Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Cons said: ghost boo diye erkekmi olur mi ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 BabacumMostors said: said: Eğer sevgilimin bir kız kardeşi olsaydı benim neyim olurdu? elti üstte söylenmiş, sevgilinin kız kardeşi görümce oluyo, sevgilinin erkek kardeşinin karısı elti oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ghost_boo said: peki benim ablam sevgilimin neyi oluyor , onun kardeşi benim neyim oluyor? senin ablan baldan tatlı olarak bilinen baldız oluyor şu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 kız var dediler geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 peki halamın ballları olsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bal tutup parmağını yalarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 senko said: bir kere ablanin sevgilisi senin hicbirseyin olmuyor halanin yada teyzenin kocasi senin enisten oluyor hatta burda bir illa terim kullanılması gerekiyorsa ablanın bir sevgilisi olduğu için sen godoş oluyorsun. türkiye böyle bir yer haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Dartanian said: Abla: Bacı yerine konulan; yaşça büyük kız ve kadınlar. Bacı: Yaşça küçük ya da eşit kız ve kadınlar. Dilemma Belediye'sine hoşgeldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Alexi_Septimus said: senko said: bir kere ablanin sevgilisi senin hicbirseyin olmuyor halanin yada teyzenin kocasi senin enisten oluyor hatta burda bir illa terim kullanılması gerekiyorsa ablanın bir sevgilisi olduğu için sen godoş oluyorsun. türkiye böyle bir yer haha. Soruyu soran bir bayan. Erkek olsaydı godoş olurdu sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 aquila said: sevgili aile iliskisinde hicbi bok olmuyo, evlenip gelsinler, o zaman olur eniste yenge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar