Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 galiba dedim işte çünkü bakmadım her güne tek tek, özür o zaman
screwy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 add/dropta bi sorun var sanırım.. kimseyi alamıyorum
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Arkadaşlar ersana nooldu haberiniz varmı .. sakat gözükmüyor ama 300 takım ersanı kadrodan çıkarmış dün gcede oynamamış sakat olmamasına rağmen ...
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Blake Griffin gözünü çıkardı Ersan'ın da, durumu nedir bilmiyorum. Maçın başında sakatlandı, geri dönmedi sonra. Daha bir açıklama yapılmadı sanırım.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Reyna said: Arkadaşlar ersana nooldu haberiniz varmı .. sakat gözükmüyor ama 300 takım ersanı kadrodan çıkarmış dün gcede oynamamış sakat olmamasına rağmen ... Abi o "şu kadar kişi takımdan attı"ya takmayın, millet roto falan oynuyor az adamlı kadrolarla, sakatlanan adam 2 gün sonra dönecek olsa bile atıyor hemen. Misal Mo Williams sakatlandı geçenlerde 1-2 hafta kaçıracak ama Mo yani sonuçta, gitmiş binlerce adam droplamış 24923942934 adam attıysa kıllan tabi o ayrı
rLx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 arkadaşlar ben seneye yokum. bu sene aldığım keyif 0. GEYIK ALANI altında ligin kuruluş heyecanlarından sonra 3 sayfa belki geyik dönmüş. çok net söylüyorum 0 keyif aldım. kimseyi suçlamıyorum ama bilinmesini istedim. iyi eglenceler
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 yiğit hacı... sessions + oyunun en iyi adamı paul vs lopez+kidd nedir lan? şaka mıdır? hiç mi bakmıon sen takaslara. o zaman commish karar vermesinin ne anlamı var allasen?
Holy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Abi sallamıyoruz bu sene işte hiç birimiz, bırak geçsin hepsi :) Hatta hazır kimse bakmıyorken bana da takas at güzel bir tane can, kabul edicem ne gelirse bak =D
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Beyler Troy Murphy var elimde, bütün sene yattı sakatlandı, bilenler bilir fantasy top 20 adamdır fix. Takas durumları var, riske girmek isteyen varsa teklif versin şunu bi okutayım artık yeter ahdfasd
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 truva abi bu yıl adam olana kadar bizim lig biter
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 YERSEN bak Troy diyorum top 20 değil hatta top 15 diyorum
khala Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Takaslara bakılıyor merak etmeyin, her takasa itiraz eden arkadaşlar gene itirazını yapıyor. Takası ben geçirdim bu arada 2. gününde mi ne, bilginize.
Holy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 önemli bir taktiksel hamle ile 5-4 bitecek maçı 6-3 kazandım. Maçlar oynanırken 5'te maçı olan adamlarımı saat 4:30'da kadrodan çektim ve TO'yu kaybetmekten yırttım. Doc Rivers gibi adamım lan.
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 new york kahrol ya, ahım şahım bi adam olmasa da kendi çapında katkı veriyodu corey brewer. takasla aldılar, oynatmadılar, şimdi de serbest bıraktılar. detroit'ten de isyancı darbesi yedim, fenalardayım
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ben o adam oynatmama işini beceremiyorum ya, asist sayı hedehodo çok fark olsa bile, "ya rakiplerden kariyer rekoru gelirse?" korkusu yiyip bitiriyor
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 zaten gelen vuruyor giden vuruyor ligin dibindeyim bi de antawn gitti ya off
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 desti, artık her kimsen, şaka mı yapıyorsun, salak yerine mi koymaya çalışıyorsun anlamadım, sistemin feature ları arasında, oyuncu bilgilernin anında güncellenmesi de var. said: Parker is expected to miss two to four weeks after straining his left calf muscle in Sunday's win over Memphis, the Associated Press reports.
Pha Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Yahu tradein içeriğini bilmiyorum da sakat adamı lig liderine teklif etmiyecekte kime teklif edicek, adam playoff yapmaya çalışıyor Tony Parker'ı pekala playoffu garantileyen takımlardan birine verebilir daha az istatistiğe razı olarak, ha kafa kafaya trade edemez ama.
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 lan 2 ligde de 9. kalicam, fuuuuuuuuuuuuu.
Pha Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Şu an Tony Parker için Shard'ı gözü kapalı veririm ben bence mükemmel teklifmiş. Rashard Josh Howard'ın arkasından yedeğe düştü son 1-2 haftaki performansı FA material, üstelik shut down ihtimali var ameliyat olabilir.
Öne çıkan mesajlar