Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GSL Season 2 Day-5

VoodooRush

Öne çıkan mesajlar

Memphis said:

bilmiyorum son oyun siz ne gordunuz ama benim gordugun, mavi terran ne zaman dalcanı bilemedi, yaklasık bi 15dk boyunca avantaj ondaydı "go" lasa yenicekti, yani micro yapmasına gerek yoktu o tankları "a"ya basıp yollasa en kotu mapin yarısını alırdı. NaDa'ya karsı oynamak biraz piskolojisinide bozuo adamın sanırım..

mesela tunca bana karsı oynarken kafadan 1-0 yenik baslıo piskolojik olarak buda onun gibi bi mac oldu

lol.

abi adam nada'ya karşı oynuyor, ne yapsın yani kestiremedi. dediğin gibi pushlasa bitirecekti hayvan gibi tankı vardı. nada'da sadece biraz daha fazla viking vardı. baktı mavi terran tırsıyor, adam 2-3 tane exp. attı direk. orada bitti zaten oyun. expler atılmadan mavi girseydi, gg idi.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

o kadar viking bassna zaten gelip dövmezmi direk roachlarla sen switchliyemeden? bide viking dövüyomu mutaları ya? yanı sen vikign gidince adam dahada cok muta basıcaktır

viking daha az gaz istio, mutalar vikingden hızlı ve splash vuruyo yani sayı avantajını yakalarsan mutaları eritiosun, birazdan splash dmg yememek için güzel micro yapmak lazım,
roach basarsa tankla tutuorsun, ling masslerse vikingler inio selamun aleykum die, zaten sayı avantajını yakalar yakalamaz overlord kesiosun larva sıkıntısına sokuosun falan.. herturlu marine thordan daha iyi
Sosyal ağlarda paylaş

Canavarlar çok güçlendi :S.
Viking Mutalara karşı çok kötü ya. Terranın ordusu yere çakılı kalıyor Zerg ise mutalarıyla speedlingleriyle her yere expand atıp koruyabiliyor şaka gibi şuan :/.
Idranın da dediği gibi şu sıralar Terranın tek kazanma şansı iyi bir timing push.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...