Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GSL Season 2 Day-5

VoodooRush

Öne çıkan mesajlar

3 base var ne bir geliştirme var ne bir templar archives var ne bir colossus var.. Tamam o drop 2li dropa bir şey yapamasın lafım yok ama daha en temel şeyleri bile yapmıyorsa tvp bilmiyor bu adam. Görüyorsun yani mmm'i hala ne full stalker zea basıyorsun. Hadi bari zealot ağırlıklı bassa diyeceğimki tamam, gidip stalker basıyor bir de fazla fazla. Nerdeyse marine alacak 1v1de stalkerı. İlk maçta da çok geç ve yavaş oynamıştı hani.
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum son oyun siz ne gordunuz ama benim gordugun, mavi terran ne zaman dalcanı bilemedi, yaklasık bi 15dk boyunca avantaj ondaydı "go" lasa yenicekti, yani micro yapmasına gerek yoktu o tankları "a"ya basıp yollasa en kotu mapin yarısını alırdı. NaDa'ya karsı oynamak biraz piskolojisinide bozuo adamın sanırım..

mesela tunca bana karsı oynarken kafadan 1-0 yenik baslıo piskolojik olarak buda onun gibi bi mac oldu
Sosyal ağlarda paylaş

abi very easy açıp sürekli belirlediğim bir kaç build orderı yapıup 200 limite kadar blocklanmadan filan gelmeye çalışınca aslında çok faydası oluyor. kendince multitask te yapabilirsin boş baselere drop yapmalar kendi adamlarını vumalar filan :p

@memphis bence kesinlikle nada ya karşı oynadığı için öyle sıkıştı mapin sol üst köşesine. yoksa bu adamın başka maçlarınıda izledim gayet attack verirdi yani. İşte piskoloci de önemli ya çok zor iştir zaten orda öyle bir adama karşı oynamak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...