Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 valla izlediniz mi bilmiyorum zira bende 3. çeyrekten itibaren izleyebildim (unuttum maçı zaplarken denk geldi) abd hep önde götürdü 1-2 kere litvanya yakaladı ama sonr abd 4-5 sayı fark açtı derken son dakikalarda litvanyanın otu boku sokan şutörü -adını unuttum simdi- 3lük atışa kalktı ve abd li eleman blok koycam diye zıplayınca klasik basket faul yaptırma taktigi yüklendi ve 3 lük girdigi gibi birde faulden atış kazanıp sayı yaptıgında litvanya öne geçti sonra abd top kaybetti bi üçlük dha geldi litvanyadan ve litvanya maçın büyük bölümünü geriden gelerek son dakikalarda öne geçip kazandı Şuan litvanya namalup resmen gruptaki takımları ezdi geçti diyebilirim ki bu maçta abd ilk defa adam gibi asılıp kastı ama litvanya çok istikrarlı oynadıgı için ve özellikle son zamanlarda yunanistan a milli futbol takımınn da uyguladıgı mükemmel takım oyununun basketboldaki örnegini de gayet güzel gösterdikleri için tozunu attı ortalıgın helal olsun diyorum hem yüzölçümü hem nüfusu bakımından abd ile boy ölçüşemeyecek bir ülke nası madara etti diğer takımları[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Daha komik bir şey söyleyeyim yüz ölçümü falan demişken Avrupa Futbol Şampiyonasında Almanya Estonya ile berabere kalınca şöyle bir istatistik verdiler Almanya da lisanslı futbolcu sayısı Estonya nüfusundan fazla[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 :) sadece komedi ama arkadaşlar bu işin nüfusla alakası olmadıgını benim kadar sizde iyi biliyosunuz...mesela nüfusumuz 70 milyon nüfusumuz war 1 tane olimpiyatcı cimnastikçi etmiyo...[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Neyse konuya dönelim Litvanya kazansın dursun hep ben nedense hep Larry Brown un dumur olmasını istiyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 o eleman dediin adam L. Odom oluo :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bende ya...adam kendini ne zannediyosa artık...herlade biri ona dünyaya gelmiş geçmiş en büyük coach oldugunu solemiş o da inanmış :D...adam kobeyi 1 antremana gelmedi diye takımdan atabiliyosa helal olsun derim walla[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ne elemanı lol kim eleman dedi ki[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ülkenin imkanları halkının beslenme şekli ve genetik açıdan o spor a yatkın olması antrenörlerin kaliteli olması o spor la ugrasan sporcu sayısı bissürü etken var o branş da başarı için simdi isveç norveç gibi kuzey avrupa ülkelerinde kışın sokakta buz hokeyi maçı yaparlar adamların hokey takımlrı bu yuzden başarılıdır bizde de kurulu ama salonda oynanıyor ve hem pahalı hem yapan az bu yuzde ndaha bi takım bile çıkartamıyoruz abd de basketbol bayzbol ve futbol hayat adamlara sponsorlar baskı yapıyor şova dönük olcak hersey fastbreakleri faullerle kesmeyin vb diye herifler oyle bi alısmıski 2-3 günde bi maç yapa yapa oyle bi yerleşmişki bu düşünce olimpiyat tır dünya samp dır yapmıyorlar atak kesen faulleri ve belkide yenilmelerinin bir nedenide bu oldu simdi litvanya basketbol konusunda çok gelişme kaydetti ve çok başarılı basketçiler yetiştirdi bundaki en büyük etken buna verilen önem ve sporcuya sunulan imkanlar bizde bir jimnastikçiye son birkaç yıla kadar başarı sağlasa nekadar ödül veriliyordu ki? veya o bir kenara başarılı olması için çok calısması ve profesyonel bir antrenör esliginde başka işle meşgul olmadan sadece yaptıgı spor a konsantre olması lazım abd olsun afrika ülkeleri olsun adamlar oyle onem veriyorlar ki bizde zaten bakarsan futbol basketbol gibi gözde sporların dısında diğer sporları yapanlar bir yandan baska işlerlede ugrasıyorlar halil mutlu bizim uniden mezun oldu sınava giricektim adam yanımda yere çökmüş sınavı bekliyordu fln dibimde bütün derslerden kalmıstı fln o sene haber oldu hatta sonra bizim rektör boyle basarılı bir sporcuyu derslerinde zorlayıp da başarılarına golge düşürmektense desteklemek isteris deyip yardım ederek mezun ettiler[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ya zaten iyi bi cimnastikçi veya bi halterci,yüzücü falan 4 yaşından beri yetiştiriliyo..DinamiX eger psikomotor dersi gördüysen bilirsin..bizde ise olimpiyatlarda yüzücülerimiz türkiye rekoru kırıyo fakat yarışta sonuncu oluyolar....ağlanacak halimize bi gülücük benden :)[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: insight_13, 22 Ağustos 2004 00:03 tarihinde demiş ki: Bende ya...adam kendini ne zannediyosa artık...herlade biri ona dünyaya gelmiş geçmiş en büyük coach oldugunu solemiş o da inanmış :D...adam kobeyi 1 antremana gelmedi diye takımdan atabiliyosa helal olsun derim walla Sonra da yok niye asıl yıldızlar gelmedi gelseydi abd şampiyon olurdu geeeeeçç bunlar hep sallama gerizekalı L.Brown kendini bişi sanmaya başladı feci şekilde lakersı ilk yendiklerinde herif şaşırdı filan bundan daha iyi savunma nasıl yapılabilir bilmiyorum filan dedi herif tam moron bitarafı kalktı şampiyon olunca sen kendini phil jackson mı sandın lan kobe'ye fırça atıcak kadar onunla samimisin kobe sana k.çıyla güler sen görürsün seneye!!!![signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ekleyeyim dedim Biz Türk çalış , güven diyoruz ama Litvanyalılar de git basketbol oyna diyor kısacası bizim için folklor onlar için basketbol[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 litvanya sonuçta her maç bu kadar yüzdeli üçlük atamaz yani. yarı finalde falan karşılaşırlarsa bu sefer abd'nin yeneceğini düşünüyorum.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 abd beni got etti bu kadar iyi beklemiodum acikcasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: LvL_Sabo, 22 Ağustos 2004 04:40 tarihinde demiş ki: litvanya sonuçta her maç bu kadar yüzdeli üçlük atamaz yani. yarı finalde falan karşılaşırlarsa bu sefer abd'nin yeneceğini düşünüyorum. Daha onceki maclarini izlemedin sanirim... Adamlar her macta %60 civari ucluk yuzdesiyle oynuyorlar.[signature][hline]tHe Original fi$h® -I'm not the same decaying organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 yunanistan maçı ilk yarı bitiminde livtanya şutörlerinin üçlük atışlar şöyleydi 3/4 4/5 gibi daha ne olsun mükemmel be zaten serbest atışlarda da krallar savunma konusunda abd maçındaki gibi faul problemine girmeden oynarlarsa durduramayacakları takım yok takım oyununu boyle uyumlu bir şekilde yaptıkları zaman zaten 1 numaralı favori oluyorlar[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 erken finaldi harbidende ben böyle bi 3lük atan takım hayatımda daha görmedim diyebilirim ! 2. si ise Amerika gibi bi takıma bile pota altında zorladılar Amerikada iyidi ama izlediğim en iyi maçlarından biriydi çünki takımın zorluğu malum zaten litvanya lı bi kaç oyuncuya NBA yolu gözüktü gibi spikerinde söylediği gibi ![signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Larry Brown maç sonu Sarunas Jasikevicius mükemmel bir oyuncu. Ama ben onun NBA'de oynayabileceğini sanmıyorum, çünkü orada böyle perdeleme yapmalarına hakemler izin vermez dedi Jasikevicius de NBA'de 30 takım var. Bu 30 takımda benim iyi oyuncu olmadığımı söylüyorlar. 30 takım böyle düşünüyorsa, o zaman ben de iyi oyuncu değilim. Avrupa'da kontratım bittiğinde bir teklif bile gelmedi. Bazı takımar ilgilendiklerini söylediler. Ama minimum teklif bile masaya koymadılar. Demek ki ben NBA'e göre bir oyuncu değlim. Çünkü o 30 takım ne yaptığını çok iyi biliyor bu arada hatırlatayım Jasikevicius 28 sayı attı A.B.D. ye[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: kermit_frog, 22 Ağustos 2004 13:47 tarihinde demiş ki: 2. si ise Amerika gibi bi takıma bile pota altında zorladılar amerika gibi bir takımı bile ? tim duncan'dan başka diğerleri yalan. lamar odom mesela iyi ama defans yönü yok boozer desen 2.06 boy ile pivot oynuyor. bi tim duncan var işte. o da gerekli hayvanlığını yapıyor ama yetmiyor.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Boy her zaman önemli değil bkz Sir Charles Barkley[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bknz: dennis rodman[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 töbe evet ya önemli diildir boy emin olun. center oynarken hele. sizin verdiğiniz örnekler power forward'lar. kısa boylu pivot bi zozo'yu gösterebilirsiniz, o da yetenek olarak (boozer x 7) falan[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar