptırılan çocuklardan veya Diyarbakır'da taş atan çocuklardan görebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...