CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Hehe Barbara hesch du gseh das mir die einzige zwei normale uf dem Foti sind... chani ja guet so schriebe s verschtahts e niemert... Bu ne demek acaba yardım edebilecek var mı ?
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 CaNNi said: Hehe Barbara hesch du gseh das mir die einzige zwei normale uf dem Foti sind... chani ja guet so schriebe s verschtahts e niemert... Bu ne demek acaba yardım edebilecek var mı ? hehe barbara fotodaki tek iki normal insan oldugumuzu farkettin mi? böyle de yazmaya devam edebilirim kimse annamiyo zaten. bidi bidi
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Artik vanille'yi düzeltmiyorum. Dogru cevirmis.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 grüezi mitenand! düzeltemezsin zaten, ben seni düzeltirim.
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 CaNNi said: Hehe Barbara hesch du gseh das mir die einzige zwei normale uf dem Foti sind... chani ja guet so schriebe s verschtahts e niemert... Bu ne demek acaba yardım edebilecek var mı ? (Foti yi Foto olarak sayip tahminde bulunuyorum) hihi :P barbara hast du gesehen, dass mir die einzige zwei normale auf dem Foto sind... kann ich ja gut so schreiben es versteht eh niemand... son cumle sallama oldu. edit: dogru sekilde aydinlatilmissin gec kalmisim kisaca diyo ki barbara bebeyim gordun mu sadece duzgun iki tip fotoda biziz. boyle yaziyom ki kimse ne dedigimi anlamasin tarzinda bisi
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 vaniLLe said: grüezi mitenand! düzeltemezsin zaten, ben seni düzeltirim. Ben seni sıçarım.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Pyro said: vaniLLe said: grüezi mitenand! düzeltemezsin zaten, ben seni düzeltirim. Ben seni sıçarım. ahahaha ich scheisse oguz mu demistin sen almanca dersinde neydi?
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 editi de ortaya yazmisim. ben yatiyim iyisi mi
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Sagalagakmigisigin vaganigillege!
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 vaniLLe said: Pyro said: vaniLLe said: grüezi mitenand! düzeltemezsin zaten, ben seni düzeltirim. Ben seni sıçarım. ahahaha ich scheisse oguz mu demistin sen almanca dersinde neydi? Yoo.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 derFremdeSohn said: Sagalagakmigisigin vaganigillege! hayir. peki ya sen? http://www.youtube.com/watch?v=ysm3TbpNwlc&feature=related ahahah bu geldi aklima. @pyro: öf oguz her yerden cikiyosun. öle bisiler demisitn, hatta topik acmistim. edit: ay yannis video, uykusuzluktan ölcem artik-.
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 vaganigilyaga dogogrugu yagatahaga gigidigiyogorsugun. Tagamagam migi? hagadigi gögöregeyigim segenigi. igiyigi gegecegeleger. ögöptügüm.
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 vaniLLe said: grüezi mitenand! düzeltemezsin zaten, ben seni düzeltirim.ağzına kuru ekmekle vurasım geldi. amma kaldırmışınız bunun... burnunu... burnu çok havada :D
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Saka hepsi. Msnde islak odunla dövüyoruz.
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 arkadas su foruma almanca yazilmayacak YAZILMAYACAK yakarim ulan buralari havuc disi olur mu lan otobus erkek kamyon erkek havuc disi sicarim bole dile
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 vay o fotoda bende varım lan :( Hatun laf atmış 10 kişilik fotoya da. Herkes te ispanyol kanadalı falan fistan. Bizim patimiz var öğreniriz swiss germanı da :P 2 laf edeyim de otursun oraya
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 BonePART said: arkadas su foruma almanca yazilmayacak YAZILMAYACAK yakarim ulan buralari havuc disi olur mu lan otobus erkek kamyon erkek havuc disi sicarim bole dilehavuç turuncu gay rengi olduğu için
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ABI O KUS DILI VIDEOSU NE ASHFJDSAFHUDSAFDSUFHSAD
Öne çıkan mesajlar