Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2010/2011 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır bi de benim takımımdaki pozisyonları geçtim. potansiyel olarak Love >>>>> Jameer. baya farkla hem de. eh bari Jameer'ın şu anki rank'i Love'dan yüksek olsa anlıcam. yok bi de daha düşük Jameer. eee ne yapayım o zaman ben bu adamı? :D
Mesaj tarihi:
teklifi ben yaptım bu arada. love'ın ranki daha yuksek onuda farkettimde hani butun takasların rankinin %100 tutuyo olması gerektiğini bilmiyodum. ha tabi kabul etmeyebilirsin tabiki. orda tamamen amacım yoklamaktı love ı verirmisin diye. sorasında yaptığım komikli şakalı trade ede gerek yoktu. orda alta mesaj yeri koymuslar trade için. oraya yazarsın dalga mı geçiosun şaka mı bu falan gibi istersen okadar ugrasmana gerek yoktu yeni bi tradele. ha tabi oraya buraya yazdıklarını loveın rankinin yuksek olduğunu nelsona gore cok iyi olduğunuda yazabilirdin. senin tercihin tabi. ne diyim.
Mesaj tarihi:
şahsen bu tip 'saçma' takas tekliflerini burada rencide etmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum ben. mezarcılık yapanları bilelim =)

enayi değiliz sonuçta böyle bir yoklamaya da gerek yokmuş be kerem =)
Mesaj tarihi:
abi nelson love takasımı bu kadar saçma yahu anlamadım ki. tmm love daha iyi vsvsde bana ne takaslar geldi su gune kadar. teague'e karşılık westbrooklarmı dersin artık. hani bunların yanında nelsın love okadarda saçma gelmedi bana. o yuzden teklif ettim ztn. hani bakmadımda kadrosuna lazım mı gard değil mi diye. bana uzun lazımdı kısa verdim uzun istedim. hani love dunya yıldızıymıs falan gibi konusuosunuz. nelsonla love farklı pozisyonlarda aynı seviye oyuncular yaşları ve tecrubeleri dısında.

aquila said:

yoklamak ne abi, bosluguna gelir belki kabul eder diye mi bekliyodun sadf.

hayır ben bekliodumki belki nelson yanında belki bi adam daha ister konusuruz. ama kabul etmemiş. tabiki hakkıdırda bu kadar olay olmasına şaşırdım sadece. yoksa kabul etmemesine nedicem.
Mesaj tarihi:
ben şahsen bana saçma teklif gelirse buraya yazarım, dalgamı da geçerim.

teague vs. westbrook takasını da buraya yazsaydın gülüp eğlenirdik ehah
Mesaj tarihi:
Saygın misal baktım senin takıma Hibbert'a tier 2 guard teklif versem bile kabul etmezsin misal, bunun empatisini yapabiliyorum, takas teklifini yollayan adam çömez değil şöyle bir süzer kadroyu mantığı anlar.
Mesaj tarihi:
Sinanım belki başka bi trade çözdüm uzun alacak şekilde o yüzden kabul ediyorum teklifini, ha ama trading block doldurmuşumdur ona rağmen teklif edersen tamam hatalısın.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

abi nelson love takasımı bu kadar saçma yahu anlamadım ki.

ya yukarda açıkladım. öncelikle love zaten net olarak daha potansiyelli. daha potansiyelli olan adama, en azından şu anda rank'i daha yüksek bir oyuncu vermen lazım ki olayı kompanse etsin değil mi? ayrıca pozisyon olarak C, pg'den daha değerlidir genellikle. bunlar yetmiyormuş gibi elimdeki tek sağlam C'ye dandik bir teklif gelmesi de komiğime gitti, ben de en kralından takası yolladım geri :D
Mesaj tarihi:
Hayır taraflar kabul etse de o nelson-love takası benden geçmezdi gençler rahat olun

Ben çok abartı olmadıkça takas yapılmasını isterim, lige renk katar da böyle teklifler benden geçmez onu baştan söyliyim.
Mesaj tarihi:
Kimden geldi hatırlamıyorum ama Milsapıma teklif gelmiş .. Yani DH ı verseniz vermem arkadaşlar Milsapı kusura bakmayın :) Bu arada asisti yüksek oyuncu arıyorum takasa açığım mantık çerçevesinde olduğu sürece ..
  • Yeni Oluştur...