Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2010/2011 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ersana nooldu haberiniz varmı .. sakat gözükmüyor ama 300 takım ersanı kadrodan çıkarmış dün gcede oynamamış sakat olmamasına rağmen ...
Mesaj tarihi:
Blake Griffin gözünü çıkardı Ersan'ın da, durumu nedir bilmiyorum. Maçın başında sakatlandı, geri dönmedi sonra. Daha bir açıklama yapılmadı sanırım.
Mesaj tarihi:
Reyna said:

Arkadaşlar ersana nooldu haberiniz varmı .. sakat gözükmüyor ama 300 takım ersanı kadrodan çıkarmış dün gcede oynamamış sakat olmamasına rağmen ...

Abi o "şu kadar kişi takımdan attı"ya takmayın, millet roto falan oynuyor az adamlı kadrolarla, sakatlanan adam 2 gün sonra dönecek olsa bile atıyor hemen. Misal Mo Williams sakatlandı geçenlerde 1-2 hafta kaçıracak ama Mo yani sonuçta, gitmiş binlerce adam droplamış

24923942934 adam attıysa kıllan tabi o ayrı
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben seneye yokum. bu sene aldığım keyif 0. GEYIK ALANI altında ligin kuruluş heyecanlarından sonra 3 sayfa belki geyik dönmüş. çok net söylüyorum 0 keyif aldım. kimseyi suçlamıyorum ama bilinmesini istedim. iyi eglenceler
Mesaj tarihi:
yiğit hacı... sessions + oyunun en iyi adamı paul vs lopez+kidd nedir lan? şaka mıdır? hiç mi bakmıon sen takaslara. o zaman commish karar vermesinin ne anlamı var allasen?
Mesaj tarihi:
Abi sallamıyoruz bu sene işte hiç birimiz, bırak geçsin hepsi :)

Hatta hazır kimse bakmıyorken bana da takas at güzel bir tane can, kabul edicem ne gelirse bak =D
Mesaj tarihi:
Beyler Troy Murphy var elimde, bütün sene yattı sakatlandı, bilenler bilir fantasy top 20 adamdır fix. Takas durumları var, riske girmek isteyen varsa teklif versin şunu bi okutayım artık yeter ahdfasd
Mesaj tarihi:
Takaslara bakılıyor merak etmeyin, her takasa itiraz eden arkadaşlar gene itirazını yapıyor. Takası ben geçirdim bu arada 2. gününde mi ne, bilginize.
Mesaj tarihi:
önemli bir taktiksel hamle ile 5-4 bitecek maçı 6-3 kazandım.

Maçlar oynanırken 5'te maçı olan adamlarımı saat 4:30'da kadrodan çektim ve TO'yu kaybetmekten yırttım. Doc Rivers gibi adamım lan.
Mesaj tarihi:
new york kahrol ya, ahım şahım bi adam olmasa da kendi çapında katkı veriyodu corey brewer. takasla aldılar, oynatmadılar, şimdi de serbest bıraktılar.

detroit'ten de isyancı darbesi yedim, fenalardayım
Mesaj tarihi:
desti, artık her kimsen, şaka mı yapıyorsun, salak yerine mi koymaya çalışıyorsun anlamadım, sistemin feature ları arasında, oyuncu bilgilernin anında güncellenmesi de var.
said:
Parker is expected to miss two to four weeks after straining his left calf muscle in Sunday's win over Memphis, the Associated Press reports.
Mesaj tarihi:
Yahu tradein içeriğini bilmiyorum da sakat adamı lig liderine teklif etmiyecekte kime teklif edicek, adam playoff yapmaya çalışıyor Tony Parker'ı pekala playoffu garantileyen takımlardan birine verebilir daha az istatistiğe razı olarak, ha kafa kafaya trade edemez ama.
Mesaj tarihi:
Şu an Tony Parker için Shard'ı gözü kapalı veririm ben bence mükemmel teklifmiş.
Rashard Josh Howard'ın arkasından yedeğe düştü son 1-2 haftaki performansı FA material, üstelik shut down ihtimali var ameliyat olabilir.
  • Yeni Oluştur...