Holy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Biraz önce reklamında gördüm ve yarıldım abi. Bu nedir ya =))) "Büyüyü Galatasaray mı yaptı?" "Görüntülerden başkanın haberi var mı?" " Fenerbahçe neden falcılara kucak açtı" LOL![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Aziz Yıldırım aslında shaman arada bir wodoo yapıyor.Hatta stadyumun inşatıında betonları havaya kaldırmış deniyor. Bilmiyormuydunuz??!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ebenin ... sami !!! bunları istiyorum Telegol'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hastır foyamız çıktı ortaya lisedeki büyü görüntülerimiz de varsa mıçtık[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 limited wish yaptırmışlar sanırım baya xp gitmiş ama. lol saçmalığa bak.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Güntekin iyi kurtardı ordan kendini harcanıyordu eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 abi güntekin, ahmet çakar gitti kim kaldı ki. öf süper olurdu onlar kalsa en geyik programlardan biri olurdu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 böeah[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Master Yodamız var ama :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Enteresan Günteki kurtardı yani şimdi sırada Sinan Engin var[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Demon_of_Hell, 13 Ağustos 2004 22:47 tarihinde demiş ki: ebenin ... sami !!! bunları istiyorum Telegol'den o cümle zaten efsane maufshdgıjk[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Abi bende fragman'ın sonunu gördüm tam içeriği hakkında bilgisi olan varmı?[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ben gormedım allahtna gormedım orda yıgılır kalırdım herhalde[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ya reklamını gördüm inanamadım - sahanın çewresine dökeriz biraz, biraz da merdiwenlere dökeriz bahsettiği de okunmuş toz mu ne fenerbahçe yönetimini de tebrik ediyorum bu kadar gerizekalı bi stad yöneticisini nerden bulmuşlar acaba. bu herifin inandığı hurafelere arka mahalle çocukları inanmıyo artık[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Şimdi benim anlamadığım. Eğer stadla ilgili yönetici büyü yaptırıyosa, o kamerayı oraya koyan kim? Büyüyü yapan kişi koyamaz kamera çünkü büyü hurafe vs yasak. Kendi kendisini ihbar etmiş olur başına iş alır. Telegol bence büyücü ile stad yöneticisini çaktırmadan bir araya getirip gizli kamerayı koyup yıpratıcı birhaber yapma peşine düşmüş. Tabi şu an sadece reklamında gördüğüm kadarıyla yorum yapıyorum ama eğer yukarıdaki gibi bir durum varsa çok yazık böyle şeyler yapıp kendilerine güldürüyolar.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Zaten yaptıkları şey "Medya Maymunluğu". İzleyiciler büyü,büyücü,fal falan gibi şeylere inandıkça bu şekilde reyting toplamaya devam edicekler.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 haydi yelkenler fora! reytingler tavana! olayıdır bu[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 *! FLAŞ , FLAŞ .... Fenerbahçeden bomba transfer ... Fenerbahçe büyücü kadrosuna ORTADÜNYA'dan GANDALF'I kattı .... AZ SONRA * [signature][hline][I'm a soldier] These shoulder's hold up so much, they won't budge, I'll never fall or fold up, [I'm a soldier] Even if my collar bone's crush or crumble, I will never slip or stumble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Telegol ' e büyücüler kadar taş düşsün [signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Holyman, 13 Ağustos 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Biraz önce reklamında gördüm ve yarıldım abi. Bu nedir ya =))) "Büyüyü Galatasaray mı yaptı?" "Görüntülerden başkanın haberi var mı?" " Fenerbahçe neden falcılara kucak açtı" LOL! maıhauha hey allam ya star farkı işte.[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 az sonra başlıcak o büyü geyiği starda hehe -benmi dökeyim sizmi dökersiniz? ehooh süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Kadın bir sey diyor sahanın kenarlarına ben dokerim.ahuahua[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır. www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Geçen sene fener'e büyüyü kim yaptırmış lol.. Galatasaray mı hahaha[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 başladımı beyler program?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ba$ladı ba$ladı açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar