Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 3 base var templar yok colossus yok cok aptalcaydıda, terrana bak, zerge karsı, medivac + mass marine, kafana eserse helion drop, ultraya karsılık thor bas, arada 5-6 siege gg. Protoss a karsı mmm, mmm, pfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 3 base var ne bir geliştirme var ne bir templar archives var ne bir colossus var.. Tamam o drop 2li dropa bir şey yapamasın lafım yok ama daha en temel şeyleri bile yapmıyorsa tvp bilmiyor bu adam. Görüyorsun yani mmm'i hala ne full stalker zea basıyorsun. Hadi bari zealot ağırlıklı bassa diyeceğimki tamam, gidip stalker basıyor bir de fazla fazla. Nerdeyse marine alacak 1v1de stalkerı. İlk maçta da çok geç ve yavaş oynamıştı hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 yaırnki maçları nerden görebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mortis said: yaırnki maçları nerden görebilirim Yarın maç yok, 25'inde sonraki maçlar. http://www.gomtv.net/2010gslopens2/news/251 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Fisher 32day2 bi sonraki maç Nada nın unutmayın ondan sonra da idranın maçı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 başlıyo nada nada protoss mu oynuyor? çünkü şimdi isimler filan geldi orda protoss yazıyordu.. sanırım yanlışlık oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 nada'dan beklentiler buyuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 oynadıgı tip tam bir ... aUEHaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 evet tvt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Nada maçı var. Oh yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 acayip takılıyo stream başka yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Asgard said: acayip takılıyo stream başka yokmu? bende takılmıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Tuski'nin linkinden izliyorum ben sıkıntı yok. Bu arada NaDa Banshee kaybetti 2 tane. Az bişi aldı elemandan. Eleman FE yaptı. Önde bayağı. Sonra bir lavaboya gittim geldim 2 dk. NaDa'nın tankları herifin üssünde. Arada ne oldu biri anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bansheelerden kurtulmak icin marine massledi, o arada nada 4 tankla marinleri eritti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 NaDa BroodWar oynar gibi TvT oynadı resmen. Helal herife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 tam terran oyuncusu adam ya. kaynakları sömür sömür sömür. zamanın ingilteresi gibi yayılıyor mape :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 nada çok efendi adam uu canım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 off yine kacırıdm nadayı ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Tyrannus said: nada çok efendi adam uu canım benim skdjsldkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Cuce said: off yine kacırıdm nadayı ya! nasıl bir macro var adamda yani.../respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 adam scv kacırmıyo, ben bütün macı kacırıyorum. soınra neden biz de pro olamıyoruz, naısl olıyımki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 aynen, supply limit 100 ün üstüne çıktığı anda benim için macro bitmiştir. hahahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bilmiyorum son oyun siz ne gordunuz ama benim gordugun, mavi terran ne zaman dalcanı bilemedi, yaklasık bi 15dk boyunca avantaj ondaydı "go" lasa yenicekti, yani micro yapmasına gerek yoktu o tankları "a"ya basıp yollasa en kotu mapin yarısını alırdı. NaDa'ya karsı oynamak biraz piskolojisinide bozuo adamın sanırım.. mesela tunca bana karsı oynarken kafadan 1-0 yenik baslıo piskolojik olarak buda onun gibi bi mac oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 abi very easy açıp sürekli belirlediğim bir kaç build orderı yapıup 200 limite kadar blocklanmadan filan gelmeye çalışınca aslında çok faydası oluyor. kendince multitask te yapabilirsin boş baselere drop yapmalar kendi adamlarını vumalar filan :p @memphis bence kesinlikle nada ya karşı oynadığı için öyle sıkıştı mapin sol üst köşesine. yoksa bu adamın başka maçlarınıda izledim gayet attack verirdi yani. İşte piskoloci de önemli ya çok zor iştir zaten orda öyle bir adama karşı oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 e sonucta turnuvada insaın ne kadar sağlam durabildiğide önemli. oda tecrübe oda yetenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar