Creus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 idra var şimdi şu gsl insanları tanıtırken ırkını ismini nickini filan. bi de rank denen bir zıkkım koyuyolar onun dereceleir neye göre bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Memphis said: bilmiyorum son oyun siz ne gordunuz ama benim gordugun, mavi terran ne zaman dalcanı bilemedi, yaklasık bi 15dk boyunca avantaj ondaydı "go" lasa yenicekti, yani micro yapmasına gerek yoktu o tankları "a"ya basıp yollasa en kotu mapin yarısını alırdı. NaDa'ya karsı oynamak biraz piskolojisinide bozuo adamın sanırım.. mesela tunca bana karsı oynarken kafadan 1-0 yenik baslıo piskolojik olarak buda onun gibi bi mac oldu lol. abi adam nada'ya karşı oynuyor, ne yapsın yani kestiremedi. dediğin gibi pushlasa bitirecekti hayvan gibi tankı vardı. nada'da sadece biraz daha fazla viking vardı. baktı mavi terran tırsıyor, adam 2-3 tane exp. attı direk. orada bitti zaten oyun. expler atılmadan mavi girseydi, gg idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 gslde turnuvalarındaki geldikleri yerlere göre. mesela bundan 1 yıl 2 yıl sonra, oyuncuların ne kadar tecrübeli ne kadar yükseldiklerini göstericek işte. ranking bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 he o yüzden yanı.. pis şovenistler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ya oyuncular için önemli durumlar bunlar ama, sponsor bulmak tutmak için otyurmus bi rankign sistemi önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 gerçi evet öle bakınca baya iyi. sonuçta open bu turnuva bir yerde kimin ne olduğunu belli etmeleri lazım bi noktada. idra yenilsin istiyorum. yenilince surat ifadesi beni benden alıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 172 ye 95(85), IdrA WoW :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 acımasızca akıyor adam. yapıcak birşey yok ne zaman o mutalar ortaya çıktı. oyun o noktada bitti gibi birşey oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 meh zerg op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 zerg op demeye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 böle muta ling gidene 2 reactorden viking masslicen, s.ke s.ke roach veya hydraya dondurcen yoksa baseden cıkamıosun heryere yayılıolar, istedin kadar force bas tutamıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 şu mutalardan nefret ediyorum ya. fcking splash and speed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bence oyunu erkenden bitirmeye çalışsın terran yoksa idra alıp başını gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 o kadar viking bassna zaten gelip dövmezmi direk roachlarla sen switchliyemeden? bide viking dövüyomu mutaları ya? yanı sen vikign gidince adam dahada cok muta basıcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Eskiden Zerg atraksıyona girerdi paso, saldırıp dururdu ama bişi elde edemez yenilir giderdi. Şimdi diğer ırklarda saldırmak zorunda, base de otur adam bas geçti o devirler koç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 niye kimse direk mech gitmiyo idraya acaba her olyun ling baneling muta yapıyo. helion-thor yapmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 thor sayısının artmasına ızın vermıyoda ondan snıraım. thor gördümü biniyo üstüğne. bi halt yapamıyoki thor mutalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 abi yapmaz olur mu 5-6 tane thor direk eritiyo sayısız mutayı magicbox yapsan bile ve çok daha cost effective. base e koruma için 1-2 tane bıraksan bile yeterli thor olur o kompozisyona karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yok işte onu diyorum, 5-6 thora cıkamadı kimse, thor gördümü idra hemen biniyo tepesine. biriktiremiyosun thorları marinesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Cuce said: o kadar viking bassna zaten gelip dövmezmi direk roachlarla sen switchliyemeden? bide viking dövüyomu mutaları ya? yanı sen vikign gidince adam dahada cok muta basıcaktır viking daha az gaz istio, mutalar vikingden hızlı ve splash vuruyo yani sayı avantajını yakalarsan mutaları eritiosun, birazdan splash dmg yememek için güzel micro yapmak lazım, roach basarsa tankla tutuorsun, ling masslerse vikingler inio selamun aleykum die, zaten sayı avantajını yakalar yakalamaz overlord kesiosun larva sıkıntısına sokuosun falan.. herturlu marine thordan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Canavarlar çok güçlendi :S. Viking Mutalara karşı çok kötü ya. Terranın ordusu yere çakılı kalıyor Zerg ise mutalarıyla speedlingleriyle her yere expand atıp koruyabiliyor şaka gibi şuan :/. Idranın da dediği gibi şu sıralar Terranın tek kazanma şansı iyi bir timing push. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Cuce said: yok işte onu diyorum, 5-6 thora cıkamadı kimse, thor gördümü idra hemen biniyo tepesine. biriktiremiyosun thorları marinesiz abi tanka falan harcadılar öünkü paralarını 2 basede beklersen 5-6 tane olana akdar hiç bi şekilde eritemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hmm oluyosa diyosan oluyodur abi, bencede daha etkili olur ama gaz etermi bilmediğim için bişi diyemiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 vikinglerin mutalar range e gelene kadar götürüyor zaten bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bu atağın sonucu hiç iyi değil ben yazana kadar eridi hatta ahaha skandal ya yedi bitirdi adamı hala yayılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar