mokoko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 devin harris + ryan anderson hedo + okafor trade için ben veto diyorum. baya bi dengesiz çunku. tamam ryan anderson 3luk atıyo ama hiçbi şekilde eşitlemez şu trade'i.
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi takasa veto diyoruz bakan eden yok. nası olcak bu iş. başka kimseden bi yorum bişi olmadan tak diye geçio takas...
Reyna Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bende veto ediyorum arada uçurum var ..
khala Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Son 30 gün istatistiklerine baktım oyuncuların, öyle uçurum farklar yok. Ryan Anderson zaten takası dengesiz kılan oyuncu da böyle süre almaya devam edecek.
Reyna Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Bu manager rating olayı nedir arkadaşlar ?
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 draft chatte ersan bu sezon silkeleyecek demiştim.
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 artık sadece görev gibi takım kurup çıkıyorum, zerre zevki kalmadı bence. add/drop yapmaya bile elim gitmiyor, o derece sıktı bu sene lig.
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Silphatos said: draft chatte ersan bu sezon silkeleyecek demiştim. Ersanı add drop tan aldım ben .. kim bırakmıştı bilmiyorum ama saağlam katkı sağladı .. Ligde çok kopmalar oldu o yüzden sanırım tad vermior .. gerçi benim ilk sezonum hehe :)
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Holy said: artık sadece görev gibi takım kurup çıkıyorum, zerre zevki kalmadı bence. add/drop yapmaya bile elim gitmiyor, o derece sıktı bu sene lig. Aynen, ki ben lige berbat başlayıp FA stealleriyle baya bir ligde şampiyon bitirmişimdir, yani uğraşacaksın da son haftaların istatistiklerine bakacaksın da adam kovalayacaksın zor iş. Benim de heves kaçtı iki ligde de playoff şansım olmasına rağmen. Saygın'a özeniyorum valla, trade tabuları da yıkıldı adam bulutların üstünde paso trade yapıyor ahah
Holy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Eskiden tradeler için en azından burda konuşup öyle veto basıyoduk falan en azından bir muhabbet dönüyodu, şimdi muhabbet kısmı da kalmadı işin. Veto edeceğim takaslar da geçti arada ama gidip yiğit'e veto demeye bile üşendim.
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 eski takas sistemi kesinlikle daha iyiydi. 214321. kez falan soyluyorum gerçi. yapıcak bişi yok tabi.
khala Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Eski takas sisteminde ligde maksimum 2-3 takas oluyordu şimdi, daha çok takas oluyor bunun neresi kötü anlamadım. Adını vermek istemediğim bazı arkadaşlar her takasa veto bastığı için eski sistemi kaldırdık. Sizin yorumlarınızı ben kaale almıyor değilim tabiki, yazsanız onu göz önüne alarak karar vericem de yazan yok. Takası geçiyorum ondan sonra bana reröre yapıyorsunuz hem takası yapanlar mahçup konuma düşüyor hem ben. Ligi daha aktif hale getirmek gene sizin elinizde, 4. senemiz çoğu kişide ilk günden beri takip ediyor. 80630 liginde adamlar bizim kadar anlamıyorlar hatta drafttan sonra 1-2 ay takip edip bırakan adam çok ama hala adamların başlığa bakıyorum her gün sayfalarca yazı oluyor.
Holy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 abi bizde olmuyor işte muhabbet. Kimse gelir burda ligi konuşmuyor. Takaslar üzerinden en azından haftada bir muhabbeti dönüyordu, artık o da kalmadı diyoruz. Neyse bu konuşmaya bile şurda 3-4 kişi katıldık zaten, geri kalanlar muhtemelen burayı okuyacak kadar bile sallamıyor artık ligi.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 2 lig her zaman hype ı azaltıyor, ben ilkinde görev olarak takım kurmaktan başka bir şey yapamam artık zaten, rakiplerimden 2-3 ne kaparsam etkim olur playoff yarışına. Takas içinde, eskiden çok konuşuyorduk mecburen, sistem farkında. Ben daha çok yeni gelenlerden bekliyordum, geçen senelerde bizdeki heyecanı, olmadı, kütük çıktılar.
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Reyna said: Silphatos said: draft chatte ersan bu sezon silkeleyecek demiştim. Ersanı add drop tan aldım ben .. kim bırakmıştı bilmiyorum ama saağlam katkı sağladı .. Ligde çok kopmalar oldu o yüzden sanırım tad vermior .. gerçi benim ilk sezonum hehe :) ilk ligde para basıp almıştım, bu sezon coşacak demiştim küfretmiştiniz ama lig başladıktan 2 hafta sonra bıraktım mal gibi :( shaq'ı attım bi de geçende o da başka bir mallığım
Holy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Bu arada FA'den aldığım Tony Allen dün gece neler yapmış abi? Ne içirmişler bu adama? Gözlerime inanamadım lan. 9/12 isabet (%75) 9/12 serbest atış isabeti (%75) 27 sayı 3 rebound 1 asist 5 steal 3 blok Adamı normalde izlemeyen bir adam olsam inanacağım ama bu kadar steal ve blok yapması imkansız bu adamın. Bişi kaçmış muhtemelen içine.
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 dreagloth said: 2 lig her zaman hype ı azaltıyor, ben ilkinde görev olarak takım kurmaktan başka bir şey yapamam artık zaten, rakiplerimden 2-3 ne kaparsam etkim olur playoff yarışına. Takas içinde, eskiden çok konuşuyorduk mecburen, sistem farkında. Ben daha çok yeni gelenlerden bekliyordum, geçen senelerde bizdeki heyecanı, olmadı, kütük çıktılar. Ya serco bi mesaj atıyorum 2 gün sonra cvp yazılıyor .. haliyle biyerden sonra bende koptum .. gerçi ben hala her gün kalkıp heyecanla bakıyorum ne yapmış takımım diye .. Aslında sadece yorum değil aynı zamanda bi arkadaş kim yapar bilmem haftanın panoromasını çıkrabilir mesela buraya bizde ona göre yorumlar yaparız hangi takım ilerlemiş haftanın süprizini kim yapmış haftanın oyuncusu vsvs ..
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Geçen sezon baya konuşurduk onları, atılırdık kendi aramızda falan ama kayıp sezon oldu bu, ders alıp önümüzdeki sezona sağlam tek lig ile girip canlı bir şeyler yapıcaz artık. Gerçi playoff lar gelince yine şenlenebilir buralar.
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Ben bu lige giremedim ama sanırım seneye girebilmek için yeterince iyi gidiyorum kendi ligimde :D
khala Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Şu takımını kurmayan arkadaşlara son uyarım seneye almayacağım böyle devam ederlerse. Bir sürü girmek isteyen adam var, sizi seçiyoruz siz oyundan bayıyorsunuz diye başkaları mağdur oluyor. Kurun bari takımlarınızı 5 dakikanızı almaz haftalık takım kurmak.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Benim 2.lig de geçen hafta yendiğim eleman kurmuyordu sanırım.
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Laff-A-Lympics kimse o da kurmamış bu hafta diğer ligdeki rakibim Dylan da kurmamış. kurun da yüzdeler ve top kayıplarını da alayım, böyle 6-3 7-2 kurtarmıyor ya aheuu
Holy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Takım kurmayanlar ligin dengesinin içine ediyorlar. İlk haftalarda takım kurarak yendikleri rakiplerine ayıp oluyor. Beleş puan kazandırıyorlar şu anda rakiplerine.
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 aga yalnız sen de geçen hafta liglerin birinde kurmamıştın galiba 7-2 almıştım
Holy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 yoo hepsinde kurmuştum. kadroma bakabilirsin. 7-2 aldın çünkü çok sakatım vardı.
Öne çıkan mesajlar