Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şikayetvar.com


HolyRaider

Öne çıkan mesajlar

ahaha iyi söğüşlemişler.

eski bir dolandırıcılık hikayesi aklıma geldi bu kekoları görünce. fiyatları günümüz parası üzerinden sallayaca


adamımız cinsel içerikli dergilerden birine tam sayfa reklam verir, ithal şişme bebekleri normal fiyatının 5te biri fiyatına sattığını iddia eden cafcaflı bir ilan. e yurdum abazaları da ucuzu görünce atlarlar tabii, ama aradan 2 hafta geçtikten sonra ellerine büyük bir paket yerine sadece sarı bir zarf gelir.

zarfın içinde "Gümrükte yaşanan sorunlardan dolayı söz verdiğimiz siparişi gönderemiyoruz, özür dileriz. Gönderdiğimiz adınıza yazılmış banka çeki ile en yakın Ziraat Bankası'na giderek para iadenizi alabilirsiniz" yazan kısa bir not ve çek vardır.

buraya kadar da her şey normal, ama işin püf noktası çek. adamların gönderdikleri çekin üstünde alıcının adı soyadının yanı sıra özellikle göze batarcasına büyükçe yazılı olarak "Bir Adet Şişme Kadın Bedelidir" gibisinden paranın tam olarak neye harcandığını açıkça ifade eden bir yazı var.

e haliyle adamlar bankaya gidip çeki bozdurmaya utanıyorlar, alacakları meblağ da çok fazla olmadığından sallamıyorlar bile. Çeklerin süresi de bir yıl mı ne sanırım, bir yıl içerisinde cash etmezlerse geçersiz oluyor. Adamımız sadece milletin utanma duygusuna oynayarak konuyor paraların üstüne

adam legal bir şekilde dolandırmış yüzlerce insanı

oeh wot olmuş..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...