sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ally wariorumu burninglegindan yine BL'a gecirdim. pvp sırası 22 dk da bir geliyor. allyde bastıgım anda. deli oldum bu banamı ozel, yoksa hordda bu ısler bole mı donuyor bılen bırılerı kendı bg sıralamaları hakkında bılgı verırse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucuktim Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Benim de orda karakter var horde tarafında söyledigin gibi bg queueler çok uzun ancak parti kurup sıraay girersen kısaldıgına dair rivayetler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Ben de aynı yerdeyim ama 3 dakikadan fazla beklediğimi hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bende frostmaneden frostmane e transfer yaptım ama random hc yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Sabahları 15-20 dk akşamları 5-10 dkda geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 transfer iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Cons said: bende frostmaneden frostmane e transfer yaptım ama random hc yapamıyorum. aynı durum bende de var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar